#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

İşe yaramaz dedim, beni yanıltacak ya oynasın anasını satıyım.

Rijkaard döneminden beri her sene olduğu gibi yine hazırlık kampının yıldızı olur, ligde 2.maçtan sonra patlar, tribünde yerini alır.

Ynt: #52 Emre Çolak

Artık tam özgüvenle tüm mücadelesini verip, kalıcı olmalı. Son şansları artık, kendine güvenenleri üzmemeli. Taraftar da sahip çıkmalı. En ufak hatasında hurra çullamaya gerek yok. Sezon sonuna doğru bende kızdım. Ama bu kadar kolay kaybetmemeliyiz. Bugün iki iyi pas attı diye bunları söylemiyorum. Yetenekli çocuk. Ve orta sahada serbest bir şekilde oldukça iyi işler yapabilir. Tabii kendisinin de söylediği gibi kuvvetlenmesi lazım. Diri olması lazım.

Bunun yerinde olsam Sneijder'in yanindan 1dk bile ayrilmazdim.

Böyle bir şansi varken değerlendirmesi lazim.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Çoğu yerli oyuncuda aynı problem var gereksiz yere top tutma ve çabuk karar verememek bu mental eksiklikler malesef yerli oyuncuların Avrupa arenalarında şansını azaltıyor,bu tarz oyuncularla turnuvalarda etkili olamıyorsunuz..

Elin oyuncusu 19 yaşında çat çat oynuyor ne yapacağını biliyor kafasında plan var..

Götze sanırsın 30 yaşında öyle olgun bir stili var,herşey altyapıda ciddi doğru eğitimden geçiyor,bizde malesef eğitici yok..

Emre'nin suçu değil bu ama Galatasaray'da oynamak için kesinlikle yetersiz bir oyuncu..

Öncelikle mantaliteyi değiştirecek , fiziğini geliştirmek mesele değil

aklında devamlı ileriye oynamak , ayağında topu tutmamak olmalı ,

bugün birkaç dk lık özetten ümitlendim umarım devam eder ,

bir diğer konuda rakibe müdahaleleri geçen sezon yaptığı abuk sabuk işlerden bir sürü dert açtı takımın başına ,

mantalite gelişiminin içinde bu yönde olmalı ceza sahası çevresinde gereksiz yerlerde gereksiz hareketleri yapmamayı öğrenmeli ,

Iniesta, Xavi, Sneijder karisimi birsey olacak ilerde

Tekniği oyun görüşü iyi oyuncu fakat fiziksel olarak kendini geliştiremiyor hacı eksiği bu

Orta sahanın ortasında oynamalı, yani daha açık olarak Sneijder'in yedeği olmalı Emre. en verimli olacağı yer orası. kesinlikle bi kanat oyuncusu değil olamazda.

bugün takımın en iyisiydi, üstüne düşülmesi gereken bi oyuncu kesinlikle. oyunu çok çok iyi yönlendirdi, çokta efektif oynadı. bence çok iyi bi potansiyali var.

keşke geçen sene sürekli oynayabileceği bir takıma gitseydi.

Kontenjan kalkmadigi sürece 11de olmali bence. Sürekli oynamazsa kendini gelistiremez zaten. Hamitin yerinde oynamali.

---------------Melo----------------

----Selcuk----------------Emre-----

--------------Sneijder--------------

Is yapar böyle bir diziliste.

Yedek bile oturmaz.

Maça iyi başladı kötü devam etti şimdilik bakalım ama forvet arkası oynayınca sol tarafta olduğundan daha faydalı olduğu açık

Çoook çok kötü. Emre'nin bizim super ligte herhangi bir takımda bile oynaması zor.

Tekniği iyi falan diyor millet ama tekniği iyi falan değil.

Bu taraftarlari her sezon öncesi her sezon öncesi umutlandiriyorsun ya "hani belki düzelir" diye. Insafsiz kuvvetlen len iste biraz, bu kadar zor mu, yirt kicini biraz da gelistir kendini. Her dokunusta yere düsünüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt