#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

adı diego

willian

matias

adrian

oscar

falan olsaydı 15 milyona celsiye satardık bugun

Çok boş alan buldu bunuda değerlendirdi önemli olan büyük maçlarda böyle oynaması inşallah büyük maçlarda çok daha iyi oynar da bizde çok iyi bir oyuncu kazanırız. Yetenek var ama başarısız.

Çok boş alan buldu bunuda değerlendirdi önemli olan büyük maçlarda böyle oynaması inşallah büyük maçlarda çok daha iyi oynar da bizde çok iyi bir oyuncu kazanırız. Yetenek var ama başarısız.

Böyle boşluk bulamıyor. Takım olarak boşluk bulamıyoruz. Rakipler böyle oynamıyor.

o pasi atti diye xavi sanmaya baslar kendni f'sheur

[GG]SATO EFSANESI[/GG]

abi adını geçin alman pasaportu taşısaydı şimdiye arsenal de faln parlıyodu YAZIK OLUYOR

Emre'nin hikayesini bilmiyorsunuz, sonra geliyorsunuz yerli yersiz eleştiriler yapıyorsunuz.

emre_colak_ozel_123.jpg

katalan olsaydı burda la masiaya methiyeler düzülürdü

Şu performansı genelle canını yiyelim.

emreye laf edilince ben:

500_10.jpg

1 maç sonra yine kötü oynar. Bunu demek istemiyordum ama söylemek lazım rakip alanyaspordu :b5:

Kendine göre bir rakip bulunca etkili oldu diyesim geldi.

Forvet arkasi oynasin bundan sonra..

Rakibin zayıf olması da etken ama kafa olarak kendini toplamış gördüm Emre'yi. Böyle bir performans sergilerse Anadolu maçlarında bile olsa ikinci yarıya damga vurur..

Evet yine övülmeye başlamış , 2-3 maç oynasın yine yerin dibine girecek. :yenieek:

hocanın emre'yi yedeğe çekmesi işe yaramış anlaşılan.''oldum'' zannetmesine engel oldu hoca böylece ve çalışma hırsını arttırmış belli.

Bu cocuk forvet arkasi oynar . Baska turlu bir varligi olmasi hayalperest

Amrabat geldikten sonra oynayamadığı için geçen seneye nazaran etkisiz oynuyor,Afrika kupasını iyi değerlendirmeli ve Amrabatı yedeğe göndertmeli..:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt