#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ya sabrri diyorsun da, Sabri futbolcu mu ? hizdan ve güclü sutundan baska hic birseyi orta seviyesinde bile degil. Az deli etmedi, rakiperli arkasina birakip...

Emre Colak günah kecisi ddegl, futbolcu degil.

Sabri'nin futbolculuguyla alakali degil zaten durum sadece toplumun kafa yapisinin isleyisi ile alakali ornek verdim.Emre ile durumlar farkli ama kafayapisi ayni isliyor linc etme ve kendini hep hakli cikarmak icin Emre'yi kurban etme Arda icinde ayni seyler oldu.

Bundan haz aliyor ozellikle genc taraftarlar, sanirim kendilerini goremedikleri yerde baskasinin olmasini istemiyorlar icten kiskanclik var bitirmek icin firsat kolluyorlar.Semih'i bile Real macindan sonra bitirdiler kendileri olsa o stadda altlarina iserler ,hic saygi gostermiyorlar genc futbolculara sonra niye 'genc oyuncu yetismiyor yeaaaaaa' senin ergenliginden yetismiyor iste psikolojik olarak bitiriyorsun adami hata yapmaya korkuyor daha cok hata yapiyor.Kisaca bizden bi yol olmaz bu kafa yapisiyla..

bunuda sabri gibi sol bek icin hazirlamak lazim ,nasil sabriden sagbek yaptilar belki buda solbek olur

yani defans yapmasini ögrenir ama ofansda bir ilerleme kaydetmez cünkü beyni buna müsait degil:D

Adam gelmiş 23 yaşına hala yeteneği var gelişecek edebiyatı yapıyoruz. Olmuyor aga işte bunun keyfini mi bekleyecez? Aydın'ı bekledik de ne oldu? Gönder gitsin yerine 18/19 yaşında birini koy ona ver bu şansları çok çok daha mantıklı.

Valla bende çoğu kez savundum ama, yok yani. Aldığı şansları hiç değerlendiremiyor. Yerinde olsam Sneijder'in peşinden ayrılmam. Emre adına üzgünüm..

Son dakikalarda çok önemli gol şansını değerlendirmek yerine rakibe attığı pas sonucu kontra ataktan gol yiyecektik. Afedersiniz ama tam bir kazma!!!

her hafta daha da berbat oynuyor ne oldu bu çocuğa

Aslında maça istekli ve konsantreli başladı.Ancak son dakikalarda öyle hatalı bir pas verdi ki az kalsın gol yiyecektik.Bu çocuğun yaşı ilerledikçe böyle hatalar yapması affedilemeyecek cinsten.Tamam geçen sene önemli çıkış yaptı ancak en büyük handikapı topu ayağında gereğinden fazla tutarak takımını müşkül duruma düşürmesidir.

Yaşı olmuş 23. Kendini geliştirme konusunda sıfır.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Aykut ucar ve aydinin yollarindan hizla ilerliyor

Sent from my iPad using Tapatalk

Semih e verdiğiniz desteğin yarısını şu çocuğa da verin.

Kazma falan degil, asiri derecede özgüven eksikligi var gecen seneki emre olsa ordan topu kesin kaleye vururdu. Oynamiya oynamiya böyle oldu bence ne kadar kizsanizda bu cocuga destek vermeliyiz anca böyle özgüveni geri gelebilir.

Ynt: #52 Emre Çolak

Semih gibi takımın ve milli takımın banko oyuncusu olsun diye destek verin....

İstediğiniz kadar destek verin kafası çalışmayan, kafası çalışmadığı gibi vücudunu da çalıştırmayan adamdan topçu olmaz.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyuna alındığında skoru değiştirebilecek müthiş potansiyalli oyuncu. Her an gol yedirebilir :o

hahahahha özgüven eksik mis, gecen sezon full oynadi, da neyini gördük ? yada Sneijder gelmeden önce, sanki daha mi iyidi, kac gol onun sayesinde yedik

2 kere şut çekebileceği pozisyonda pas vermiş pozisyonu bitirmiştir. noröalde bu adam olmadık yerlerden bile şut çekerdi ama taraftarın üstünde baskı kurması onu bu hale getirdi. kendimizi tebrik ediyorum.

son dakikalarda korner kullandıgımızda saçma sapan içeriye pas atıp kontra verdirdin ya ne küfür ettim sana bi bilsen

2 kere şut çekebileceği pozisyonda pas vermiş pozisyonu bitirmiştir. noröalde bu adam olmadık yerlerden bile şut çekerdi ama taraftarın üstünde baskı kurması onu bu hale getirdi. kendimizi tebrik ediyorum.

birebir aynı görüşeyiz, kaleye bakacak hali kalmamış korkudan, halbuki atakları autla bitirse daha iyi iş yapmış olur haberi yok

tam kontraya çıkacakken kontra yedik nasıl oldu bende anlamadım ve bunu her maç düzenli olarak yapıyorsun her zaman demişimdir ilk 11 oyuncusu olamazsın ama iyi bir alternatif olabilirsin artık onda bile şüphelerim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt