#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ardayı manisaya kiraya verdik orda pişti emreyi artık kiraya gönderelim yoksa 2 3 umut varsa oda gidecek :) es-ese kiraya verebiliriz :) ardayı ersun yanal biraz adam etmıstı belkı emrede adam olur ucundan

spiker emre giriyo dediğinde irkildim zaten bıraktım gol atmasını asist yapmasını inşallah gol yedirmez diye dua ettim öyle bi potansiyeli var

Drogba'ya güzel orta açarak en azından 1 tane olumlu hareket yaptı aylar sonra. Nerede o Cluj maçının 2. yarısındaki özgüveni yüksek doğru tercihleri yapan adam, şu hali cidden katlanılacak gibi değil.

Girdi ve görevini yaptı. Harika bir faul ve net bir gol fırsatı verdi rakibe aferim çocuk :yenieek:

Emre'yi pafa gönderelim en iyisi yapacak bişey yok.

Son 5 maçta 1 dk bile oynamamalı. Adam feneri şampiyon yapabilecek yegane oyuncu.

Gayet iyi oyuncu bugunde kotu degildi ,o pasi Sneijder verse herkes 'aaaaa 6 aydir oynamiyor olacak o kadar, sansizdi' falan filan diye konusurdu.

Ben yetenegine guveniyorum Emre'nin tek kalsamda savuncam eksikleri var olmamasi anormal olan zaten bizim millet koyun gibi linc kulturunde ustumuze yok Sabri biara cekti simdi sira Emre'de bu belli oldu ,yaranamaz bu cocuk bundan sonra yaptigi her olumlu hareket 'sans' yapamadigi seyler'yeteneksizlik' olacak.

Anadolu klubunde olsa herkes 'boyle teknik bi cocuk cikmaz Turkiyeden kacirmayalim preste yapiyor ustelik tam bize gore''turkish wilshere 10'a biraksalar raziyim' muhabbeti donecekti ama bikere koyun psikolojisine yakalandi kacisi yok artik Turkiye'de sistem bu insanlari 'toplu lincle' yoketmek.

Gayet iyi oyuncu bugunde kotu degildi ,o pasi Sneijder verse herkes 'aaaaa 6 aydir oynamiyor olacak o kadar, sansizdi' falan filan diye konusurdu.

Ben yetenegine guveniyorum Emre'nin tek kalsamda savuncam eksikleri var olmamasi anormal olan zaten bizim millet koyun gibi linc kulturunde ustumuze yok Sabri biara cekti simdi sira Emre'de bu belli oldu ,yaranamaz bu cocuk bundan sonra yaptigi her olumlu hareket 'sans' yapamadigi seyler'yeteneksizlik' olacak.

Anadolu klubunde olsa herkes 'boyle teknik bi cocuk cikmaz Turkiyeden kacirmayalim preste yapiyor ustelik tam bize gore''turkish wilshere 10'a biraksalar raziyim' muhabbeti donecekti ama bikere koyun psikolojisine yakalandi kacisi yok artik Turkiye'de sistem bu insanlari 'toplu lincle' yoketmek.

Boşa zahmet edip yazmışsın bu kadar

Anadolu'ya gitsin yılda 18-20 maç bile oynamaz. Bu kadar da iddialıyım.

Anadolu'ya gitsin yılda 18-20 maç bile oynamaz. Bu kadar da iddialıyım.

Ben de yazdigimda iddaliyim herkesin fikri kendine tabi.Taraftarlar sahada kufur edecegi ,toplu linc yapacagi kurbani secti bu da Emre.Yillarca Sabri ile dalga gecti bu koyun surusu hala da devam etmeye kasanlar bile var.

Bu toplum psikolojisiyle ilgili bisey bu saatten sonra Emre 3 gol 3 asist yapsa 'sans,vay bu yeteneksiz simdi takimda kalir bu macla,kotu oldu simdi kendini bisey sanacak v.s' yorumlari yapilacak ,en normal hatada da biz demistik demek icin'bu adam yeteneksiz,gonderin 2.ligde oynasin v.s' yorumlari olacak.' Kimse objektif degil sadece kendi kendini tatmin ediyor bu tur yorumlarla ama anlatsak anlayan cikmaz.

bu cocukta cidden kafa yok, dakika 90 mi ne, rakip bizim kaleye geliyor, topu kapip kontra ya cikiyor Umut galiba, emreye veriyor, emre solda, ve manyak orta yapiyor. Orda topla zaman kazanagacina orta yapiyor, cidden bunde BRAIN denen sey yok.

Zaten kalenin önündeki fauli girer girmez saymiyorum, yada rakipe mükemmel verdigi pasi, yada sneijder ve kendisi tam kalenin sut pozisyonundayken, sag arkadan hamite topu vermesi gibi mantiksiz isleri

Ben de yazdigimda iddaliyim herkesin fikri kendine tabi.Taraftarlar sahada kufur edecegi ,toplu linc yapacagi kurbani secti bu da Emre.Yillarca Sabri ile dalga gecti bu koyun surusu hala da devam etmeye kasanlar bile var.

Bu toplum psikolojisiyle ilgili bisey bu saatten sonra Emre 3 gol 3 asist yapsa 'sans,vay bu yeteneksiz simdi takimda kalir bu macla,kotu oldu simdi kendini bisey sanacak v.s' yorumlari yapilacak ,en normal hatada da biz demistik demek icin'bu adam yeteneksiz,gonderin 2.ligde oynasin v.s' yorumlari olacak.' Kimse objektif degil sadece kendi kendini tatmin ediyor bu tur yorumlarla ama anlatsak anlayan cikmaz.

Ya sabrri diyorsun da, Sabri futbolcu mu ? hizdan ve güclü sutundan baska hic birseyi orta seviyesinde bile degil. Az deli etmedi, rakiperli arkasina birakip...

Emre Colak günah kecisi ddegl, futbolcu degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt