#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

etrafında dönmeye fırsat bulamamasıda önemli bir gelişme hoca tam zamanında oyuna soktu

goldeki sevinişine dikiz en az gol kadar güzeldi aslanım benım

Her futbolcu sevindirir.. Kimi oynamasıyla kimi kenarda oturmasıyla.. Sen oturmaya devam et kenarda baboş :yenieek:

SENI CEKEMEYENLERIN YUZUNE YUZUNE PATLAT RTLERI :ayatollah::ayatollah:

A43detMCAAAHXz7.jpg:large

Uğur Bulut'un avatarı yüzünden Emre'ye kılım bir süredir.

Edit: Önceki avatar efenim.

AVATARIN BUYUK HALINI KOYIM BELKI WALLPAPER YAPMAK ISTEYEN ARKADAS OLABILIR YOGUN PMLER ALIYORUM

A2_hjq0CMAEKX0M.jpg:large

Gozler kapali cikmis ama olsun

Insallah yanilirim ama Batuhan/Sercan vol. 2 yolunda ilerliyor benim gözetledigim kadar... Gectigimiz sezon bu cocukta birseyler var demistimki bu sezon basladi ve en basit olan kisa paslar ve top temposunu yüksek tutmakta bile sacmaliyor.

Aydin gibi 6 yil sonra halen bu takimda oynuyorsa su anki hali ile kendisini cok sansli bulmali ve neye inaniyorsa sükür etmesi lazim. Insallah yanilirim ama Emre Colak bu gidisi ile dalga gecilecek bir isim olmaya aday.

kusura bakmayin ama cok sinirleniyorum bu tür genc yeteneklerin herkesin rüya ettigi profesyonel futbolcu olma ruyasini yasarken bir sezon sonra kendini gelisterecek yerine iyce gerilemesi. Benim görmek istedigim Emre colak topu cabuk kullanan takimi yönelten ve her yaptigi orta korku yaratan bir Emre Colaktir kendi etrafinda 10 defa dönüp postaci gibi topu sahanin diger kanatinda olan oyuncuya ayagina kadar götüren ardindan da yorgunluktan gereksiz ve tehlikeli yerlerde faul yapan Emre Colak Degil!

Altyapidan bir tek Semih yeterli degil! Galatasarayimizin adetinde her dönem en az 2-3 oyuncu alt yapidan yildizlasmasi! EMRE KENDINE GEL!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt