#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Mevlana döne döne bi hal oluyor adam.Topa basıp dönmeyi bıraktığı gün bir şeyler yapmaya başlayacaktır.

Renkdaş alanya maçını izlemediğin çok belli seninle tartışmıycam adam iniestadan iyiydi o gün küstürdüler çocuğu yüzü hep asık kafasını futbola veremiyor

Ciddi olmadığını düşünerek gülüyorum güzeldi :D eğer ciddiysen sözün bittiği yerdeyiz zaten

Kolak

gittiği gün kıymet verilicek tıpkı Arda gibi

Arda'ya kıymet mi yanılıyorsun. Arda bizde oynadığı gibi mi oynuyor. Baktı pabuç pahalı hem geriye koşuyor hemde takım oyunu oynuyor. Bizde olsa çizgi kenarında 2 çalım topu geri çek sağ ayakla içeri orta.

Sonra neden ileri gidemiyoruz. Önce altyapıda beyinden başlamak gerekir.

[video=youtube;mnJte9xo-qM]https://www.youtube.com/watch?v=mnJte9xo-qM[/video]

Şu pası verebilecek 3 adam var dünyada

cocuk sol kanatta kayboluyo. ona mi, yoksa onu surekli sol kanatta oynatana mi kizmak lazim? bilemiyorum acikcasi.

[video=youtube;mnJte9xo-qM]https://www.youtube.com/watch?v=mnJte9xo-qM[/video]

Şu pası verebilecek 3 adam var dünyada
su pasi atabilcek 3 adam varsa dünyada futbol bitmis de haberimiz yok su pasi atcak bir ton adam sayarim alaya macinda dedemde atar o pasi

su pasi atabilcek 3 adam varsa dünyada futbol bitmis de haberimiz yok su pasi atcak bir ton adam sayarim alaya macinda dedemde atar o pasi

alanya maçında deden biraz zor atar o pası

tamam kötü oynuyor ama bu çocuğa sahip çıkmak lazım

fenerde hiç oynamayan Salih uçanı bebesini millet yere göğe koyamıyor

biz elimizdekileri yerin dibine sokmaya çalışıyoruz

Modern Sabri'nin vucut bulmuş hali.1 adım ileri gitmiyor,bilhakis gerliyor.

tamam abi biri deden olsun biri emre biride xavi işte nerden baksan 3 adam çıkıyor
dalge gecerek cevap verme ben sana sadece alman liginden 10 tane adam sayarim bu pasi atabilcek bu cocuktan bir halt olmaz anca kendi etrafinda döner 3-5 senede birde iste bir hazirlik macinda böyle bir pas atar idare eder gider ne olcak

dalge gecerek cevap verme ben sana sadece alman liginden 10 tane adam sayarim bu pasi atabilcek bu cocuktan bir halt olmaz anca kendi etrafinda döner 3-5 senede birde iste bir hazirlik macinda böyle bir pas atar idare eder gider ne olcak

bu dede muhabbetini sen açtın abi istirham ederim ne dalgası ben beğeniyorum kendi has stiliyle oyunu okumasıyla çok kabiliyetli bir oyuncu eğer adı emrezinho olsa 15 mio eurolardan açılırdı piyasası kondisyonu zayıf biraz o kadar

bu dede muhabbetini sen açtın abi istirham ederim ne dalgası ben beğeniyorum kendi has stiliyle oyunu okumasıyla çok kabiliyetli bir oyuncu eğer adı emrezinho olsa 15 mio eurolardan açılırdı piyasası kondisyonu zayıf biraz o kadar
tamam kardes dedigin gibi olsun ama sen begenebilirsin ama ben bu cocuktan bir sey olcagini sanmiyom insallah yanilirim

eskidendi artik bu brezilyali benzetmeleri artik ise yaramaz, neymar ve oscar disinda brezilya milli takimida faso fiso genc oyunculara bakarsan

rijkaardin zamaninda demisim. bundan büyük futbolcu, arda gibi olamaz. yetenek var, ama tipki genc türk futbolcusu:yenieek: TEMBEL

Ne yazık ki 2.Sabri olma yönünde ilerliyor ve yeteneklerine ihanet ediyor.Oynadı mevkii olarak ta çok fazla bir şey beklemiyorum..Adam resmen ofansif orta saha ve biz bu adamdan kanat olmasını isteyerek hata yapıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt