#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

İlk baslarda bende orta sahada daha iyi olur diyordum ama ne fiziğini geliştiriyor nede savunmasını. Mesela 2.yarıda bize göre sağ kanatta yaptığı bir faul var ki belkide golü orda yiyebilirdik(yediğimiz maclarda oldu). Emre böyle gereksiz faulleri hep yapıyor. Eğer cok iyi bir orta saha olmak istiyorsa savunma yapmanın faul yapmaktan ibaret olmadığını öğrenmeli. Benim kendisi için genel kanım, cok iyi bir futbolcu olması için atması gereken adımın cok fazla olduğu yönünde. Fakat 2 senedir bir aşama kaydettiğini göremiyorum.

Kanat oyuncusu değil bu belli. Geçen sene en iyi maçını, 3-1 kazandığımız Fener derbisinde oynamıştı, o maçta performans olarak en iyi dönemleri, orta sahanın ortasında oynadığı dönemlerdi.

İlla ki oynayacaksa kanatlara hapsedilmemeli, yoksa hem kendi performansı düşüyor, hem de hücumda etkinliğimizin düşmesine neden oluyor.

Kanat oyuncusu değil bu belli. Geçen sene en iyi maçını, 3-1 kazandığımız Fener derbisinde oynamıştı, o maçta performans olarak en iyi dönemleri, orta sahanın ortasında oynadığı dönemlerdi.

İlla ki oynayacaksa kanatlara hapsedilmemeli, yoksa hem kendi performansı düşüyor, hem de hücumda etkinliğimizin düşmesine neden oluyor.

orta sahanın ortasında yanlız kasımpaşa beşiktaş ve bu maçın belirli dakikalarında oynadı.geçen sene hiç orta saha oynamadı fener maçı dahil.emre asıl o pozisyonu oynamaz.

orta sahanın ortasında yanlız kasımpaşa beşiktaş ve bu maçın belirli dakikalarında oynadı.geçen sene hiç orta saha oynamadı fener maçı dahil.emre asıl o pozisyonu oynamaz.

Fener maçında skor avantajını yakaladıktan sonra zaman, zaman orta sahanın ortasında göründü. İşte o dakikalar, en iyi işler yaptığı dakikalardı.

Maç boyunca 30 sn.lik bir pozisyonda iyi oynadı diye hâlâ gözü boyanıp iyi oynadı diyenler var.. O pozisyon dışında bütün ataklarda rakip oyuncu gibi oynadı..

Ynt: #52 Emre Çolak

Takımın el freni.

Topa basa basa bir hal oldu.Sağa git topa bas geri çek.Sola git topa bas geri çek başka bir şey yapmıyor.Sağ ayağı da protez sanırım.

Bizde oynadığı dönemdeki Arda Turan'a benzemeye başladı. Sürekli topa basıyor ve aynı adamı geçmeye çalışıyor.

Kornerleri outa, ya da kalecinin kucagina atarak zevk aliyor galiba...

birak iste bu isi, yapamiyorsun.

Selcuk gibi duran top ustasi varken, Fatih hoca nasil buna cektiriyor su toplari, hayret ediyorum...

Kornerleri outa, ya da kalecinin kucagina atarak zevk aliyor galiba...

birak iste bu isi, yapamiyorsun.

Selcuk gibi duran top ustasi varken, Fatih hoca nasil buna cektiriyor su toplari, hayret ediyorum...

Isler cok basit..Antronor serbest vuruslari,penaltilari ve kornerleri kim vuracana mac oncesi belirler!Birde Serbest vurushun yerine gore oyuncu belerlenir!Bu isler antremanlarda yapalir!

Bizde ,serbest vurus oldummu ,topun yanina 4 kisi gider ve baslarlar tartismaya......ben mi vurayim,sen mi vurasi!

Komedi be..........!

:sgr: :sgr:

Dünkü maçta Emre-Cris out, Amrabat-Semih in yapmış olsaydık daha iyi olabilirdi.

Şu çocuğu eleştirirken biraz insaflı olun sanki takımda herkes süper oynuyorda puanları Emre yüzünden kaybediyoruz. Bence 10 numara oynamasada kötüde oynamıyor bu haliyle takımın iyileri arasında. Emre bizim içimizden yetişen daha 21 yaşında ve yetenekli olduğu tartışılmaz bir futbolcumuz. Bu oyuncuyu oynatarak destek olarak kazanabiliriz diğer türlü kaybolup gider. Zaten Emre hatasız oynasa yeteneklerini sahaya tam olarak yansıtsa kusura bakmayın ama Galatasaray'a büyük gelir. En iyi oyunculara bakın Mesut, Rooney, RVP vs onlar her maç süper mi oynuyor sanıyorsunuz?

Bu cocugun tam mevkisi bilen varsa ben "seyimi" kesecem! :D :D

glorified cafercan aksu

Bu adamdan kanat felan olmaz oynayacaksa orta sahanın ortasında oynamalı.

Bu cocugun tam mevkisi bilen varsa ben "seyimi" kesecem! :D :D

biraz fiziği olsa b2b yapar bu

ama asıl yeri forvet arkası. FM deyimiyle AMC

hakkını vererek oynayan sol kanat oyuncusu olmayışı Emre' yi orda oynamaya itiyor.

biraz fiziği olsa b2b yapar bu

ama asıl yeri forvet arkası. FM deyimiyle AMC

hakkını vererek oynayan sol kanat oyuncusu olmayışı Emre' yi orda oynamaya itiyor.

Bu çocugun kas gelişimi hızlı gelişmiyor sanırım.. Rijkard dönemindeki 1 penaltı 1 firkikten atmıştı Türkiye kupası maçındaki haliyle aynı aradan 3 yıl geçti.. Bunun Antremanını ben yapsam Arnold Schwarzenegger olurdum herhalde.

Bu çocugun kas gelişimi hızlı gelişmiyor sanırım.. Rijkard dönemindeki 1 penaltı 1 firkikten atmıştı Türkiye kupası maçındaki haliyle aynı aradan 3 yıl geçti.. Bunun Antremanını ben yapsam Arnold Schwarzenegger olurdum herhalde.

boyunun uzaması lazım fizik deyince hemen aklına kas geliyor :D

Emre nin fazla kendini şişirmesi sonu olur. Çevikliğini kaybeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt