#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen eleştiriyoruz hatta kötü felan diyoruz ama emre gibi ne fenerde nede beşiktaşta 1 tane teknik genç oyuncu yok. Salihten daha yetenekli ama malesef oyun zekası yok bu adamda. Salih gibi top ayağına gelince 1 dakika düşünmüyor direk oynuyor. Bu artısı bile iyi en azından. Durmuyor, koşuyor pres yapıyor, kapasitesini zorluyor ah birde oyun zekası olsa çok şeyler yapıcak.

tumblr_mr0whefOQe1r8mwsno7_500.jpg

Gecen sene ilk macimizda Kasimpasaya karsi Umut'a asist yaptiktan sonrada böyle ziplamisti boynuna :encouragement: Her zaman yapar Emre bunu :)

Alt yapidan cikan iyi isimlerden biri digeride Semih

inshallah hep böyle devam Emre .Harika oynuyorsun

bugünle beraber kendisinden olan bütün umutlarım beklentilerim bitmiştir. geçen sene dökülüyordu bu sene aynı tarife. emreye güvenilerek yola çıkılmaz

iyide bu maç iyi oynadi mesut:p

bu çocugun sorunu fizik gücü. birde çabuk düşünemiyor. bunlar gelişirse bişey olabilir.

Bugün Ceyhun ve Sabri'yle beraber çok iyi oynadı. Böyle devam ederlerse yedeğimiz sağlam olur bu sezon.:encouragement:

emreyi bugün elestirmek gerçekten büyük acımasızlık olur.. ne bekliyorsunuz ki bu adamdan ?

bugünle beraber kendisinden olan bütün umutlarım beklentilerim bitmiştir. geçen sene dökülüyordu bu sene aynı tarife. emreye güvenilerek yola çıkılmaz

Bugün ne yaptı? Ne bekliyorsunuz bu çocuktan merak ediyorum.. Bazı futbolcular ağzıyla kuş tutsa size yaranamıyor.. Bir grup taraftar birini gözüne kestirdi mi daha o futbolcuya Allah kolaylık versin laf edince de ne yapalım eleştirmeyelim mi dokunulmaz mı deniyor.. Bu eleştirmek değil acımasız davranmak bugün sahanın en iyilerindendi ama hala bir eleştirme çabası sorsan ne hata yaptı diye 2 şutundan başka diyecek birşeyiniz de yok..

Bugün ne yaptı? Ne bekliyorsunuz bu çocuktan merak ediyorum.. Bazı futbolcular ağzıyla kuş tutsa size yaranamıyor.. Bir grup taraftar birini gözüne kestirdi mi daha o futbolcuya Allah kolaylık versin laf edince de ne yapalım eleştirmeyelim mi dokunulmaz mı deniyor.. Bu eleştirmek değil acımasız davranmak bugün sahanın en iyilerindendi ama hala bir eleştirme çabası sorsan ne hata yaptı diye 2 şutundan başka diyecek birşeyiniz de yok..

kardeşim emre çolakı parladığı ilk sezondan bu yana takip eden biri olarak hala aşama kaydedemeyişine sinirleniyorum. 4 senedir takımda hala aynı seviyede. bu seni tatmin ediyorsa senin bileceğin iş. ben emreye güvenmem artık. 4 senedir aynı yerinde sayıklıyor. bugün oynadığı futbolda geçen sezonlar oynadığı futbolla aynı. gelişen hangi özelliği olmuşta emreyi beğendiniz onu da bilmiyorum.

bu cocuk ne zaman fitness yapip kaslarini sisirecek ve 3-4 kilo alacak merak ediyorum, herhalde 30 yasina geldiginde fizik olarak bi gram degismemiz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt