#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

hemen oyunculari bitirmeyin hele genc oyunculari biraz desek arkadaslar !

Gol atti da ben yinede begenmedim, sanki saklanmac oynuyor, topu fazla ayainda tutuyor belkide ben gicik kapmisim o yüzden öyle battiyor

maçta ki tek işe yarar hareketi attığı goldü diyebiliriz. iyi bir yedek fakat asla ilk 11 oyuncusu değil.

fatih terimin emre.ç için çok diretmesini anlayamayn bazı arkadaşlar için söyleyeyim ayağında top tutabiliyor aydın gibi sprinter değil durağan futbol ve pas yapmada onlara göre daha iyi fakat vasat. buna ramen kendisinden daha iyi birisi olmadığından ve fatih terimin taktiğine uyduğundan çoğu maçta emreyi görüyoruz.

Bu golle yine 5 mac garantiledi.

Keşke iyi oynasa,hep oynasa ama her defasında böyle oluyor.

1 mac iyi oynuyor 10 mac kötü.

La adam bi gol attı yattı. "İnanılmaz oynadı" oldu.. Nası izliyorsunuz maçları anlamadım ki :SS:

kusura bakmayin da iyi oynadi diyenler toptan anlamiyor.. attigi gol haric bok gibiydi.. neyse artik sneijder geldi, amrabat da donuyor, drogba'yi da sayarsak 18'e bile zor girer.. oyle de olmasi lazim zaten..

bence mesela 4-4-1-1 sneijder forvet arkasıya emre çolakta o mevkının alternatifi olur girince bu oynadıgının 4 katını oynar sahsi kanaatim

Emre Çolak ı beğenmeyen renktaşlar yorumunuz size ait dün gayet iyiydi.Attığı golden dolayı söylemiyorum dün Hamit beni çıldırttı.Sol tarafta etkili oynadı.

Emre Çolak ı beğenmeyen renktaşlar yorumunuz size ait dün gayet iyiydi.Attığı golden dolayı söylemiyorum dün Hamit beni çıldırttı.Sol tarafta etkili oynadı.

yapma kardeşim emre go lattı ama sahada yokları oynadı hadi onu geçtim maçın adamı hamitti tamam kaçırdıgı yüzde 100 lük pozisyon dısında süperdi hakkını yeme adamın

Emre dün iyiydi hakkını vermek lazım.

Gittiği gün bayramımdır . Dün yardırdı diyorlar bir futbolcu düşünün ortasaha klas topçu deniyor ama orta açma özürlü . Bkz : Sabri .

Sabri ile alay edileceğine bu kadar yemin ederim alay konusu olması gereken adam budur . Bir tane ön direği geçen ortasını görmedim . Geçsede topun dibine uzun top atar gibi atar onuda gol atmak imkansız çünkü top havada yavaş geliyor .

Gittiği gün bayramımdır . Dün yardırdı diyorlar bir futbolcu düşünün ortasaha klas topçu deniyor ama orta açma özürlü . Bkz : Sabri .

Sabri ile alay edileceğine bu kadar yemin ederim alay konusu olması gereken adam budur . Bir tane ön direği geçen ortasını görmedim . Geçsede topun dibine uzun top atar gibi atar onuda gol atmak imkansız çünkü top havada yavaş geliyor .

Millet Sabri'nin hal ve hareketlerinden çok tipiyle mipiyle dalga geçmeye başladı çünkü.Tamam ben de Sabri'ye çok kızıyorum mallıkları yüzünden,kendinden de nefret ediyorum ama tipiyle mipiyle dalga geçmek yakışıksız olur.

Dün gol atınca çok üzüldüm :(

Böylesine ihtiyac yok bu takımda.

Millet Sabri'nin hal ve hareketlerinden çok tipiyle mipiyle dalga geçmeye başladı çünkü.Tamam ben de Sabri'ye çok kızıyorum mallıkları yüzünden,kendinden de nefret ediyorum ama tipiyle mipiyle dalga geçmek yakışıksız olur.

Tipinden çok attığı ortalar ve çektiği şutlar yüzünden dalga geçiliyor Sabri'nin.

Kewell vari bir gol. Arka direk koşusu ve bitiriş güzel.

Gol dışında bir şey yapmadığı halde iyi oynadı , yardırdı diyenler var. :o Riera'nın 5 altı kere çizgiye doğru koş demesine rağmen gitmemesi kanat oyuncusu olmadığını yine gözler önüne serdi. :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt