#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

omru hayatimda Galatasaray'da bunun kadar torpilli, bunun kadar capsiz bir genc oyuncu gormedim..

- fizik yok

- surat yok

- asist yok

- gol yok

- oyun gorusu yok

- beyin yok

- hucum yok

- defans yok

yok oglu yok.. adam benim icin baris ozbek ve mustafa sarp'la bir.. sabri bundan cok daha ust duzey bir oyuncu.. daha zeki en azindan.. ciddiyim!

fatih hocam bu adam senin kariyerini yakar.. vazgec bu sevdadan..

yahu amrabat'i cikarman hata, hadi cikardin, bu girecegine sabri girsin sol acikta oynasin daha iyi.. emre'yi gorunce cildiriyorum, bi an once postalamamiz lazim.. GS tarihinin en ise yaramaz genc oyuncusu.. Alt yapimizdan cikan en iyi ofansif ortasaha buysa vay halimize..

Fatih Terimin Colin Kazım sevdası gibi biraz daha sürer Emre inadı. En fazla sene sonunda gider.. İlk takımı Trabzonspor olur, sonra İBB opsiyonlu kiralar.. Opsiyon hakkını haliyle kullanmaz, ortada kalır.. Ardından memleketinin takımı Orduspora gider orada çürür işte..

Son 10 dakikada oyuna alınması doğru değildi, genç yetenekler son kritik dakikalarda oyuna alınmamalı. Emre penaltı kazandırsa, penaltı kaçsa top geri dönüp bize gol olsa Emre suçlanır bence.

ne genc emre'si kardesim, adam nerdeyse messi'yle yasit..

emre belozoglu bunun yasinda 3 Avrupa liginde oynamisti.. 16-17 yasinda besiktas macinda son dakikalarda oyuna girip defansin arasina dalip 2-2 devam eden maci 3-2 kazandirmisti.. genc odur.. bunun dibi tuttu.. fenerlilerin genc semih'i gibi olacak bu mevzu..

Futbolu sadece yetenekten ibaret sananların kahramanı :yenieek:

Fatih Hocanin israrinin sebebi bence bakin ben oyuncu kazandirdim diyebilmek ama ne yaparsan yap olmuyor.Yetenek zeka oyun bilgisi ne ararsan sifirin altinda.Mesela Paragozoglu bizdeyken birsey olur bu cocuktan diyebiliyordun cunku isik vardi ama bunda yok.Sadece taraftara adrenalin yazar oynadikca.Emre yerine Yektada israrci olsak bence Selcuktan bile daha iyi bir oyuncu elde ederiz.

hemen sayfanın yukarısında sağda

151. Sayfa - Toplam 151 Sayfa varBirinci...511011411491 yazısı var orada birinci sayfaya tıklayıp okumaya devam eder misiniz ?

3-1-2 sistemde 1 olsaydi bu zamana kadar belkide bu kadar sovulmeyecek ti bu cocuga...

Storm-10-june.gif

Thanks for your lightening

fo'sho :ka21:

Emre tercihi değil Engin tercihi hataydı.Emre Elmander değşikliği olmalıydı.

Bu çocuktan sol kanat olmayacak.

Futboldan anladıgını düşünmüyorum. Yaptıgı hareketler davranışlar bir acayip. Özentilik üstüne kuruyor futbolculugunu.

Bu meleketi sen mi kurtarcaksın Emre. Faydalı olmak için çırpınma, bırak top sana gelir o zaman kendini göster. Rakip kalemize doludizgin gidiyor sana ne? Sen topu bekle havanı at.

Emre Ç.'yle olmayacak. Biraz daha yedekte başlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt