#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Benim dikkat çektiğim bir konu maçı stadda izleyince daha da bir anlaşılıyor;Bu çocuğu en ufak bir hatasında herkes fırçalamaya başlıyor.Sercan bile yaptı bunu..

Ben açıkçası çok üzüldüm bu duruma..Umarım Fatih Terim bu konuda bir aksiyon yapar yoksa performansı da düşecektir böyle olunca...

Benim dikkat çektiğim bir konu maçı stadda izleyince daha da bir anlaşılıyor;Bu çocuğu en ufak bir hatasında herkes fırçalamaya başlıyor.Sercan bile yaptı bunu..

Ben açıkçası çok üzüldüm bu duruma..Umarım Fatih Terim bu konuda bir aksiyon yapar yoksa performansı da düşecektir böyle olunca...

Hata ufak değildi ki. O pası verecek takım oyununda böyle bencilliklere yer yok.

Hata ufak değildi ki. O pası verecek takım oyununda böyle bencilliklere yer yok.

Her futbolcu hata yapıyor bahsettiğim konu çocuk Akhisar maçında Sercan-Hamit-Melo-Selçuk'tan resmen fırça yedi ve suratı da normal olarak yere düştü.Bunu yapması gerekenler bence futbolcular değil tamam hadi kaptan yapsın da işin dozunu ayarlamak şart.Fatih Terim'in atması gereken fırçayı sahada ki oyuncuların bu kadar bariz şekilde ve üst üste Emre'ye atmaları hoş değil.

Her hata da futbolcular birbirine fırça atacaksa ki atamazlar bunun örneğini Hamit'te yaşadık Emre'nin biraz fazla üstüne gidiliyor...

Her futbolcu hata yapıyor bahsettiğim konu çocuk Akhisar maçında Sercan-Hamit-Melo-Selçuk'tan resmen fırça yedi ve suratı da normal olarak yere düştü.Bunu yapması gerekenler bence futbolcular değil tamam hadi kaptan yapsın da işin dozunu ayarlamak şart.Fatih Terim'in atması gereken fırçayı sahada ki oyuncuların bu kadar bariz şekilde ve üst üste Emre'ye atmaları hoş değil.

Her hata da futbolcular birbirine fırça atacaksa ki atamazlar bunun örneğini Hamit'te yaşadık Emre'nin biraz fazla üstüne gidiliyor...

Semih'e fırça atan yok mesela çünkü bencil değil tabi mevkisinin de etkisi var bunda ama Emre karakter olarak bana pek olgun görünmüyor fırça yiyorsa bunu hak etmiştir. Tabiki Sercan gibi faydasızların fırçalamasıda çok saçma Sercan orada uyarmıştır fazla ileri derece bir şey dememiştir eminim.

Tek forvetli sisteme dönersek, forvet arkası(oyun kurucu) olarak oynatırsak Emre'yi daha büyük katkı sağlar bence takıma. Şu anki performansı bile kötu değil bence, her turlu ilk 11'e girebilir Emre. Neden bukadar kötuleniyor anlamış değilim.

Ooooo her hata yapana sert yapacaksak takımda adam kalmaz yahu, Yeri geliyor melo ve selçuk bile aptal aptal top kayıpları yapıyor. Nedir yahu bu çocuğa bu kadar yükleniliyor.

Ha tamam ben de kızıyorum bazen ekran başında ama emre çolak bu takımın canıdır canı.. Yiğitmiş, sercanmış falanmış filanmış emrenin bokuna değişmem bunları.. Sercan önce topu tutmayı öğrensin de ondan sonra emre'ye laf etsin, taraftarı kızdırmasın.

Semih'e fırça atan yok mesela çünkü bencil değil tabi mevkisinin de etkisi var bunda ama Emre karakter olarak bana pek olgun görünmüyor fırça yiyorsa bunu hak etmiştir. Tabiki Sercan gibi faydasızların fırçalamasıda çok saçma Sercan orada uyarmıştır fazla ileri derece bir şey dememiştir eminim.

Oyuna çok çabuk küsen ve kırılgan bir yapıya sahip zaten Emre.O yüzden arkadaşlarının da biraz daha dikkat etmesi gerek bu tarz şeylere.

Aynı zamanda bu tarz hareketler tribünde ki taraftarları da olumsuz etkiliyor ve en ufak bir hata da Emre'ye tepki oluyor..

Bu çocuğu kaybetmemiz lazım...

Ooooo her hata yapana sert yapacaksak takımda adam kalmaz yahu, Yeri geliyor melo ve selçuk bile aptal aptal top kayıpları yapıyor. Nedir yahu bu çocuğa bu kadar yükleniliyor.

Ha tamam ben de kızıyorum bazen ekran başında ama emre çolak bu takımın canıdır canı.. Yiğitmiş, sercanmış falanmış filanmış emrenin bokuna değişmem bunları.. Sercan önce topu tutmayı öğrensin de ondan sonra emre'ye laf etsin, taraftarı kızdırmasın.

Elma ile armutu karıştırmamak lazım. Kimse Emre'ye topu kaptırdın , kötü şut cektin diye kızmaz o tip hatalar elbette her oyuncu tarafından yapılacaktır.

Ama cok kolay bir şekilde arkadaşını karşı karşıya bırakacakken ceza sahası dışından şut atarsa arkadaşlarından azar, izleyenlerden de küfür yemesi kacınılmazdır.

Elma ile armutu karıştırmamak lazım. Kimse Emre'ye topu kaptırdın , kötü şut cektin diye kızmaz o tip hatalar elbette her oyuncu tarafından yapılacaktır.

Ama cok kolay bir şekilde arkadaşını karşı karşıya bırakacakken ceza sahası dışından şut atarsa arkadaşlarından azar, izleyenlerden de küfür yemesi kacınılmazdır.

Vurduysa vurdu, altı üstü akhisar maçı yahu.. Vursa nolacak. Pas verse 4-0 olsa nolacak. Boş muhabbet kusura bakmayın..

Sercan ile Emre cok yakın arkadaşlar, sadece Emre' nin gelişimine hepsi katkı yapmak istiyor. Ama taraftar olarak biz fazla üstüne gitmemiz lazım. Akhisar maçında skoru garantilemişsin bırak vursun eğer dün o şutu gol olsa kendine olan güveni daha da artacaktı.

Sahada izlediğimiz her dakika daha iyi anlıyoruz ki çok kolay oyundan düşüyor, küsüyor. Uzaktan halı saha vuruşları yapıyor.

Sadece kendinden isteneni yapsa belki de gelişim süreci daha sancısız olacak.

Riera'ya atmadığı pas konuşulmuş. O pası atmaması çok çok büyük bir hata, bunu kabul edelim. Riera, Oğuz'u bile içeri sokardı oradan yapacağı bir vuruş ile. Bunu da biliyoruz. :o

Fatih Terim genelde oyuncuları elinden geldiğinde serbest bırakmaya çalışır ama bu çocuğun twitter hesabını kapattırsa iyi olur. Takibi bile bıraktım, çok tuhaf bir arkadaş :)

Sahada izlediğimiz her dakika daha iyi anlıyoruz ki çok kolay oyundan düşüyor, küsüyor. Uzaktan halı saha vuruşları yapıyor.

Sadece kendinden isteneni yapsa belki de gelişim süreci daha sancısız olacak.

Riera'ya atmadığı pas konuşulmuş. O pası atmaması çok çok büyük bir hata, bunu kabul edelim. Riera, Oğuz'u bile içeri sokardı oradan yapacağı bir vuruş ile. Bunu da biliyoruz. :o

belki ben yanlış algılamışımdır ama sanki Riera ile pek fazla oynamadılar dün maçta, bir iki kere Akhisar yarı sahasının başlangıcında bomboş, müsait olmasına rağmen pas ı atmadılar.

Evet, Riera kadar zeki adam bulun da koyun takımın sol kanadına kolaysa. Madem adam burada, en iyi şekilde yararlanmaya çalışacaksın.

Hani bi laf varya X futbolcu zenci olsa, Brezilyalı olsa oynar diye.. Bence bizde Emre kadar şans bulamayan Yiğit, Sercan, Yekta gibi yeteneklerin de tek eksiği altyapımızdan yetişmemiş olmaları.. Tam tersi de düşünülüp altyapımızdan yetişen herkes şans buluyor mu diyebilirsiniz.. Emre ilk şansını kendi yarattı elbet ama sonrasına bakıyorum boş.. Sırf altyapımızdan diye 50. maç oluyo düzelir, olacak, yapacak, kötü vuracak, kötü pas atacak kredilerini verdik ama o kadar hakkı yenen var kenarda soruyorum beyler Emreye verdiğimiz kredi yetmedi mi?

Yiğit'in tek eksiği alt yapımızdan yetişmemiş olması, öyle mi?

Yorumu ibretle okudum, sonrasında boş diyorsun da, Kasımpaşa maçında oynadığı oyunu açıp tekrar izle. Son senelerde bir maçta bu kadar etkin bir oyuncumuzu hatırlamıyorum, Selçuk dahil.

Sahaya yeteneklerini tam anlamıyla yansıtabildiğinde çok önemli bir oyuncu, hatalı pas tercihleri diyorsun ama bu sene çok daha tecrübeli olmalarına rağmen Melo ve Hamit fazlasını yapıyor Emre'den.

Orta sahada oynatıldığı sürece, Emre gelecek yıllara damga vuracak en önemli çift yönlü orta saha oyuncusu olma potansiyeline sahip Türk olarak.

Abicim ne saçma sapan bir tartışma dönüyor yahu.. Ula her pası verse, her şutu gol olsa, her boştaki adamı görebilse zaten adamı 40 milyon euro'ya satarız direk.. :D

Abartının canına ot tıkıyorsunuz resmen..Hata da yapacak, bencillikte yapacak gerektiğinde.. Her futbolcunun yaptığı gibi..

Yiğit'in tek eksiği alt yapımızdan yetişmemiş olması, öyle mi?

Yorumu ibretle okudum, sonrasında boş diyorsun da, Kasımpaşa maçında oynadığı oyunu açıp tekrar izle. Son senelerde bir maçta bu kadar etkin bir oyuncumuzu hatırlamıyorum, Selçuk dahil.

Sahaya yeteneklerini tam anlamıyla yansıtabildiğinde çok önemli bir oyuncu, hatalı pas tercihleri diyorsun ama bu sene çok daha tecrübeli olmalarına rağmen Melo ve Hamit fazlasını yapıyor Emre'den.

Orta sahada oynatıldığı sürece, Emre gelecek yıllara damga vuracak en önemli çift yönlü orta saha oyuncusu olma potansiyeline sahip Türk olarak.

Yiğit hakkında sadece fazla forma şansı bulamadı belki biraz daha üstüne koyabilirdi ama oyun zekası olmayan bir futbolcu Yiğit, Emre ise gerçekten oyunu zekası olarak Yiğit' i 3-4 rahatlıkla katlar. Ayrıca biz genellikle alt yapımızdan oyuncularımız ile başarılı oluyoruz ve biz değilmiydik şu A oyuncu alacağımıza alt yapıdan biri oynasın nidaları çeken. Emre daha 21 yaşında eminim sene sonundaki Emre ile şu andaki Emre arasında dağlar kadar fark olacak sadece o güveni, desteği sürekli hissetsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt