#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Güya teknik diyoruz Emre´ye. Ne sut atabiliyor, ne orta yapabiliyor. Vücudundan bahsetmiyorum bile.

Deli etti beni dün ya

Emre hala 1990 yillarin futbolunu oynuyor, cocuk a biri soylesin yil 2012 artik fizigin ayi gibi olmali bknz Ronaldo, Shaqiri Robben, guclu olup ancak ondan sonra sut cekmeye basla, vuruyor topa nereye giderse gitsin tarzindan.. ulen kafama edim bunlari gorunce ben nasil topcu olamadim diyorum :mad: oburu de aydin

Emre hala 1990 yillarin futbolunu oynuyor, cocuk a biri soylesin yil 2012 artik fizigin ayi gibi olmali bknz Ronaldo, Shaqiri Robben, guclu olup ancak ondan sonra sut cekmeye basla, vuruyor topa nereye giderse gitsin tarzindan.. ulen kafama edim bunlari gorunce ben nasil topcu olamadim diyorum :mad: oburu de aydin

Emre ve Aydinin gecen sezon sonu ve bu sezon ilk hatalardaki performansinda, ha nihayet olacaklar gibisinden düsünüyordum.

Ancak gel görki gelisemiyorlar bir türlü, hep ayni seviyedeler malesef. Bir Allahin kuluda gidip bunlara bu seyleri demiyormu acaba?

Emre ve Aydinin gecen sezon sonu ve bu sezon ilk hatalardaki performansinda, ha nihayet olacaklar gibisinden düsünüyordum.

Ancak gel görki gelisemiyorlar bir türlü, hep ayni seviyedeler malesef. Bir Allahin kuluda gidip bunlara bu seyleri demiyormu acaba?

diyen vardir da acaba kafalarina giriyor mu? antreman sonrasi kacip hemen Reina falan dusuneceklerine 1-2 saat ekstra idman yapsalar, fitness falan belki fiziklerini gelistirirler de... oyle profesyonel bir anlayislari yok malesef bu kesin..

attığı bi şut yandan auta çıksın o bile yeter yani. boş adam

Önümüzdeki yıllarda takımın bankosu olacak isim. Bir iki maçla asıp kesenlere de eyvallah der geçerim.

Herhangi bir anadolu klübünde oynasaydı yönetime edilmeyen küfür kalmayacaktı adım kadar da eminim.

Rezilleri oynuyor.

Kullandığı korner yada serbest vuruşların ön direkte kesilmesi beni deli ediyor.Arada bir kaldır şu topu be adam.

Sabri'ye benzeyecek bu gidişle. Ona da yıldız oyuncu olur gözüyle bakılıyordu şimdi ne halde..

Seni izlerken ki halim..

f2yjc.gif

kesinlikle kuvetlenmesi lazım bakın 164-170cm civarı yabancılara fizikleri ne bicim örneğin shaqiri,mata,scholes,lennon,pedro adamlar boğa gibi birde bizim yerlilere bakıyorum adamlar üflesen ucacak.

genclerbirligi macinda yaptiklarindan dolayi fatih hocanin yerinde olsam 3 mac kadroya almam ikinci golü direk sayesinde yedik attigi sacma sapan sutlarda cabasi

Azıcık dinlendirmekte fayda var aklını başına alsın

Formanın kıymetini biraz öğrenmeli bana kalırsa..Ama silip atmamak gerek...

En kötü iyi bir yedeğimiz olur....

Ortalari, sutlari felaket.

Hele her duran topun basina geciyor ya deli oluyorum.

Hepsi ön direkte geri dönüyor.

kesinlikle kuvetlenmesi lazım bakın 164-170cm civarı yabancılara fizikleri ne bicim örneğin shaqiri,mata,scholes,lennon,pedro adamlar boğa gibi birde bizim yerlilere bakıyorum adamlar üflesen ucacak.

Bayern, Chelsea, United (efsanesi), Tottenham, Barca'daki topculari Emre ile kiyasliyon kanka.. Emre oralari goremez.. gorecegi en buyuk kulup Galatasaraydir..

2. emre belözoğlu olma yolunda hızla ilerliyor.Uzun bi süre forma verilmemeli.Ne sanıyor kendini anlamadım.

Arkadaş ne kadar seviniyordum duran topları artık adam gibi kullanan biri var diye, toplar artık en önde ki adama çarpıp geri gelmiyor diye; Sabri mi kaçtı içinize(Sabri yi severim), ne güzel Selçuk kullanırdı duran toplarda Selçuk varken topun başına geçmeyin lütfen sende Burak ta, sonra da Selçuk niye az gol atıyor, :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt