#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bende Fenere satılmasından yanayım.. En azından yukarıdaki renktaşın dediği gibi Salih'in gelişimini bile bozar bu çocuk..

Futbol fakiri , çelimsiz ...

Gol pozisyonu hariç iyi oynadı kaldığı süre içerisinde. Bu kadar kötülenecek bir şey yapmadı. Yine millet ezbere sallıyor işte.

her oynadığı maçta direkt olarak böyle bir hata yaptığı için geliyor bu yorumlar.zaten girdikten sonra 5-6 tane top geldi ayağına birinde de bu hatayı yaptı.

Gol pozisyonu hariç iyi oynadı kaldığı süre içerisinde. Bu kadar kötülenecek bir şey yapmadı. Yine millet ezbere sallıyor işte.

Son dakikalarda yaptığı o 2 kazmalık gol olsaydı o zaman görürdüm sizi

FEnere satılmasında filan değilim.Ancak bu yıl sezonu kapatması gerek kısa ve net

verilen şansı iyi değelendirmedi 2 senedir. Artık o hakkı bitti . Aydın & Emre yolcu

Hala Emre'yi savunanlar var ya...Tez zamanda defolur gider inşallah, Sneijder'in pasını yedi, ardından golü de yediriyordu..Bide iyi oynadı falan demişler yok artık LeBron James!

Hamit' in ceza sahamazın yakınında kaybettiği toplardan doğan tehlikelerin adedini saymeyı bıraktım, kendi ceza sahamızda top kaybetti diye genç bir futbolcumuza bu kadar yüklenilmemeli. Büyük bir takım olarak tedbirini alacaksın. 1-0 önde iken rakip ceza sahasında

kaybedi len toplar bize vız gelmeli. Gökhan çok öne çıkmamalı. Emre psikolojikman bitirildi, yerinde oynatılmayarak ve sürekli yedek bırakılarak.

Fatih Hocam bunu oynatma demiyorum.. hobi olarak yine oynat : )

Adamlarin 18 inin icinde bir pozisyonda gol atacagimiz yerde kendi arkadaslari yerine topu rakib oyunculara verip gol yememizi saglayabilecek kabiliyetde futbol oynamaya calisan bir eleman.

O pozisyonda gol yeseydik GSCimbom üyelerinin yarisi cezaliydi su dakikalarda :)

verilen şansı iyi değelendirmedi 2 senedir. Artık o hakkı bitti . Aydın & Emre yolcu

Aydın'ı bununla aynı kefeye koymayalım.. Allah var 2 yıldır oynadığı hiçbir maçta kötü oynamadı Aydın.. bu sene Hamit'in kurbanı oldu.. sırf Aydın için Hamitin alınmasını istemiyordum zaten...

Adamlarin 18 inin icinde bir pozisyonda gol atacagimiz yerde kendi arkadaslari yerine topu rakib oyunculara verip gol yememizi saglayabilecek kabiliyetde futbol oynamaya calisan bir eleman.

O pozisyonda gol yeseydik GSCimbom üyelerinin yarisi cezaliydi su dakikalarda :)

malesef yok amatörce hata oldu orda. kaleye vursa orda bir sey olmaz. orta yapsa bir sey olmaz. hadi taca atsin orda yine bir sey olmaz. orda rakip oyuncuya nasil topu atti ilk defa ona küfür ettim galiba :SS:

1) Kendi rakip cezamızda kaybettiğimiz top gol olacaksa ligi bırakalım gidelim artık 2) Kaybettiği top yenetek veya zeka meselesi değil. Emre' nin acilen psikoloğa ihtiyacı var. Aslında klübün bir futbol psikoloğu varmı bilmiyorum ama gerekli böyle birşey.

olmuyor işte daha fazla zorlamanın anlamı yok lütfen git sezon sonu sen bizden biz sende kurtulalım

1) Kendi rakip cezamızda kaybettiğimiz top olacaksa ligi bırakalım gidelim artık 2) Kaybettiği top yenetek veya zeka meselesi değil. Emre' nin acilen psikoloğa ihtiyacı var. Aslında klübün bir futbol psikoloğu varmı bilmiyorum ama gerekli böyle birşey.

son tercihlerine bakıyorum bu cocuk baskı altında eziliyor

ama bizim kimseyi kurtarmak gibi bi yükümlülüğümüz yok işte esas sorunda bu baskıyı kaldıramıyorsa gitsin baskı olmayan takımlarda oynasın

Word class tobcu :cool:

son tercihlerine bakıyorum bu cocuk baskı altında eziliyor

ama bizim kimseyi kurtarmak gibi bi yükümlülüğümüz yok işte esas sorunda bu baskıyı kaldıramıyorsa gitsin baskı olmayan takımlarda oynasın

Önecelik meselesi. 31 yaşındaki Hamit' i tedavi edeceğimize, 22 yaşındaki Emre' yi tedavi edip elinden tutalım daha mantıklı.

Önecelik meselesi. 31 yaşındaki Hamit' i tedavi edeceğimize, 22 yaşındaki Emre' yi tedavi edip elinden tutalım daha mantıklı.

söylediğim hamit içinde geçerli

hiç birini ayırmıyorum birbirinden hamit aldığı paranın hakkını versin vermiyorsa yolu açık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt