#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Torpilli oldugunu düsünüyorum, 60 dakika rezaletti. Ortaya gecince 1 orta yapti, 2'de adam gecti haricinde birsey yapmadi. Rezillik, gereksiz.

İyiydi aslında.Daha ne yapsın :)

Ynt: #52 Emre Çolak

Buraka atamadigi paslar vardi,biraz sert verse 2yi bulurduk.

A2 takimda bile oynatmam.

Torpilli oldugunu düsünüyorum, 60 dakika rezaletti. Ortaya gecince 1 orta yapti, 2'de adam gecti haricinde birsey yapmadi. Rezillik, gereksiz.

E yuh yani takımda adam akıllı oynayan çok az adam var bunlardan biri de Emre onu bile eleştiriyorsunuz.

Kötüydü. Neresi iyiydi ? Şansa bir gol bulmasak yine uyuz uyuz gidiyorduk. Alıyor topu önce bir etrafında dönüp sola çekiyor falan.

Orta sahaya geçince biraz toparlandı gibi. Emre'nin arkasındayım ama, artık şu top ile etrafından devamlı dönmelerine bir son verse iyi olacak. Cılkını çıkardı. Bek ve kanatlar boş yere koşular yapmak zorunda kalıyor.

Burak'la fazla takılmaya başlamış. Gereksiz yere çok atmaya başladı kendini.

Tamamen çöp:o Yediğimiz gole bakın videosunu koysun hatta bulan. Önünden geçti adam kovalamadı bile durdu baktı herife Selçuk 50 metreden gelip kesti topu, gerçi yedirdi golü ama napalım. Herif önünden geçen adama müdahale etmedi hatta baktı resmen. Aydın'ın yedek kalıp bunun oynaması şaka bile denemez eşek şakası.

Bal yapmayan ari gibi. Sürekli oyunun icinde ama daha yaratici olmasi lazim. Daha cabuk düsünüp hizli pas alisverisinde bulunmasi lazim. Daha cok dikine pas atmasi lazim, maalesef cok fazla geriye oynuyor.

Ynt: #52 Emre Çolak

Mac 5-0 oldugu zaman oyuna sokacaksin.

Etrafinda donecek,saga sola gidip geri gelecek. Kayacak dusecek filan

valla ortaya gecince ben begendim emreyi

melonun yapamadiklarinin 3 katini yapti bence ortada

oyun ahareketlilik kazandirdi, cabuk pas yapmay abasladik, dikine paslar gelmeye basladi.

Anadolu takımlarından birine üçe beşe bakmadan kilitlemek lazım

Top seviyesi Sivasspor falan

Hamit ve Amrabat gibi şahsi oynayan, koşmayan,defansa yardım etmeyen, pres yapmayan, rakip kovalamayan, bir orta sahada istediklerini yapamaması doğal. Emre olmasa orta sahamız daha kötü durumda olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt