#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bugun olsaydi kazanirdik

hoca napmaya calisiyor anlamiorum anlamak istemiorum i

İyiki oynamadı TS maçında. Eğer Terim oynatsaydı garanti 3 puanı Avni Akerde bırakmıştık. Yine tehlikeli bölgelerde top kaptırıp gol yememize yol açacaktı. Ara transfer yapılsın yedek klübesinde bile duramaz bundan sonra.

Başarılar..

Insallah bu sene de ustun performans gosterirsin emre

takımın en yetenekli futbolcusu. kendisi henüz 20 yaşında olmasına rağmen, hakkında yazılanlara inanamiyorum. inanılmaz büyük baskı altında, ona sahip çıkmamız lazımken, yerden yere vuruyoruz taraftar olarak.

3 sene içinde takımın vazgeçilmezlerden olacaktır. ben emre'ye sonsuz güveniyorum. umarım 2013 senin yılın olur emre kardeş. :)

hahahhahhhahahahahahahahahahha takımın en yetenekli oyuncusuymuş bi şey dicektim de şimdi :D

Emre'nin yetenek anlamında bir eksiği yok. Esas problemi zihinsel özelliklerinin kötü olması, o konuda pek gelişme kaydedemedi. Son 1.5 sezonda fiziki anlamda ilerleme var sadece Emre'de..

yetenekten ne anladigini bilmiyom da ustadt,

yetenek topa basip kendi etrafinda donmek degil, onu tum celimsiz ve kisa boylu topcular yapiyor ztn.

asıl senin 20 yaşındaki çocuktan ne beklediğin önemli. merak etme emir, futbol'dan az'da olsa anlarım. heleki 20 yaşında olan, ve geçen seneki şampiyonluğumuzda pay sahibi olan, bu sene birçok maçta kalitesini gösteren emre çolağı seninle tartışmam.

etrafında dönmüyor sadece. ibb maçında gol atabilecek futbolcu olduğunu gösterdi. geçen sene mersin deplasmanı vardı, bilmiyorum belki gavurların programını felan izlemişşindir maça bakmamış olabilirsın. o maçta assist verebilen oyuncu olduğunu gayet net gösterdi. bu sene deplasmanda şampiyonlar liginde cluj'a karşı en etkili oyuncumuzdu kendisi.

biraz insaflı olun. :)

asıl senin 20 yaşındaki çocuktan ne beklediğin önemli. merak etme emir, futbol'dan az'da olsa anlarım. heleki 20 yaşında olan, ve geçen seneki şampiyonluğumuzda pay sahibi olan, bu sene birçok maçta kalitesini gösteren emre çolağı seninle tartışmam.

etrafında dönmüyor sadece. ibb maçında gol atabilecek futbolcu olduğunu gösterdi. geçen sene mersin deplasmanı vardı, bilmiyorum belki gavurların programını felan izlemişşindir maça bakmamış olabilirsın. o maçta assist verebilen oyuncu olduğunu gayet net gösterdi. bu sene deplasmanda şampiyonlar liginde cluj'a karşı en etkili oyuncumuzdu kendisi.

Tamam da bunları genele yayamıyor.Bir maç böyle ise diğer 4-5 maç sıvıyor.Mental olarak cidden çok eksik. :b5:

Tamam da bunları genele yayamıyor.Bir maç böyle ise diğer 4-5 maç sıvıyor.Mental olarak cidden çok eksik. :b5:

evet çok güzel söyledin, mental olarak eksik emre. bunu fatih terimle birlikte geliştireceğinden şüphem yok. henüz 20 yaşında, ve süper lig için henüz çok genç. hollanda liginde oynasa emre, adamlar 30 mio'ya satarlar 2 sene sonra şerefsizim.

biz insafliyiz insafsizlik sergileyen emre colaktir, hocadan nasiplendigi onca torpile ragmen. kendisiyle ayni kategoride yer alan tobcular calisip gelisiyor colak twit atmakta mesgulken.

yetenekli yeteneksiz bilemem sezon basindaki mactan sonra bana da yetenekli geliyodu, su an gelmiyo bir cacik olacagini da sanmiyorum cizdigi grafikten. cevik olmasi yetenekli yada iyi futbolcu yapmaz bir topcuyu. ne fizik gelistirdi ne de zekasiyla oynamayi ogrendi, hic birsey yok gelisimi durdu.

ha bunlari neden soyledim takimdaki en yetenekli oyuncu falan dedin bir an bu soylemini ciddiye aldim cevap yazma zorunlulugu hissettim. zira takimdaki gercekten yetenekli adamlara hakaret niteliginde bu soyledigin.

emre colak - eger takimda kalirsa bundan sonrasi icin sadece rotasyon oyuncusu olabilir. su da var bir topcunun bir sonraki sezon nasil olacagi asla kesirilemez ama colak uzun suredir takimin oyuncusu, cerceve belli.

biz insafliyiz insafsizlik sergileyen emre colaktir, hocadan nasiplendigi onca torpile ragmen. kendisiyle ayni kategoride yer alan tobcular calisip gelisiyor colak twit atmakta mesgulken.

yetenekli yeteneksiz bilemem sezon basindaki mactan sonra bana da yetenekli geliyodu, su an gelmiyo bir cacik olacagini da sanmiyorum cizdigi grafikten. cevik olmasi yetenekli yada iyi futbolcu yapmaz bir topcuyu. ne fizik gelistirdi ne de zekasiyla oynamayi ogrendi, hic birsey yok gelisimi durdu.

ha bunlari neden soyledim takimdaki en yetenekli oyuncu falan dedin bir an bu soylemini ciddiye aldim cevap yazma zorunlulugu hissettim. zira takimdaki gercekten yetenekli adamlara hakaret niteliginde bu soyledigin.

emre colak - eger takimda kalirsa bundan sonrasi icin sadece rotasyon oyuncusu olabilir. su da var bir topcunun bir sonraki sezon nasil olacagi asla kesirilemez ama colak uzun suredir takimin oyuncusu, cerceve belli.

emre potansiyel olarak takımın en yetenekli oyuncusu evet. illa benimle aynı fikirde olmana gerek yok. torpil'den bende çok nefret ederim, ancak hatırlatmak isterimki, emre çolak bu formayı hakkederek kazandı, 3-1 fenerbahçe maçında başladı.

bırakta çocuk eğlensin, twitter dediğimiz ne ki, oda genç, oda eğlenecek, twit atacak vs.

bazı maçlar olacak ki müthiş performans gösterecek, bazen ise berbat. selçuk inan tüm sezon boyunca berbat bi performans sergilemekte, kaldı ki, emre takım iyi olunca yıldızı parlayan oyuncu, ki doğal çunkü henüz 20 yaşında.

Emre Çolak net 21 yaşında da kac yasında olursa olsun adam olsun bu yıl baska birsey istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt