#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sneijder oynamazsa İbb maçında hoca umarım sistemi bozmaz,Ws yerine Emre yi koyar.

Asıl mevkisi burası zaten

Emre den bu sezon nefret etmiş birisi olarak söylüyorum, o bölgede faydalı olacaktır.

Keşke 1 yıl kiralasak çok merak ediyorum Anadolu takımlarında nasıl performans sergileyeceğini...

Emre kanat oyuncumu ki rakip bekleri korkutsun ? Siz Emre'nin ne oynadığını bilmiyormusunuz ? Fatih hoca kanatta oynatıyor diye kanat oyuncusumu olacak çocuk. Wesley'de 3 5 maç kanat oynadı o zaman oda bekleri korkutan bir adam değil. Nasıl mantık yürütmektir bu :trollface:

ne alakası var emrenin forvet arkası oynama ihtimali mi var

Bu maçlar Emre ile Amrabat'ın maçları, sonuçta yedeklere de dünya yıldızı alacak değiliz, Emre iyi bir yedek, çoğu kimsenin sakatlığında oynayabilecek bir futbolcu, satılmamalı bence.Kaliteli ayakları var, Kafa olarak geliştirirse kendini zaten direk 11 oynar.

Keşke 1 yıl kiralasak çok merak ediyorum Anadolu takımlarında nasıl performans sergileyeceğini...

Suan piyasasi 10 milyon euro filan olurdu eger Anadolu takimlarinda oynasaydi.Herkeste izliyordu ve ouww Turk Iniesta kacirmamaliyiz ,baskasi almasin hemen kapalim teknigi muhtesem hicbir Turk oyuncu boyle teknik degil ,adam resmen uzaktanda bombaliyor vuruslari cok iyi tam 10 numara v.s diye yorumlar yapiliyordu bu forumda.Ustelik simdi kotuleyen adamlar yapacakti bu yorumlari da:o

Bizim ergen taraftar kitlesi less,coppp demeye bayiliyor sorun bu sadece..

Ben kolay kolay harcanacaığını düşünmüyorum.Gençtir düşüş yaşanması bu tip oyuncularda daha fazladır.Ancak hep ileriye bakması lazım Emre'nin.Kötü oynadığında kendisini sorgulamalı ve hatalarını gidermek için çok çalışmalı.Geçen sene ki Emre'yi mumla aradığının da farkında olmalı...

Ben sanırım bu işi anlamıyorum.Küçük yaştan beri yetişen bir sporcu nasıl böyle bir fiziğe sahip olabilir.Fiziği yeterli seviyeye gelse asıl yetenekleri o zaman ortaya çıkacak.

kiralık gitmesi lazım ben özellikle eskşehir de kendini geliştirebileceğini düşünyorm yaş 22 olacak hala bu durumda:o

Suan piyasasi 10 milyon euro filan olurdu eger Anadolu takimlarinda oynasaydi.Herkeste izliyordu ve ouww Turk Iniesta kacirmamaliyiz ,baskasi almasin hemen kapalim teknigi muhtesem hicbir Turk oyuncu boyle teknik degil ,adam resmen uzaktanda bombaliyor vuruslari cok iyi tam 10 numara v.s diye yorumlar yapiliyordu bu forumda.Ustelik simdi kotuleyen adamlar yapacakti bu yorumlari da:o

Bizim ergen taraftar kitlesi less,coppp demeye bayiliyor sorun bu sadece..

Eğri oturup doğru konuşmak lazım...Emre yetenekli bir oyuncu olabilir ama bizde gösterdiği performansıyla en fazla yedek olur... Belki istediği pozisyonda oynatılmıyor ama bizi gördüğümüz Emre maalesef yetersiz...Belki bir Anadolu takımında onun üzerine oyun kurulursa çok daha etkili olur...

Tribünün bi futbolcuya bu kadar yakışacağını düşünemezdim..Nolur kal orda, sakın sahaya inme, orda çok daha güzelsin :)

Umarim kendini toparlar Emre.. Gecen sene ki performansinda dusus olmayip ustunu birseyler koyabilseydi keske..

Tribünde görünce üzüldüm bir an .. Bu cocogun yeri orasi degildir.. Amrabat veya Sabri girecegine mesela Emre girebilirdi maca bugün...

bu çocuk sabriden kötümü yahu. bu maçta girip oynamaliydi. selçugun yerine haftaya o oynar. oynamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt