#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sneijder'le bir-iki pozisyon iyi anlaştı,her pas atasında rezil demek aypıtır rahat bırakalım az şu çocuğu.Drogba'yı tek forvet oynatıp Emre'yi monte etsek sola Sneijder'le gayet iyi anlaşırlar.

Hamit' in ceza sahamazın yakınında kaybettiği toplardan doğan tehlikelerin adedini saymeyı bıraktım, kendi ceza sahamızda top kaybetti diye genç bir futbolcumuza bu kadar yüklenilmemeli. Büyük bir takım olarak tedbirini alacaksın. 1-0 önde iken rakip ceza sahasında

kaybedi len toplar bize vız gelmeli. Gökhan çok öne çıkmamalı. Emre psikolojikman bitirildi, yerinde oynatılmayarak ve sürekli yedek bırakılarak.

Hocam sorma hamit kanser ediyor her maçta, istisnasız ama en büyük sorunumuz emre oluyor.Ben de performansını beğenmiyorum ama bu kadar eleştiri abartı.

Kendine güveni kalmamış; 2 pozisyonda kaleye vurmadı müsaitken...

imkan olsa da şu futbol bilgisi özürlüsü arkadaşı ispanya liginde mallorca,granada,celta vigo,zaragoza gibi takımlardan hangileri 2.lige düşerse oranlardan birine kiralasak belki kafa olarak birşeyler öğrenip gelir.

Bu çocuk Galatasaray formasını giyebiliyor. Hayat ne garip.

Bu arkadaşa verilen şans bana verilseydi herşeyi sıfırdan öğrenip, takıma daha faydalı olurdum.

Doğrumu bilmiyorum ama kendisi 2012 yılının en çok forma şansı bulan oyuncumuzdu. Gösterdiği fiziksel,oyunsal,zihinsel gelişim ortada.

Lazio da oynayabilir ,oradakiler gibi yeteneksiz ,

Özgüveni kalmamış, cesareti yok.

Oyun okuma sıfır, mental zeka sıfır, fizik güç sıfır, hız sıfır, defans yapma özelliği sıfır, sadece biraz top tekniği var o da diğerleri olmayınca hiç bir işe yaramıyor.

Yine gol yedirmek için bir hamlesi oldu ama rakip faydalanamadı

umarım bu sene onun içinde bizim içinde hayırlı bir şekilde yollarımızı ayırdığımız sene olur...

şunuda kabul edin takım içindeki skoru her an değiştirebilecek en tehlikeli oyuncu :D

Drogba'ya açtığı orta iyiydi.

Emre rakip takımlar icin önemli bir silah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt