#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

10 numara oynadı 10 süperdi:ayatollah:

Takim öne gecince gercek oyununu ortaya koyuyor,cokda güzel oynuyor ama SIKINTILI anlarda sacmaladikca sacmaliyor,skor avantajini sagladigimizda oyuna girmesi daha faydali olur takim icin...

2. yarının adamıydı. İlk yarıda etkiliydin ama 2. yarı gerçekten coştun. Geçen seneki Emre'yi gördüm.

İlk yarıda sahanın en kötüsüydü ama ikinci yarıda durumu toparladı. Pas trafiğinde önemli işler yaptı.

Oyunu açan oyuncuydu. Tam anlamıyla bugünkü Emre'nin eksikliğini hissediyorduk orta sahada. Yani pas ile yapılamayacak şeyleri yaptı.

İyiydi bugün.

edit : kapağı tek maçlık takmış.

çok klastı göz pası sildi bileklerini öyle kullandı ki takımı rahatlattı çook beğendim iyiydi

Yine de topla bazı pozisyonlarında fazla oynuyor. Soğukkanlılığı pek iyi olmadığı için hücumda pas tercihlerinde sıkıntılar yaşıyor. Bunları aşsa harika olacak.

çok yumuşak bilekleri var ileride çok büyük bir topcu olacak dediydi dersiniz.

Özgüvenine hayran kaldım, çok büyük oynadı bugün.

Senden hiç bir şey olmaz. Çünkü yeteneklerini yönetecek futbol zekasına sahip değilsin ..

İnşallah en büyük utancı ben yaşarımda kazanan Galatasaray olur.

İnşallahı maşallahı yok. Görünen köy kılavuz istemez. Alt yapıdan çıkan, cuzi bir miktarla oynattığımız bir oyuncumuz , milyon eurolar saçtığımız adamlardan çok daha fazla katkı veriyor..

bu sezon 2.kez iyi oynadı :asd:

gereksiz fauller yapmadı + duran toplara çok bulaşmadı

Kusura bakmayın da, Emre'yi normalde zekasından dolayı eleştiren biri olarak şu maçta Emre'yi eleştiren adam tam bir futbol fukarasıdır benim gözümde. Adam bizim takımda tek adam akıllı top tutan, saklayan ve adam eksilten futbolcu. Takımı rahatlatan iki adamdan biriydi Riera ile birlikte. Umut kazmasının tutamadığı, kontrol bile edemediği toplar yüzünden golü de yedik zaten. Bu takımın top tutabilen, adam eksiltebilen adamlara ihtiyacı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt