#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Oyuna girdi.Girer girmez defansda yaptığı yanlışlıklar yüreğimi ağzıma getirdi.Malum ne zaman öyle bir hata yapsa kalemizde gol görüyorduk.

Bende Emre'ye kızmak isterdim ama suç Emre'de değil tıkır tıkır işleyen çarka çomak sokan Terim'de bu değişikliğe hiç gerek yoktu.

Sezonun ikinci yarısında kendini geliştirmesi için fazla zayıf olmayan bir takıma, bjk, trabzonspor veya bursaspor'a kiralık verilebilir. Nasıl birşeyse seyirci bu paranoyadan kurtulur.

Oyuna sonradan giren Servet etkisi yarattı. Top ayağına her geldiğinde benim de yüreğim ağzıma geldi

Abi olmaz böyle birşey ya. Adam oyuna girer girmez takımın pas oyununda sırıtmanın babasını yaparak hemen kendini belli etti. Rakibe olmaz toplar verdi, önlerine düzeltti. Hocaya çok kızmıştım Emre'yi kenarda görür görmez. Amrabat çıkmamalıydı bence. Müthiş oynuyordu ve gücünü kullanarak top saklıyordu. Çıkması gereken en son adamdı. Emre'de oyuna girmesi gereken son adam.

emreyi kiralasak nolur belki pişer 2 3 sene biyere kirayalım :eek:

Bir maçla hemen kiralayalım diyenler olmuş, biraz insaflı olun ya, maç Manchester ile oynanıyor, 1-0 öndesin berabere kalırsan iş zora girer, sonradan oyuna giriyon olabilir yani , insanlar robot değil, illa ki kötü oynuyabilir ve hata yapabilir.

Çok kötü gerçekten hep yazıyorum 1 maç iyi ama ardından kaç maç kötü sayamıyorum ... Çok çalışması kafasını toparlaması işine konsantre olması lazım twitterla vs olcak işler değil ...

yeteneği kesinlikle var ama kafa başka yerlerde ...

girdigi gibi batiriyordu... yine ayni yaptiklari 50 kilosu iglen rakipin önüne gecip top saklamaya calisiyor

ya herif hic mi akkil yok sende.

Bir maçla hemen kiralayalım diyenler olmuş, biraz insaflı olun ya, maç Manchester ile oynanıyor, 1-0 öndesin berabere kalırsan iş zora girer, sonradan oyuna giriyon olabilir yani , insanlar robot değil, illa ki kötü oynuyabilir ve hata yapabilir.

Her kötü oynadığı maçtan sonra (Yani 10 maçın 9'unda) "1 maçta hemen karalamayalım" mesajı ne zaman gelecekti merak ediyordum.. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt