#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

beş para etmez. salihi gördükce acıyorum buna. ne umutlar baglamıstık

Daha iyi olacak aslanım.

Emre'yi severdim ama artık sınırları zorluyor.

tartsınlar 3 gram beyni çıkarsa adımı değiştiririm

Hayırdır noldu? sövmek kanun falan mı oldu bu çocuğa?

Bu çocuğun şuan en büyük eksikliği, fizik, teknik falan değil geçin onları. O eksiklik motivasyon. Sağolsun itin şeyine sokup duruyoruz adamı her oynadığında.

Sağolsunlar bizim arkadaşlarımız artık çocuğun ayağına gelen her topta hata bekler oldu, hata yapsın ki söveyim sayayım diye düşünüyorlar. Bu çocuğu da Sabri gibi yapacaksınız yazıktır. Bugün sabri iyi bir performans gösterse bile komedi malzemesi oluyor. "heheh Sabriye bak sen xDXDXD" deniyor. Yapmayın bunu. Lütfen.

kafasını çok taşlara vuracak ama geç olacak bi insan bu kadar şanslı olabilir ve bi şansı anca bu kadar elinin tersiyle itebilir

elalemin bonus salihini övüp evladımızı kötüleme şenlikleri başlamış

salihe verilen şans emreye verileydi emre şimdi bambaşka yerlerde olurdu haksızlık etmeyin

Fiziğinin gelişmesiyle yaşının alakası yok.Gelişir.

Gelişmez demiyorum, bunca yıldır as takımda oynanıp fiziğini geliştiremeyen adam bu saatten sonra mı geliştirecek diyorum. Sercan, Aydın gibi patladı bu da.

elalemin bonus salihini övüp evladımızı kötüleme şenlikleri başlamış

salihe verilen şans emreye verileydi emre şimdi bambaşka yerlerde olurdu haksızlık etmeyin

Salih çok abartılıyor bence de, emre'deki ayak salihte yok bi kere. Ayrıca kesinlikle oyun zekası olarak emre bi tık önde.

Şikecilerin maçını izleyip izleyip kendinizi dolduryorsunuz gelip burda kendi oyuncunuzu kötülüyorsunuz nasıl bir taraftarlık anlayışıdır bu ayıptır.

Gelişmez demiyorum, bunca yıldır as takımda oynanıp fiziğini geliştiremeyen adam bu saatten sonra mı geliştirecek diyorum. Sercan, Aydın gibi patladı bu da.

Ben geçen sene beğeniyordum Emre'yi.Bu sene düzenli forma şansı bulamadı.Dünde uzun zamandan sonra ilk defa oynayınca afalladı tabi.Gelecek sene fiziği hangi durumda olacak bilmiyoruz.Ben ümitliyim açıkcası,gelişemez diye bir durum yok.

Salih çok abartılıyor bence de, emre'deki ayak salihte yok bi kere. Ayrıca kesinlikle oyun zekası olarak emre bi tık önde.

komşu tavugu komşuya kaz görünürmüş bizimkilerde o misal salihe ağız açıyorlar

salih ortalama bir oyuncu ne ayak ne potansiyel nede oyun zekası emrenin yarısı etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt