#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Dün milli takımda Necip'in konuşmalarını dinlerken adamın vücut yaptığını fark ettim. Fiziği çok iyi konuma gelmiş.

3 sene öncede diyorduk Emre'ye şimdide diyoruz. Ulan bir adam hiç mi geliştiremez kendini ? Ne futbol anlamında ne fiziksel anlamda ne de mental anlamda.

Necip kadar olamadın be arkadaş. Şu dizilere,twitter'da kızlara ayırdığın vakti futbola ayırsan şimdi belki eleştirilmeyecektin.

Dün milli takımda Necip'in konuşmalarını dinlerken adamın vücut yaptığını fark ettim.

3 sene öncede diyorduk Emre'ye şimdide diyoruz. Ulan bir adam hiç mi geliştiremez kendini ? Ne futbol anlamında ne fiziksel anlamda ne de mental anlamda.

Emre kilo alsa, Hamit Amrabat gibi cüsseli hale gelse, onlar gibi adam geçemez artık, en önemli yeteneğini kaybeder.

Talip varmış

Bu sene istenilen performansını çoğu maçta gösteremese de yaşı ve genel kabiliyeti göz önüne alındığında Avrupa'da birçok kulubün takibine alınan oyuncu için Tothenham antrenörlerinden Luís Martins'in teknik direktör André Villas-Boas'a rapor verdiği ifade edildi. Orta sahada alternatifleri olsa da genç ve gelecek vaad eden oyuncular için özel bir ekip kuran Boas'ın da Emre'yi sezon sonuna kadar takibe alacağı öğrenildi.

Emre bu sezon 28 maça çıkarken 5 asist 2 gollük performans sergiledi. Fakat Emre Galatasaray'dan ayrılmaya çokta sıcak bakmıyor. Oyuncunun asıl hedefinin Galatasaray'da kupalar kazanmak olduğu bilinirken ayrılma ihtimali olsa dahi kulübüne para kazandırmadan gitmeyeceğini her fırsatta dile getiriyor.

Galatasaray yönetimi de Emre'nin görüşlerine önem verirken oyuncunun satılması şuan için gündemde görünmüyor.

Galatasaray Gazetesi

Ynt: #52 Emre Çolak

5 asist mi 2 gol mu antremanda yapmis heralde.

ulu reis yerli messi ithal ronaldo :ayatollah:

Nasil is arkadas? Emre sakat degilse oynar. Takimda skoru degistirebilecek tek isim. Olmadi hocam.

Beyler Arda felan gibi yıldız olur bekleyelim diye düşünmeyin sakın,Arda Bolesrav maçında aldı formayı bir daha bırakmadı..

Kimsede alamadı ondan..

Topçu dediğin forma istemez formayı alır kimseye yar etmez..

Emre 2 senedir şans buluyor ben ısınamadım bir Semih Kaya gibi sevemedim Emre'yi..

Semih öyle değil ama gün gün geliştirdi kendini adamın daha Welbeck gibi bir hayvanla mücadelesi hafızamda çok iyiydi..

Kendisinden fizik olarak 2 kat forvetle boğuşması ve genelde topu kazanması takdire şayandı..

Emre kanat oynayamaz bu 1.

Sneijder'i dinlendirirsin son 5 dakika Emre'yi alırsın maçlarda ancak böyle olur bu iş..

Oda iki pas mas felan atmaya çalışır..

Ederi budur..

Kanata koy biter..

Sonunda kadroda yok

Biraz fazla acımasız davranıyorsunuz bu adama karşı. Oynadığı oyunu ben de sevmiyorum ama her ne olursa olsun, sevsek de sevmesek de Galatasaraylı olmasını bıraktım bir insan için kötü temennide bulunmak kadar kötü bir şey yok. Bu adamın da ailesi anası babası var. Tamam oyunculuğunu sevmiyorsan, Galatasaray'dan gönderilmesini iste de bir ömür boyu yedek kulubesinde kal demek nedir yahu? :)

bize pas yüzdesi yüksek ileride topu tutucak adam lazım hoca oyuna almalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt