#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Katlanılabilecek gibi değilsin be kardeşim.

Bu adamdan tiksiniyorum kusasım geliyor bu adamı görünce !

az cesa yemedim senin yüzünden =)

ben akillandim, sen daha akillanamadin Emre Kardas =)

Senin cezan insallah sezon sonu belli

Yetenek var, ama cok agir kafa sorunlarida var.

Antalyaspor, Genclerbirligi, Eskisehir veya Kasimpasa gibi bi takima kiralansa iyi olur aslinda.

Süre almalı falan yazmıştım ama yok, olacak gibi değil. Bir kere fizik olarak ofsayt adam, ne bir direnç, ne çeviklik. İnanılmaz gerçekten, bundan birkaç yıl sonra çok kafasına vurur.

Bir dönem Alper diye bir futbolcu vardı, Uefa kupası madalyasını satmaya falan çalışıyordu, sonu onun gibi olacak bu gidişle.

Süre almalı falan yazmıştım ama yok, olacak gibi değil. Bir kere fizik olarak ofsayt adam, ne bir direnç, ne çeviklik. İnanılmaz gerçekten, bundan birkaç yıl sonra çok kafasına vurur.

Bir dönem Alper diye bir futbolcu vardı, Uefa kupası madalyasını satmaya falan çalışıyordu, sonu onun gibi olacak bu gidişle.

satacak madalyasıda yok kuzey-güney dvdlerini satar artık

Emre'nin arkasında durulmalı diyenlerdendim hala öyle düşünüyorum ama fazlaca uğraş istiyor yetenekleri ile oyun zekası arasında bir uçurum vardı o uçurum epey genişlemiş. A2 filan takılsın ve biraz başarılı olmak istiyorsa geceli gündüzlü çalışsın çabalasın..

Bu çocuğu kovmalıyız.

Böyle altyapı topçusu gelecekse altyapımızı kapatalım.

Böyle birşey olamaz ya.

Egoları öyle kabarmış ki Sneijderde yok o ego..

Kendini bişey sanmalar risk alıp kaptırmalar maç 2-0 olsaydı görürdüm onu..

Takımın kaderinle bu kadar oynanmaz be çocuk.

Senin ait olduğun yer Mersin gibi takımlar onlarda oynamalısın.

Kötü oynayabilir ancak o ceza sahası önünde önüne gelen topu çalım atarken kaptırması kabul edilebilecek birşey değildir..

,

A2de bakmışlar çabuk kıvrak bir adam var bu geleceğin yıldızı olur diye almışlar adam ne pas vermeyi biliyor,ne doğru yerde çalım atmayı biliyor,ne nerde duracağını biliyor,ne vücudunu geliştiriyor,sadece yatıyor.

Bide gereksiz faul yapıyor ki taraftar koşmadın felan demesin diye.

Aydın Yılmaz'ı sol kanat oynat bundan iyi oynar.

En azından uzar gider ordan.

sacma sapan bi cocuk. satsak ne guzel olur

babası karne günü geldiğinde keşke sanayiye verseymiş. sen okumazsın oğlum benim tanıdığım sanayici var seni oraya vereyim deseymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt