Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.788
- 8.611
- 1.933
Cevap: #52 Emre Çolak
girdi berbat oynadı yine
girdi berbat oynadı yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuna girdikten sonra saçma bi faul yapar duran toptan gol yeriz diye çok korktum.
Aynen bende hatta bi yerde adamı arkadan kovaladı aha dedim düşürcek yine neyseki fazla zorlamadı sonra ...
Her kötü oynadığı maçtan sonra (Yani 10 maçın 9'unda) "1 maçta hemen karalamayalım" mesajı ne zaman gelecekti merak ediyordum.. :yenieek:
Kötü oynadığı maçlar oldu evet, hataları var mı var buna diyecek laf yok, hatta bende bir lig maçından sonra çok sinirlenmiştim Emre'yi ciddi eleştirdim o maçta laubali tavırları yüzünden, ama ben zaten 1 maçla karalamayalım demedim, 1 maçla kiralayanlar olmuş dedim, bu maçta kötü oynadı bu inkar edilemez.Şahsen Emre nin oynamasını isterim her maç ta ilk 11 veya yedekten girererek. Bende sinir oluyorum gereksiz hareketlerine Emre nin.Ama Galatasaray da oynayacak kalite de futbolcu.
:yenieek:
Ben de zaten o cümlene bakıp konuşmadım hocam. Sonradan söylediklerinden 1 maçta karalayanlara laf ettiğin sonucu çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa zaten sıkıntı yok..
voleybol forumumu burasi señor ¿¿
1-4-3-1-2
for furter information please contact uefa.com
Emre Çolak kod isimli futbolcumuz maalesef büyük maçların atmosferini kaldıramıyor. Nerdeyse iki yıldır düzenli oynamasına rağmen, kendisini olumlu olarak çok az geliştirdi. İmparator göndermez ama keşke devre arası kiralık gönderilse. Döndüğünde belki 2. Arda etkisi yaratır. Yapamazsa da bu şekilde Galatasaray da fazla kalacağını düşünmüyorum...
Bana göre şu an 3 aşağı 5 yukarı Barış Özbek ayarında bi futbolcu.

bir 6 ay fitness salonuna gidip kas yapmasi lazim...baska türlü adam olmaz.
dün oyuna girmese bugun 2 hatta 3-1 lik maglubiyeti konuşuyor olurduk oyunun seyrini tamamen degiştirdi