#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

kotu sonuclarda bunun topaci neden up'laniyor anlamadim?

simdi up'layanin neden up'ladigini okumakla vakit kaybedemeyecegim ama kesin bundan medet uman biridir..

mumkunse emre'nin mahkeme karariyla kulube girisi omur boyu yasaklansin.. o derece zararli bir futbolcu..

Adam oynamadan eleştiriliyor. Bu da bizim ne kadar boş konuştuğumuzun bir göstergesi.

Abi amrabattan kötü mü Allah aşkına ? İyi oynadığı birkaç maç hatırlıyorum. Ancak Amrabatın vasat üstü oynadığı maç bile hatırlayamıyorum.

1 aydır tesislerde protein tozu falan mı yüklüyo kendine nerede bu adam :d

Sen oynamadığından beri üst üste 3 maç kazandık, son maçta rezilde oynasak berabere kaldık..Büyük ihtimal sen olsan 3 beraberlik 1 yenilgi olacaktı..Çok şükür yoksun, hep olduğun yerde kal, orda daha güzelsin..

AW: #52 Emre Çolak

Genclere karsi ikinci yari oyuna girmeli belki akillanmistir

Amrabat yerine Emre ve ya Engin oynamalı.

emre kanat oyuncusu degil

cocuk sistem kurbani oldu

yetenekleri köreldi gitti maalesef hocanin yüzünden

aynisi 3 mac sonra snidere olacak:sad007:

Çolak geçen sene ki gibi çalışmıyor maalesef.Birkaç maçtır oynamaması umarım onu farklı motive etmiştir.

fatih terim'in emre'yi birden kesmesine okadar sevindim ki yedekten bile girmiyor artik. seneye yedek kulübesini bile göremez, furkan özcal gibi tribünde takilir.

Emre'yi yeni kardeş kulübümüz Reading'e 1 yıllık kiraya versek belki mental olarak ingiliz futbolundan birşeyler kapar.

Hatalar yapsada top teknigi iyi, pas trafigine iyi katki sagliyor ve hareketli bi yapisi var. Bu özellikler ne Hamit´de nede Amrabat´da gözükiyor.

Gecen seneki kanatlarimiz cok ayri bi sistemde oynadilar. Klasik kanat oyunculari gibi degil, kanatlarda gezen forvet arkasi oyuncular gibi oynadilar ( anlatabildim mi, biraz tuhaf oldu yazim ).

Eboue ve Hakan gibi beklerimizi oyunun icine iyi sokmayi basardilar. Hamit ve Amrabat ise 2 kisiye girisip, sikisinca beklere pas veriyorlar.

Sneijder, Selcuk, Yekta ve Emre´den kurulan bi ortasaha, önlerinde Burak ve Drogba.

Pas var, hareketlik var, teknik var, sutlar var, mücadele var vs...

Bi sertlik eksik ama öyle idare edecegiz sene sonuna kadar.

ulan bu konuyu her gordugumde icimdeki nefret, siddet duygulari tavan yapiyor.. up'lamayin su topigi yahu :asd: cehennemin dibine kaybolsun gitsin..

Kasımpaşa'da falan kiralık oynayaydın ne iyi olurdu.

Öncelikle herkesin düşüncesi kendine, saygı duyarım. Sol açık ile Sneijder arasında AMC tarzı bir rolde oynasın (bir nevî Selçuk ve Melo önünde Sneijder ile birlikte çift ofansif orta saha olsunlar), aradan geçen zaman bir işe yaramış mı görmek lâzım. Bir umut işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt