#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Duran toplarin icine ediyor resmen selcuk varken duran toplarin basina gecmemeli

Emre'nin bu denli önemli bir maçta ilk 11'de başlaması zaten hatadır. Dakika 60'ta - 75'te oyuna alınsa anlarım ama. Kusura bakma Fatih Hoca'm ama yanlış.

Kendi ekseninde nasıl dönüyor ama,off..

kanka kullanma şu duran topları gözünü seveyim :(

Hep eleştiririm ama bu mac cok beğendim. Birde duran topların basına gecmezse dahada cok beğenecem. Bacaklarını güclendirmeden hicbir duran topu kullanmamalı. Çünkü ne b.. varsa bütün topları ön direğe kesiyor.

Kaleci ile karsi karsiya kalsa ya topu kaldirip rovasata ceker ya ceza sahasi disina cikip oyle vurur Emre. Oyle bir futbol anlayisi var. Daha kolayi tam yapamazken nerde en zoru var onu deniyor.

Emre'nin oynadığı oyunu FIFA'da ki veya PES'te ki tek oyunculu (Be a Pro & Become Legend) modda oynatmaya çalıştığımız oyuncunun oyununa benzetiyorum. Sürekli topa doğru giden, topu alıp bir şeyler yapmaya çalışan ama çok efektif olamayan ve kendini ön plana çıkarmaya çalışan bir görüntü çizeriz genelde (şahsen ben öyle yapıyorum oynarken). Emre'de ayen böyle. Biraz daha basit oynasa çok daha iyi olacak her şey.

Ve bir şey eklemek istiyorum cidden çok iyi top saklıyor oyuncuları ekarte ederek hemde. Güzel bir özellik orta saha oyuncusu ve Emre tipinde ki oyuncular için.

beyler siz mi seçiceniz duran top atan adamı

antremanda deniyolardır en iyi emre atıyodur

bu kadar basit

Adam on dakika orta sahada oynadi ,top yaptik verkac yaptik ,aydina sut cektirdik falan.

Emre'yi bu kadar elestirenler, Selcugu neden hic elestirmiyorlar? Bu macta Emre'yi elestirmek abesle istigaldir. Elinden geleni yapip mücadele etti. Macin istekli futbolcularindandi. Ben Galatasarayimizin öz evladini hünharca elestirenleri anlayamiyorum. Emre'de kumas var, ilerde daha iyi olacaktir.

defansa gelip bir gol pozisyonunu engrlledi tereyagindan kil ceker gibi

kimse gormemis heralde

emre bugün sahanın en iyilerindendi eboue ile beraber.oyundan çıkıp yerine yektanın girmesinin hiç bi açıklaması yok benim için.

Bir insanın kullandığı tek bir duran top omuz hizasını geçmez mi ? ISrarla bu adama kullandırmak neyin nesidir ? İlk 25e bile almam ben bu kadar gücsüz bi adamı

Sahadaki oyunculara tek tek bakınca, çoğundan daha istekli ve daha iyiydi ama yetersiz kaldığı apaçık ortada.

Emre orta sahada ofansif olarak kullanlmali, yani Melo ve Selcuk'un önunde. Kanatta oynatildığı zaman orta sahaya geliyor kanat boş kalıyor defans anlamında da sıkıntı çekiyoruz sonra. Hele CL maçlarında kesinikle 4-4-2'den vazgeçmeliyiz bence Aydin/Ambarat/Burak/Umut gibi oyuncularla kontra atak oyununa dönmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt