#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Burak hem bizde hem de milli takımda bencilliği defalarca yapınca burada herkes savunuyor ama.

Aynı pozisyondan pası vermeyen Burak olsaydı yine aynı tepki verilirdi. Birini savunmak için diğerini karalamayın bence hiç gerçekçi olmuyor. Ayrıca Burak çok daha net pozisyonda Sercan'a attırdı.

Aynı pozisyondan pası vermeyen Burak olsaydı yine aynı tepki verilirdi. Birini savunmak için diğerini karalamayın bence hiç gerçekçi olmuyor. Ayrıca Burak çok daha net pozisyonda Sercan'a attırdı.

Diğerini karaladığını nereden çıkarıyorsun, Emre'ye gereksiz yüklenme yapılıyor, bunu ifade ediyorum. Başkasında göze batmayan hatalar, hareketler, genç oyuncu olmasına rağmen Emre'de çok dillendiriliyor.

Böyle gereksiz ithamlara girmeden önce ne dendiğini anlamaya çalış bence.

Emreyi durduk yere eleştirmiyoruz arkadaş.. Çıkarın şu altyapı gözlüğünüzü artık bi de öyle izlemeyi deneyin.. Haa Emre iyi maç çıkarmıyor mu? -Çıkarıyor elbet ama 5 maçta bi kere.. Peki Emre hiç olumlu hareket yapmıyor mu? -Yapıyor elbet, 5 harekkette bi kere.. Biz demiyoruzki 5'te 5 yapsın. Bizim lafımız 5'te 5 yapıyor gibi gösteren zatı muhteremlere.. Emre'yi savunup matematiği olanlar beri gelsin :b5:

Diğerini karaladığını nereden çıkarıyorsun, Emre'ye gereksiz yüklenme yapılıyor, bunu ifade ediyorum. Başkasında göze batmayan hatalar, hareketler, genç oyuncu olmasına rağmen Emre'de çok dillendiriliyor.

Böyle gereksiz ithamlara girmeden önce ne dendiğini anlamaya çalış bence.

Estağfurullah gereksiz ithamda bulunmak istemedim özür dilerim. Emre'yi eleştrirken Burak'ı örnek verip buda yapıyor denmesi pek anlamlı gelmiyor bana bunu belirtmek istedim. Burak kendini ispatlamış bir golcü gol kralı olmuş birisi 2 senede bi sürü gol atmış yani onun vurması bana normal gelir.

Emreyi durduk yere eleştirmiyoruz arkadaş.. Çıkarın şu altyapı gözlüğünüzü artık bi de öyle izlemeyi deneyin.. Haa Emre iyi maç çıkarmıyor mu? -Çıkarıyor elbet ama 5 maçta bi kere.. Peki Emre hiç olumlu hareket yapmıyor mu? -Yapıyor elbet, 5 harekkette bi kere.. Biz demiyoruzki 5'te 5 yapsın. Bizim lafımız 5'te 5 yapıyor gibi gösteren zatı muhteremlere.. Emre'yi savunup matematiği olanlar beri gelsin :b5:

Altyapı değerleri her zaman benim gözümde farklıdır onu değiştirmem mümkün değil.

Emre'nin sıkıntsını biraz da taraftar yaratıyor zaten tribünde.Çocuk duygusal bir çocuk ve 2 top kaybı yapınca ahlar vahlar oluyor tribünlerde ve zaten Emre için orada o maç bitiyor..

Sahip çıkmamız gerek şu ankinden çok daha fazla...

5'te 5 yapan kimse yok zaten, ayrıca emre 5'te 1 falan da yapmıyor. Biz de izliyoruz maçları, tek sen izlemiyosun heralde.. Kişisel nefretlerinizi ve egolarınızı gelip burada kusmayın. Napmış yahu bu emre.. Orta sahada gayet dengeli, toparlayıcı oynuyor. Savruk olduğu zaman direk takımdan kesiliyor zaten.. Adam bizim geleceğimiz, harcamayın değerlerinizi yoksa şikecilerden farkınız kalmaz..

[video=youtube_share;heO3T3D_iGk]https://youtu.be/heO3T3D_iGk[/video]

Emre' nin durumunu en iyi Hasan Hoca anlar :D

Nasıl Selçuk' tan, Semih' ten vazgeçemiyorsak Emre'de vazgeçemeyeceğimiz futbolculardan. Bunun için 90 dakika her maçta oynamalı. Emre tipinde futbolcular kolay çıkmıyor. Elimizde Messi tipinde bir futbolcu var kıymeti bilinmiyor. Bazıları onu yerin dibine batırmak için uzun uzun itham yazıları yazıyor üşenmeden. Unutmayın Emre bizim umudumuz. Emre' nin elinden tutmalı, fırçalamak falan onun moralini bozar. Geçen sezon kendi yerinde bile oynamadığı halde takımın orta sahasını taşıdı. Keşke Amrabat alınmasaydı orta sahayı toparlamakta ve defansa yardımda Emre gibi sorumlu davranmıyor, şahsi oynayarak gol atmanın peşinde.

kim ne derse desin fatih terim olduğu sürece, emreyi biri harcayacaksa eğer, bu kendisi olur. emre gerekeni yapıp çalışarak kendini geliştirdiği sürece fatih terim zaten emreyi kimseye yedirmez.

Emre bu formunu devam ettirirse Amrabat'ı harcayacak bence :)

Amrabat'ın gelmesini çok istemiştim ama Emre bu kadar yararlıyken Emre oynasın.

çok şut deniyor diye eleştiri alıyo bazen ama olsun denesin sürekli denesin:)

çok şut deniyor diye eleştiri alıyo bazen ama olsun denesin sürekli denesin:)
Geçen sezon kaleyi bulamıyordu bazı şutları, ama bu sezon şutlarının hemen hepsi sert ve kaleyi bulan şutlardı benim bildiğim. Çok gelişme var Emre' de şut konusunda. Ama, rakip geçme özelliğini ön plana çıkarıp rakip kaleye direktman gitmeli, bu konuda daha başarılı olur. Yoksa bizim takımda şutör kaynıyor. Selçuk, Burak, Hamit.....

5'te 5 yapan kimse yok zaten, ayrıca emre 5'te 1 falan da yapmıyor. Biz de izliyoruz maçları, tek sen izlemiyosun heralde.. Kişisel nefretlerinizi ve egolarınızı gelip burada kusmayın. Napmış yahu bu emre.. Orta sahada gayet dengeli, toparlayıcı oynuyor. Savruk olduğu zaman direk takımdan kesiliyor zaten.. Adam bizim geleceğimiz, harcamayın değerlerinizi yoksa şikecilerden farkınız kalmaz..

Benim Emreyle ne alıp veremediğim olabilir ki kişisel nefret olsun. Herkes Galatasaray'ın menfaatine düşündüğü şeyleri söylemek için burada. Senin düşündüğün gibi herşey toz pembe olsa ve herşey sadece benim kişisel ego ve nefretimden kaynaklansa burada tüm yorumlar olumlu olur benim dışımda.. Ayrıca nasıl yorum yapacağımı danışma gibi bi huyum yok kardeşim kusura bakma.. Böyle bi gereksinim duyuyorsan; ego asıl senden tavan yapmış demektir..

Emre Çolak bu Balta hariç sağlam kadromuzda skor taraftarlarına gözükmez elbet çünkü hep kazanıyoruzdur, bişe olmaz deyip geçiştirir skor taraftarı.. Genç daha der, ben de dedim elbet, hatasız bi oyun beklemedim elbet ama illallah dedirtti.. Dikkatli izleyen arkadaşların yorumları da zaten dikkati çekiyor burada.. Siz takımın genelini izleyip kazandığımızda da Emreye amaan ne olacak diyenlerdensiniz.. 2 sene önce o kötü kadroda görev alsa ve ne eksik ne fazla, aynı performansı gösterse sen ve türevlerinin yapacağı yorum: "Abi Galatasaray çocuk yuvası değil, yeter katlandığımız. Bize olmuş adam lazım" olurdu.. Tecrübeyle sabittir bu tür yorumlar geçmişte..

B_fcfc0d4ad2d5826dd67b3d6019533b42.jpg

Benim Emreyle ne alıp veremediğim olabilir ki kişisel nefret olsun. Herkes Galatasaray'ın menfaatine düşündüğü şeyleri söylemek için burada. Senin düşündüğün gibi herşey toz pembe olsa ve herşey sadece benim kişisel ego ve nefretimden kaynaklansa burada tüm yorumlar olumlu olur benim dışımda.. Ayrıca nasıl yorum yapacağımı danışma gibi bi huyum yok kardeşim kusura bakma.. Böyle bi gereksinim duyuyorsan; ego asıl senden tavan yapmış demektir..

Emre Çolak bu Balta hariç sağlam kadromuzda skor taraftarlarına gözükmez elbet çünkü hep kazanıyoruzdur, bişe olmaz deyip geçiştirir skor taraftarı.. Genç daha der, ben de dedim elbet, hatasız bi oyun beklemedim elbet ama illallah dedirtti.. Dikkatli izleyen arkadaşların yorumları da zaten dikkati çekiyor burada.. Siz takımın genelini izleyip kazandığımızda da Emreye amaan ne olacak diyenlerdensiniz.. 2 sene önce o kötü kadroda görev alsa ve ne eksik ne fazla, aynı performansı gösterse sen ve türevlerinin yapacağı yorum: "Abi Galatasaray çocuk yuvası değil, yeter katlandığımız. Bize olmuş adam lazım" olurdu.. Tecrübeyle sabittir bu tür yorumlar geçmişte..

Ego ve nefret konusu senin şahsına yapılmış bi tepki değil renktaş, genel bi tepkiydi. Dikkat edersen teknik kadro kısmında her oyuncuyla ilgili acımasız açıklama ve eleştiriler var. Şahsen ciddi ciddi sıkıldım bunlardan.. Siz de bunu yapıyorsunuz kusura bakmayın yani..

Bi kere bi önceki mesajımda da belirttiğim gibi emre çolak'ın illallah dedirtecek bi oyunu yok bi kere, bakın hepimiz izliyoruz maçları göz var nizam var. Bazen saçmalıyor, bazen aptal aptal topları rakibe veriyor. Bazen de bencilce kaleye vuruyor. Ama bu kadar.. Onun haricinde illallah dedirtecek bişey yapmıyor, burda hakkını yiyorsunuz çocuğun..Kaldı ki şu saydığım hataları Xavi dediğimiz selçuk bile yapıyor bazen.. Onun haricinde bu adam koşuyor, top çalıyor, güzel paslar atıyor, orta kesiyor ve günündeyse sağlam şutlar çıkarıyor. Ama olumlu bişey yaptığında susanlar, yaptığı hatalarda çocuğun özgüvenini düşürüyorlar. Bak daha bu kulüpte yarım ekmek yememiş sercan bile atarlanmış çocuğa.. Hani bi laf vardır ya ''dünkü boktun bugün koktun'' o mesele yani..

Senin belirttiğin üzere bitik top oynayanlar sercan, hakan balta, sabri ve türevleri.. Emre'ye haksızlık ediyorsunuz.

Berbat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt