#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Seni futbolcu yapanı ıslak odunla dövmek lazım.

IQ-> 30 iyimser bir tahminle

Bu çocuktan bir yol olmaz artık bundan sonra şans verilmemesini düşünüyorum iyi bir takas transferi olur

övünecek birsey yok aslinda ama bu cocuktan birsey olmayagini biliyordum ve cok arkadasimlan tartistim bu konuda.

maalesef emreden bir sey olucak umududa yok bende

Tek sorunu akılsız olması.

Merak ediyorum küçük iken Emre Çolak'ın notları nasıldı?

Üzülüyorum bu çocuğa.Halbuki maçtan önce orta saha da oynayacağı için umutluydum.2. golü Gökzan işbirliği ile yediriyordu.

Ynt: #52 Emre Çolak

Tehlikeli bolgede calima girdigi icin bi pozisyonda iki atak yiyoruz, donen topta ceza sahasinda topu aliyor adamin onu yuvarliyor hala. Bu arkadasin teknigi vs. var ama futbol bilgisi, mac tecrubesi falan 0. Seneye gitsin ibbye kasimpasaya falan 1 2 yil tum sezon oynasin. Su an rezalet

Tek sorunu akılsız olması.

Merak ediyorum küçük iken Emre Çolak'ın notları nasıldı?

Lisede derslere girmiyor Emre gibi genc oyuncular. Okuduklari liseler futbol liseleri ve her masrafini karsiliyor, ve tek istedikleri onlar icin futbol oynamalari. Benim de Istanbulspor'da oynayan bi arkadas ayni lisedeydi, Emre okulda reis gibi takilip, kiz dusurmekten baska bisi yapmiyormus.

atağa cıkıyosan topu kaybetmicen emre

bu kaç oldu sayamadım senin kaybettiğin her top gol pozisyonu oluyor

inş balta ile birlikte gidersiniz bu takımdan

bu cocuk bolca diziye baka dursun seneye bunu takas kullanabiliriz, kanser olacagima gitsin artik

Aç Fenerbahçe maçını Salih'i izle. Sonra futbolu bırak git bi fabrikada çalışmaya başla.

leş leş leş.gördüğüm en leş adamlardan biri.parasını haketmeyenlerin başında gelir.beyni olmayan tek insan

futbolcu falan değil yatsın kalksın Muslera'ya dua etsin yoksa asmıştım dün kendisini vallahi

Ben Emre'den hala umutluyum.Bir yıldız olamayacak ama çok yararlı olacağı kesin.Yeterki biraz fiziği gelişsin.

Bana en çok koyan ne biliyor musunuz. Türkiyedeki o kadar yetenekli futbolcu amatör liglerde, sokaklarda harcanırken bu adam torunlarına Galatasarayda şampiyonluk yaşadım, Şampiyonlar Liginde çeyrek finali gördüm, Drogbayla Sneijderle aynı takımda oynadım diyecek.. :(

Ben Emre'den hala umutluyum.Bir yıldız olamayacak ama çok yararlı olacağı kesin.Yeterki biraz fiziği gelişsin.

Adam gelmiş 23 yaşına bu zamana kadar fiziğini geliştiremeyen adamda saatten sonra ne fizik gelişmesi. Sanki 17-18 yaşında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt