#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

senin hiç hayatında örneklendirme diye bi durum yok mu ? Veya antu beyni mi var sende ? Sen dedin ki 3 gol 3 asisti var bu maç bende diyorum ki 5 gün üst üste oynasak bile 1 gol 1 asist yapamaz..

benim hayatimda orneklendirme diye bi durum var ama sacma sapan orneklendirme diye bi durum yok antu beyni demissin ne demek acikla bakayim

benim hayatimda orneklendirme diye bi durum var ama sacma sapan orneklendirme diye bi durum yok antu beyni demissin ne demek acikla bakayim

Antu beyni fenerli kafası demek. Yani tıpkı fenerliler gibi düşünmek olayları en uç yerden alıp saçma sapan yerlere çekmek.. Ben örnek veriyorum sen tutmuş kendini öldürtmek için yer arıyosun,5 gün maç mı yapılır diyosun..

antu beyni fenerli kafası demek. Yani tıpkı fenerliler gibi düşünmek olayları en uç yerden alıp saçma sapan yerlere çekmek.. Ben örnek veriyorum sen tutmuş kendini öldürtmek için yer arıyosun,5 gün maç mı yapılır diyosun..

tamam ozur dile barisalim

Neyse berke ben kacar gorusuruz sonra bro

Umarım oynamazsın

Bu ugur bulut trollükmü yapıyor :eek:

Eğer yine oynatılırsa takımı bitirir. Etrfaında topla dönmek, kale üstüne şut çekmek, yandakine pas vermek, en tehlikeli noktalarda top katbetmek, türlü türlü kasılmalar. Bunun başka bir iş yapotığı yok takımda. Olduğundan fazla şişirilmiş bir topçu.. Ah altyapı kontenjanı olmasa Terim bunu yedek bile oynatmaz. Televizyonu kırma, stadda kriz geçirmek istemiyorsanız, Emre oy-na-ma-ma-lı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt