#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

İnşallahı maşallahı yok. Görünen köy kılavuz istemez. Alt yapıdan çıkan, cuzi bir miktarla oynattığımız bir oyuncumuz , milyon eurolar saçtığımız adamlardan çok daha fazla katkı veriyor..

Ne katkı veriyor anlatda bilelim. Ben istemiyor muyum Emre'ye methiyeler düzmeyi ? Basit oynasın, çabuk düşünsün, çabuk oynasın. Böyle büyük oyuncu olunur. Katkıymış :o

Senden hiç bir şey olmaz. Çünkü yeteneklerini yönetecek futbol zekasına sahip değilsin ..

yeteneklerini gösterecek zekaya sahip ama onu nerde oynatacağını bilmeyen bi hocaya sahibiz.emrenin asıl yeri ortasahadaki ikilinin önü ya da forvet arkasıdır.geçen yıl 1000 defa yazmıştım.

korktuğumuz gereksiz faulleri yapmadı, pas hatası yapmadı, iyi top tuttu.

Kasımpaşa maçındaki gibi oynadı vallahi son maçlarda çok rezil olmasına karşın bugün beni utandırdı ... Hiç istemedim oynamasını ama olsun taksın banada kapağı razıyım ben :asd: Hep böyle oyna canımızı ye ...

Oyunu ezbere oynamaktan kurtulsa artık, halısaha topçusu gibi.. Kötü demiyorum ama çok ezbere...

Ne katkı veriyor anlatda bilelim. Ben istemiyor muyum Emre'ye methiyeler düzmeyi ? Basit oynasın, çabuk düşünsün, çabuk oynasın. Böyle büyük oyuncu olunur. Katkıymış :o

Özellikle ikinci yarıda orta sahada pas alışverişinde baş rol oynadı. Pas hatası yapmadı topu iyi sakladı geriye dönüşleri harikaydı pas kanalarını iyi kapattı top çaldı, takımı ileri taşıdı daha ne yapsın?

Kadir Kosova ‏@gerdmuller

Formasını giydiğin o takımda imrenerek izlediğim ve bir gün Fenerbahçe'ye gelmesini istediğim tek futbolcusun Emre Çolak.

Özellikle ikinci yarıda orta sahada pas alışverişinde baş rol oynadı. Pas hatası yapmadı topu iyi sakladı geriye dönüşleri harikaydı pas kanalarını iyi kapattı top çaldı, takımı ileri taşıdı daha ne yapsın?

Yan pas - geri pası pas alişverişi olarak görüyorsan diyecek söz bulamıyorum. Tamam ikinci yarı iyi işler yaptı ama ben diyorum ki çabuk düşünsün, basit oynasın. Sen hala daha ne yapsın diyorsun. En iyisi buysa Emre'nin dahada bir şey yapmasın.

Mehmet Ali Akada ‏@kaantarik

Teknik direktör dediğin takıma altyapıdan futbolcu kazandırır. EmreÇolak'ı izleyince bır Fenerbahçeli olarak imrendim. Çocuk olmuş resmen

Hayranım sana Emre !.. Ardaya doyamadık umarım seni doya doya uzun yıllar izleyecegiz.

Yan pas - geri pası pas alişverişi olarak görüyorsan diyecek söz bulamıyorum. Tamam ikinci yarı iyi işler yaptı ama ben diyorum ki çabuk düşünsün, basit oynasın. Sen hala daha ne yapsın diyorsun. En iyisi buysa Emre'nin dahada bir şey yapmasın.

Emre gelişime açık bir oyuncu. Fatih Hoca ile kendini dahada çok geliştirecektir. Tebiki eksikleri var yok değil. Mesela ayağında çok top tutması gereksiz çalım girişimleri vs.. Ama onun için '' senden hiç bir şey olmaz'' demek son derece saçma bir düşüncedir [bence] Neyse herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Düşüncelerine saygılıyım ama yeterki gelişim göstercek , o potansiyele sahip futbolcularımızın arkasında duralım derim. Neyse iyi forumlar..

emreyi eleştirenleri de anlıyorum ama bu eleştiriler emre solkanada,sol çizgiye hapsolduğu için oluyo.

1-2 ufak hatası dışında gayet iyi oynadı

10 numara top oynadı.Tek eksiği pası atmada yavaş kalması.Biraz daha hızlı düşünürse çok iyi topçu.Zaten ortasahalar 25'nde filan kendini buluyor yılmadan şımarmadan devam et.

10 numara top oynadı.Tek eksiği pası atmada yavaş kalması.Biraz daha hızlı düşünürse çok iyi topçu.Zaten ortasahalar 25'nde filan kendini buluyor yılmadan şımarmadan devam et.

bu çocuk fizik bakımından 25 inde kendine gelir. zeka varda güç yok. düşündügünü çogu zaman yapamıyor. 3. golden önce güzel almış adamın önünden topu.

ilk pozisyonda aklima götze geldi

aslinda

1 yilligina dortmunda kiralican, klopp biseyler katar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt