#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Oyuna girdikten sonra saçma bi faul yapar duran toptan gol yeriz diye çok korktum.

yazık çok hakkı yeniyor Emre'nin..kadromuzda her zaman bulunması gereken kendi oyuncumuza bu kadar acımasız eleştiriler hiç yakışmıyor.

Aynen bende hatta bi yerde adamı arkadan kovaladı aha dedim düşürcek yine neyseki fazla zorlamadı sonra ...

Bacaklarının kısa olduğunun farkında değil inadına adamın topuna arkadan müdahale ediyor.

Her kötü oynadığı maçtan sonra (Yani 10 maçın 9'unda) "1 maçta hemen karalamayalım" mesajı ne zaman gelecekti merak ediyordum.. :yenieek:

Kötü oynadığı maçlar oldu evet, hataları var mı var buna diyecek laf yok, hatta bende bir lig maçından sonra çok sinirlenmiştim Emre'yi ciddi eleştirdim o maçta laubali tavırları yüzünden, ama ben zaten 1 maçla karalamayalım demedim, 1 maçla kiralayanlar olmuş dedim, bu maçta kötü oynadı bu inkar edilemez.Şahsen Emre nin oynamasını isterim her maç ta ilk 11 veya yedekten girererek. Bende sinir oluyorum gereksiz hareketlerine Emre nin.Ama Galatasaray da oynayacak kalite de futbolcu.

:yenieek:

bu cocuk resmen BITMIS

takima son anlarda girdi yine sacmaladi, neyi var anlamadim

devre arasi kiralik verilsin cunku cok zarar vermeye basladi. takima katkisi 0

oyuna girdikten sonra ödüp koptu yine bi sakarlik yapacak diye alllah dan bisey yapmadi bu sefer

Kötü oynadığı maçlar oldu evet, hataları var mı var buna diyecek laf yok, hatta bende bir lig maçından sonra çok sinirlenmiştim Emre'yi ciddi eleştirdim o maçta laubali tavırları yüzünden, ama ben zaten 1 maçla karalamayalım demedim, 1 maçla kiralayanlar olmuş dedim, bu maçta kötü oynadı bu inkar edilemez.Şahsen Emre nin oynamasını isterim her maç ta ilk 11 veya yedekten girererek. Bende sinir oluyorum gereksiz hareketlerine Emre nin.Ama Galatasaray da oynayacak kalite de futbolcu.

:yenieek:

Ben de zaten o cümlene bakıp konuşmadım hocam. Sonradan söylediklerinden 1 maçta karalayanlara laf ettiğin sonucu çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa zaten sıkıntı yok..

Fiziği hiç iyi değil , topu ayağında tutamıyor . Avrupa için yeterli değil , bana göre lig için de yeterli değil . Hele dün son 5 dakikaya girerken top onda olunca elim ayağım titriyor .

Ben de zaten o cümlene bakıp konuşmadım hocam. Sonradan söylediklerinden 1 maçta karalayanlara laf ettiğin sonucu çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa zaten sıkıntı yok..

Hocam sende haklısın orda, cümleleri yanlış kurmuşum, benim sinirlendiğim nokta kiralayalım lafı, ligde iyi oynadığı ve faydalı olduğu maçlarda oldu Emre'nin onu demeye çalışıyorum, bize kesinlikle faydası dokunacak futbolcu.Ama dediğim gibi laubali davranmassa.

dün oyuna girmese bugun 2 hatta 3-1 lik maglubiyeti konuşuyor olurduk oyunun seyrini tamamen degiştirdi

Şu çocuğun 1-2 sene daha forma yüzü görmemesi lazım. Gönder İngiltere ikinci ligden bir takıma, hatta takıma bunun için gerekirse ödeme de yap bak bakalım 2 sene sonra nasıl değişiyor.

bir 6 ay fitness salonuna gidip kas yapmasi lazim...baska türlü adam olmaz.

Emre Çolak kod isimli futbolcumuz maalesef büyük maçların atmosferini kaldıramıyor. Nerdeyse iki yıldır düzenli oynamasına rağmen, kendisini olumlu olarak çok az geliştirdi. İmparator göndermez ama keşke devre arası kiralık gönderilse. Döndüğünde belki 2. Arda etkisi yaratır. Yapamazsa da bu şekilde Galatasaray da fazla kalacağını düşünmüyorum...

Bana göre şu an 3 aşağı 5 yukarı Barış Özbek ayarında bi futbolcu.

Emre Çolak kod isimli futbolcumuz maalesef büyük maçların atmosferini kaldıramıyor. Nerdeyse iki yıldır düzenli oynamasına rağmen, kendisini olumlu olarak çok az geliştirdi. İmparator göndermez ama keşke devre arası kiralık gönderilse. Döndüğünde belki 2. Arda etkisi yaratır. Yapamazsa da bu şekilde Galatasaray da fazla kalacağını düşünmüyorum...

Bana göre şu an 3 aşağı 5 yukarı Barış Özbek ayarında bi futbolcu.

en fazla o kadar.. 1 gram fazla degil.. katilmadigim tek nokta: ikisi de futbolcu degil.. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt