#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Arkadaş ne kadar seviniyordum duran topları artık adam gibi kullanan biri var diye, toplar artık en önde ki adama çarpıp geri gelmiyor diye; Sabri mi kaçtı içinize(Sabri yi severim), ne güzel Selçuk kullanırdı duran toplarda Selçuk varken topun başına geçmeyin lütfen sende Burak ta, sonra da Selçuk niye az gol atıyor, :D

aynen be kardeşim. eskiden kornerleri,serbest vuruşları,frikikleri Selçuk kullanırdı ve duran toptan en çok gol atan takımdık. Şimdi Burak,Hamit,Emre kullanınca o özelliğimiz ölmeye doğru gidiyor

Bu aksam ilk 11de yokmussun...

Inan acayip sevindim... Kenarda takil aklin basina gelsin biraz...

Sent from my iPad using Tapatalk

aynen be kardeşim. eskiden kornerleri,serbest vuruşları,frikikleri Selçuk kullanırdı ve duran toptan en çok gol atan takımdık. Şimdi Burak,Hamit,Emre kullanınca o özelliğimiz ölmeye doğru gidiyor

Bir kere Riera kullandı onda da gol attık, topu tehlikelli yere atmayı biliyor adamlar.

Bu takımın en iyi orta keseni riera'dır bana göre öldürücü orta kesiyor kalecinin önüne doğru kavisli

Sonunda Emre'siz bir mac.

Ynt: #52 Emre Çolak

Zeka=-4,312

Teknik=0

Hirs=0

Sonuc ; Emre Ç.

yedek kulubesinde maci izlememis gibi, oyuna girince top surmeye kalkiyor ustune ustluk zemine dert yaniyor. ne kadar teknik yetenekli olursan ol iq gerekir topcu olabilmek icin.

emreden olmaz bunu yazmaktan yoruldum artık yeter

göletin içinde çalım atarak futbol zekasının da sıfır olduğunu göstermiş oldu

gerçektende herkes aklı,saha olmuş Ömerli barajı gibi benim aslan Emrem top sürmeye kalkıyor ah be Emre ahhh...

Engin varken Fatih Terimin otuna soktuğu adam :sad007:

Gardaşım kör müsün? O sahada nasıl adam geçmeyi düşünüyosun?

40 Dakika boyunuca güzel bir seyirciydin, yerden top sürmeye calisiyorsun. Neler deniyorsun yahu.

Normal saha üzerinde ayakta duramazken; bu denli önemli maç ve ortamda sahaya sürülüyorsa suç onun değil. Çocuk forma verilirse oynar.

İlk maçımda eğer oynarsan avazım çıktığı kadar seni yuhlayacağım yeter artık saçmalıkların bezdirdin kendinden...

yetenek olup beyin olmaması ne demek bunu gösterdin bize bugün...ulan hiç mi kafan basmıyo anlamıyorum.şu zeminde yaptığın hamlelere bak ya...

bu balona 3-5 kuruş bişi veren varsa hiç ama hiiiç düşünülmeden gönderilmeli...takımın bugünm tartışmasız en kötüsüydü.tek doğru pası yok her topu rakibe verdi ne savunmaya yardım etti ne hücuma...ortada mal gibi dolaştı durdu..

hiç bi futbolcuya bu kadar sinirlenmemiştim daha önce.etmediğim küfür kalmadı maç boyunca.genç yetenekmiş! peh!

Kenarda 45 dakika boyunca oturup zemini görüp oyuna girince hala top sürmeye çalışmak harika bir duygu olsa gerek

Kendisini harcama yolunda hızla ilerliyor, Arda'yı örnek alsaydı keşke..

Bu zeminde yerden top sürmeye çalışıyorsan futbol özürlülüsün açık ve net !

Yekta,Aydın,Engin daha kötü oynamazdı orası ayrı ama herkesin dalga gectiği Sabri bile Emre'den daha verimli oynadıysa bu adama alt yapı torpillisi derim ben. Sabredilecek bir genc oyuncu değil. Çalışmadığıda her halinden belli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt