#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Fatih Hoca insallah sırf amrabata büyük para verildi diye komplekse girip Emre yi kaybetmez.Emre nin oyun zekası ve tekniği amrabat ın 1 2 gömlek üstünde ve sneijder - selcuk gibi oyuncularla pas oyununu çok daha iyi oynayabilir.gençlerbirliği maçıyla birlikte 11 başlamalı..

Fatih Hoca insallah sırf amrabata büyük para verildi diye komplekse girip Emre yi kaybetmez.Emre nin oyun zekası ve tekniği amrabat ın 1 2 gömlek üstünde ve sneijder - selcuk gibi oyuncularla pas oyununu çok daha iyi oynayabilir.gençlerbirliği maçıyla birlikte 11 başlamalı..

Amrabat'tan daha faydalı olacağına inanıyorum ben. Emre'nin gelişmesi için sürekli oynamaya ihtiyacı var. Sneijder'i de oynatabilecek bi oyuncu. Bence de şans verilmeli artık.

adam 7 yıldır süperligde oynuyo hala şans verilmeli diyenler var her sezon başı resetmi atıyorsunuz anlamıyorum ki şimdi kalkıp 7 degil 5 yıl falan yazarlar

Amrabat'tan daha faydalı olacağına inanıyorum ben. Emre'nin gelişmesi için sürekli oynamaya ihtiyacı var. Sneijder'i de oynatabilecek bi oyuncu. Bence de şans verilmeli artık.

gecen sezon full oynadi, daha ne ihtiyaci be ? adamin hic bir katkisi yok, 2-3 mac ta anca yarari oluyor. Gecen sene sükrettsin ki Engin hayvan gibi oynadigi icin, yoksa takimda bile degildi.

üstüne Amrabat bari geri kosuyor, 90 dakika hemde, onuda begenmem, ama emre geri kosunca gereksiz faul yapip az gol yemedik bu sene

bu dengesiz bir de şans bulmuyo mu selçuğun yanında...

Emre Çolak ın oynaması lazım.Sol kanatta şuan oynayacak en uygun isim Emre.

Amrabat kadar sahip cikilmadi bu cocuga.Gecen haftalarda Amrabat iyi oynar gibi oldu herkes kral ilan etti ,Amrabatsiz 11 kuranlara cemkirdiler nasil olmaz diye..

Bu cocuk asist-gol bakimindan gecen sene yapacagi katkiyi yapti.Pas oyunu ve pres konusunda Amrabatla mukayese bile edilmez cok daha iyi oynamasi lazim,ozellikle cok iyi pres yapiyor bence.

Bırakalım gitsin fenere çok sevdiği Emre abisinin yanına, biraz onlara olmadık fauller yapıp goller yedirsin. 7 yıldır sürekli şans verilen 'genç' yoktur bunu gibi Süper Ligde. Yakında Terim bunu A2 ye yollar hiç de iyi bakmıyor sürekli somurtuyor saha kenarında, oynadığında şımarık tavırlar falan. Yetenek yetenek deniyor, bal yapmayan arı başka birşey değil. Amrabat bile 10 kat daha faydalı olur sol kanatta. MC midir nedir diyorlar? Koskoca Galatasaray 10 numarayı Emre bebesine verecek değil herhalde.

gecen sezon full oynadi, daha ne ihtiyaci be ? adamin hic bir katkisi yok, 2-3 mac ta anca yarari oluyor. Gecen sene sükrettsin ki Engin hayvan gibi oynadigi icin, yoksa takimda bile degildi.

üstüne Amrabat bari geri kosuyor, 90 dakika hemde, onuda begenmem, ama emre geri kosunca gereksiz faul yapip az gol yemedik bu sene

Amrabat koşuyor mücadele ediyor ama onun dışında ben hiç bi artısını göremiyorum. Emre en azından pas oyununa daha yatkın. Çevresindeki oyuncularla daha uyumlu oynayabilir. Ben Emre Amrabat'tan daha iyidir diye düşünüyorum. Benim görüşüm bu yönde. Genç oyuncu henüz 21 yaşında tabi ki hata yapıcak. Oynaya oynaya düzeltebilirsiniz bu hataları.

Amrabat koşuyor mücadele ediyor ama onun dışında ben hiç bi artısını göremiyorum. Emre en azından pas oyununa daha yatkın. Çevresindeki oyuncularla daha uyumlu oynayabilir. Ben Emre Amrabat'tan daha iyidir diye düşünüyorum. Benim görüşüm bu yönde. Genç oyuncu henüz 21 yaşında tabi ki hata yapıcak. Oynaya oynaya düzeltebilirsiniz bu hataları.

Koskoca Galatasaray' ın Emre' nin hatalarına katlanma lüksü yok. ŞL iddia sı olan bir takımız, önemli maçlarda bebelere futbol öğretecek vaktimiz yok. Amrabat bir çok ŞL maçında ortaları, mücadelesi ile bize maçlar kazandırmıştır. Şu anda takım Amrabat'a sol açıkta alıştı, orada iyi işler yapıyor. Hem Amrabat' ın derin Avrupa tecrübesi var, Emre nin ayakları titriyor. Lig maçlarında ise gereksiz işler yapıp sürekli gol yediriyor.

Koskoca Galatasaray' ın Emre' nin hatalarına katlanma lüksü yok. ŞL iddia sı olan bir takımız, önemli maçlarda bebelere futbol öğretecek vaktimiz yok. Amrabat bir çok ŞL maçında ortaları, mücadelesi ile bize maçlar kazandırmıştır. Şu anda takım Amrabat'a sol açıkta alıştı, orada iyi işler yapıyor. Hem Amrabat' ın derin Avrupa tecrübesi var, Emre nin ayakları titriyor. Lig maçlarında ise gereksiz işler yapıp sürekli gol yediriyor.

Amrabat'ın Cl tecrübesi mi var ? :) Emre'yi direk Schalke maçının ilk 11'ine koyalım demiyorum. Uzun vadede Emre Amrabat'tan iyidir diyorum hepsi bu. Amrabat'ın tek yaptığı şey sağa çekip orta açmak o da arada ceza sahası içindeki iki Galatasaray'lıdan birine geliyor hepsi bu. Sanki adam her ortasında gol pozisyonu yaratıyo. Sabri'den bi fazlası yok orta konusunda. Adamda gram futbol zekası yok.

Ayrıca bu mantıklı futbolcu yetiştiremeyiz.

keske 1,5 sene olsa..

rijkaard doneminden beri kadroda ve bugune kadar 1 kere bile adam gibi top oynamadi.. bu cocuk olmadi.. bu artik bi gercek..

keske 1,5 sene olsa..

rijkaard doneminden beri kadroda ve bugune kadar 1 kere bile adam gibi top oynamadi.. bu cocuk olmadi.. bu artik bi gercek..

Ozaman umut doluydum, sonra belli oldu ki bisey olmaz bundan. 3 sene gecti, hala vücudu incecik. Insan biraz kas yapar :SS:

Adamın kas yapısına göre futbolcu eleştiren insanlarda varmış demekki. Sana göre herve tum üst düzey futbolcu olmalı. Veya messi varoşun teki olmalı.

Messi Messi dir, bizim lig cok vücuta dayalik bir lig, üstüne emre hemde hem omuz omuza oynuyor, sonra da neden topu filan kaybediyor, ya tabi 12 yasinda kiz bile ondan daha kuvettli sonrada messi yi örnek olarak veriyorsunuz, messinin hiz ve teknigi yüzde 1 yok emre nin.

üstüne emre düsünene kadar ne yapacagi zaten mac bittiyor

Emre'yi çok beğeniyorum.Çok top kaybettiği ve maçta fiziğiyle ezildiğine de hiç katılıyorum.Bu takımda kesin oynardı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt