#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun Gülselam gibi dümdüz adam bile fizik kalitesiyle en azindan ayakta kalip 2-3 top kapti.

Emre Colak sifir. O cektigi anlamsiz sutlar, 360 derece dönüp geriye oynamasi ve takimi Hamit kadar geriye götürmesi

Bir Alanyaspor maçı performansı.

Cok iyi oynadi. Sneijder ile beraber bileklerine en hakim oyuncumuz.

kac kere yazdim Emre Selcuk Sneijder ve Melo'lu orta saha ile maclara cikmamiz lazim diye.

Bu 4'lu nun yapacagi pas trafigi ile her maci domine ederiz..

Kendi ekseni etrafında dönmeyi bırakıp fanteziye kaçmadığında çok etkili oluyor.

alper potuğa takasa istemişti başkanları acaba alper olsa böyle döktürür müydü müthiş oynadı bence sol kanatta değil artık hep ortada oynamalı..

Sneijder de var nasil bir sistem olacaksa olsun ama 4 lu orta saha da Emre ve Sneijder yer almali.

Tek Forvete donsek bu sefer yabanci sinirlamasina takiliyoruz...

pasları harika da uzaktan şut çekmeyi bırakması lazım

senin görevin drogbanın önüne yuvarlamak evladım

Ceyhun Gülselam gibi dümdüz adam bile fizik kalitesiyle en azindan ayakta kalip 2-3 top kapti.

Emre Colak sifir. O cektigi anlamsiz sutlar, 360 derece dönüp geriye oynamasi ve takimi Hamit kadar geriye götürmesi

İyi oynadı bence. Top tutabiliyor pas alış verişleri fena değildi. Ufak tefek hataları var ama oyuna derinlik kattı. Nasıl kötü oynadığında hunharca eleştiriyorsak iyi oynadığı maçta da övmek doğru olur. Sonuçta Galatarasay'da kolay çıkmıyor altyapıdan oyuncu.

Gecenlerde elestirdim Eray topic'inde. Bugün 1-2 kere yanlis davrandi (sutlar) ama ondan öte gercekten .. gercekten sahane futbol oynadi. Sapkami cikariyorum karsinda Emre :encouragement::encouragement:

bugünle beraber kendisinden olan bütün umutlarım beklentilerim bitmiştir. geçen sene dökülüyordu bu sene aynı tarife. emreye güvenilerek yola çıkılmaz

Bu adam solda veya Sneijder'in yerinde oynayamıyor.Yeri Selçuk'un yeri.Bu kamp iyiydi bence.

Umarım daha iyi oynarsın, yetenek var ama daha iyi kullanmalısın. Az saydırmadık ama artık ihtiyacımız var, çok çalışmalısın.

tumblr_mr0whefOQe1r8mwsno7_500.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt