#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Her yetenekli adam futbol oynarsa çekeceğimiz var.

Sokakta, halı saha maçlarında paçalarından yetenek akan binlerce adam var.Hiç biri çıkıp Galatasaray'da 11 oynamıyor ama.Emre bunun farkında değil.Maalesef yeteneği 100 birimse futbol zekası 1 birim dahi değil.Gerçekte de pek zeki olduğunu düşünmüyorum.Twitter'da falan tam bir ergen gibi paylaşımlar yapıyor.

Aynı yaştaki Semih Kaya ile karşılaştırırsanız ne demek istediğimi daha net anlarsınız.

kusura bakmayin ama amrabat dururken, emre colaga saldirmanizi gercekten anlamiyorum.

bonservis desen €0, yillik maaliyeti desen €350.000.

kiskaniyomusunuz emre'yi napiyosunuz bilmiyom ama, rahat birakin bu cocugu artik. besiktas macinda gol atarken sevinmeyi biliyosunuz. yazik gunah bukadari ya.

Emre Colak'tan birseyler bekleyen, öven, daha genc diyen ya sikebahcelidir ya da futboldan anlamiyordur.

Emre'yi övenlerden değilim,

ama bu forumda farklı düşüncelere saygı ne zamandır bu hâle geldi, yazık. İlk defa birisine eleştiride bulunuyorum kusura bakmayı ama saçmalamaktan öteye gidememişsiniz. Forumda sizden farklı düşünen insanlar hep olacak. Ve onlar ne şikebahçeli, ne de futboldan anlamayan insanlardır. Buna siz karar veriyorsunuz enteresan.

Emrah gelecekte müthiş topçu olacakta bizimkiler bunu görebilecek mi?

Kımıl zararlısı Furkan'da yetenek görenlerin, Emrah Başsan'ı görememesi asrın en büyük ironisi olur heralde..Bakalım bende merakla bekliorum,acaba görebilecekler mi...

Twitterdaki ergenlerin gazına geliyor çok eksiği var bunun farkında değil sanırım.kumaş ı var lakin kumaşla gelinlik yerine kefen çıkacak gibi duruyor

kusura bakmayin ama amrabat dururken, emre colaga saldirmanizi gercekten anlamiyorum.

kiskaniyomusunuz emre'yi napiyosunuz bilmiyom ama, rahat birakin bu cocugu artik. besiktas macinda gol atarken sevinmeyi biliyosunuz. yazik gunah bukadari ya.

Evet o coq tatlı

Kötüyse ikiside oynamasın ama Emre çok fazla süre alıyor göze batıyor.

Amrabat dururken derken? Amrabat'a söylenmeyen kalmamıştır.

Ayrıca gol attı diye ağlamamız mı gerekiyor?

Bonservisi yok ve maaşı düşük diye her maç 90 dakika oynaması mı gerek?

Abartılı eleştirilere ben de katılmıyorum. ama bence sizin yorumunuz da olmamış.

basit oynasa daha cok yarari olur. birakmadikca bu huyunu yedek kulübesinde cürüsün

Mantıksız. Tek tek ele alalım.

Bunun futbolcunun eleştirilmesi ile yakından veya uzaktan ilgisi nedir? Eğer bir oyuncunun maliyeti oyununa göre fazla ve azsa bu yönetimin hatası/faydasıdır. Yani öyle bir yazılmış ki, sanki Amrabat kafamıza silah dayadı beni alın diye veya Emre Çolak'a aynı paraları önerdik de reddetti. O zaman ben oynayayım ama eleştirmeyin bedava oynayacağım çünkü. Konuyla ilgisiz.

besiktas macinda gol atarken sevinmeyi biliyosunuz.

Aynı mantıkla Amrabat'ın da 1 gol 7 asisti var, onlara da sevinmeyelim. Gene alakasız.

kiskaniyomusunuz emre'yi napiyosunuz bilmiyom ama, rahat birakin bu cocugu artik

Mevzu burada zaten. Amrabat kötü oynuyor. Bu kadar basit. Emre kötü oynamakla kalmıyor kendini super-star zannediyor ve şımarık tavırları ile taraftarı delirtiyor.

Beşiktaş maçında o golü Amrabat atsaydı taraftar Florya'da heykelini dikerdi. Alıştık bazı şeylere zamanında aynısı Arda, Sabri, Ayhan, Hakan Şükür gibilere yapıldı. Şu anda birebir mücadelede en iyi futbolcumuz Emre, biraz daha mütevazi duruş sergilese daha çok sevilir.

Beşiktaş maçında o golü Amrabat atsaydı taraftar Florya'da heykelini dikerdi. Alıştık bazı şeylere zamanında aynısı Arda, Sabri, Ayhan, Hakan Şükür gibilere yapıldı. Şu anda birebir mücadelede en iyi futbolcumuz Emre, biraz daha mütevazi duruş sergilese daha çok sevilir.

:sad007:

Emre aslında çok yetenekli bir arkadaşımız. Bileklerine çok hakim. Maç içerisinde topu saklamayı biliyor.

Fakat top ile fazla oynamayı seviyor. Şu alışkanlığından vazgeçse ve takım 4-2-3-1'e döndüğünde rotasyon sırasında Sneijder'in mevkisinde oynasa çok daha yararlı olur.

Ayrıca mütavazi hareketlerinden vazgeçmeli.

Emre aslında çok yetenekli bir arkadaşımız. Bileklerine çok hakim. Maç içerisinde topu saklamayı biliyor.

Fakat top ile fazla oynamayı seviyor. Şu alışkanlığından vazgeçse ve takım 4-2-3-1'e döndüğünde rotasyon sırasında Sneijder'in mevkisinde oynasa çok daha yararlı olur.

Ayaklarını kullandığı kadar kafasını da kullanması lazım sahada. Yetenek bir yere kadar, önemli olan kullanabilmek bence.

Sneijder ile omuz omuza, yanyana oynasın göbekten çok etkili ataklar yaparız. Eğer o mevkide oynamayacaksa gençlik enerjisini ve tekniğini kullanıp sadece birebir mücadeleye odaklanmalı, Lincolnvari paslar atmaya çalışmayı bırakmalı. Tek yapması gereken pres ve birebir mücadele ve gerektiğinde defansa yardım.

Biraz Sneijder'i izlesin zaten ne yapması gerektiğini öğrenir.

Sneijder - Bursa maçı:

Gelen top: 17

Toplam topla oynama süresi: 35 saniye !!!

Pas tercihi: 14

İsabetli pas: 11

Ortalama topu ayağından çıkartma süresi: 35/14: 2.5 saniye (Burası çok önemli)

Pas isabet oranı: 78.5%

Her üst düzey takımın yapması gereken şey yukarıda yazıyor. Bu konuda en önemli engel de topu ayağında gereğinden uzun tutan oyuncular.

Emre Çolak bu konuda açık ara önde. Bunu yapamaz mı? Yapabilir. Yeteneği var ama o hep şovu tercih ediyor ve bu tercih takıma zarar veriyor.

Biraz Sneijder'i izlesin zaten ne yapması gerektiğini öğrenir.

Sneijder - Bursa maçı:

Gelen top: 17

Toplam topla oynama süresi: 35 saniye !!!

Pas tercihi: 14

İsabetli pas: 11

Ortalama topu ayağından çıkartma süresi: 35/14: 2.5 saniye (Burası çok önemli)

Pas isabet oranı: 78.5%

Her üst düzey takımın yapması gereken şey yukarıda yazıyor. Bu konuda en önemli engel de topu ayağında gereğinden uzun tutan oyuncular.

Emre Çolak bu konuda açık ara önde. Bunu yapamaz mı? Yapabilir. Yeteneği var ama o hep şovu tercih ediyor ve bu tercih takıma zarar veriyor.

Büyük futbolcuların farkı topu ayaklarına aldıklarında ne yapacaklarını bilmeleri zaten.

Topu aldığında düşünmeye başlarsan çok geç olur.

Sneijder'de de bu var. Topu ayağına aldığı anda çok kısa sürede karar veriyor.

Büyük futbolcuların farkı topu ayaklarına aldıklarında ne yapacaklarını bilmeleri zaten.

Topu aldığında düşünmeye başlarsan çok geç olur.

Sneijder'de de bu var. Topu ayağına aldığı anda çok kısa sürede karar veriyor.

Bence daha top gelmeden ne yapacağını biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt