#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide bu maç iyi oynadi mesut:p

bu çocugun sorunu fizik gücü. birde çabuk düşünemiyor. bunlar gelişirse bişey olabilir.

hızlı düşünememe problemini geçtim. ama arkadaş sen bu takımda 4 senedir varsın. 4 sene de fizik gücünü geliştiremiyorsan işte ben buna kızarım söylenirim de. çalışması gerekiyorken çalışmadığı sahaya çıktığı 4 senede ortada. benim beklentim kalmadı.

hızlı düşünememe problemini geçtim. ama arkadaş sen bu takımda 4 senedir varsın. 4 sene de fizik gücünü geliştiremiyorsan işte ben buna kızarım söylenirim de. çalışması gerekiyorken çalışmadığı sahaya çıktığı 4 senede ortada. benim beklentim kalmadı.

Bende böyle düsünüyorum. Bende Emre'yi elestirenlerdenim. Ama yigidi öldür, hakkini yeme. Bugün, pas atacagina sut cektigi iki pozisiyon haric, güzel oynadi.

Yetenek olarak sıkıntısı yok.Geçen sene Kasımpaşa maçındaki oyununu hatırlayın bütün stad ayakta alkışlamıştı nerdeyse.Bence ondaki sorun dikkat dağınıklığı kafasını tam olarak vermiyor maça.Geçen senede kampın yıldızlarındandı ama devamını getiremedi.Umarım bu sezon kendini bulur.Yerlilere fazlasıyla ihtiyacımız var çünkü.Engin,Ceyhun,Emre fazlasıyla ışık verdiler.

Bende böyle düsünüyorum. Bende Emre'yi elestirenlerdenim. Ama yigidi öldür, hakkini yeme. Bugün, pas atacagina sut cektigi iki pozisiyon haric, güzel oynadi.

sahay abaktığımda kendini futbola vermiş bir emre görmüyorum. 35 yaşında drogbaya bakıyorsun 33 yaşındaki ujfalusiye bakıyorsun adamlar hala azimli istekli en ufak pozisyon için bile hırs küpüler. ama emre sanki futbola doymuşda emekliliğine günler kalmış gibi.

4 senedir insan bari fizik gücünün üstüne birşeyler katar diğer tüm herşeyden vazgeçtim yani.

Ben beklemezdim bundan hele hele Arsenal maçında. Hamitten daha iyi bi izlenim veriyor bu hazırlık kampında

Yetenek olarak sıkıntısı yok.Geçen sene Kasımpaşa maçındaki oyununu hatırlayın bütün stad ayakta alkışlamıştı nerdeyse.Bence ondaki sorun dikkat dağınıklığı kafasını tam olarak vermiyor maça.Geçen senede kampın yıldızlarındandı ama devamını getiremedi.Umarım bu sezon kendini bulur.Yerlilere fazlasıyla ihtiyacımız var çünkü.Engin,Ceyhun,Emre fazlasıyla ışık verdiler.

O mac emrenin bu zamana kadar oynadigi en iyi mactir. Messi gibiydi o macta deli etti rakip oyunculari calimlarla.

»» tapatalk ««

Forma aslanın ağzında.

Bunu anlamış olması lazım artık.

Sneijder,Drogba,Selçuk gibi hocaların bulunduğu takımda Emre öğrencidir. Sneijder gibi futbol üstadından bir şeyler kaparsa müthiş olur o yetenek var.

Emre'nin en iyi oynadı maç IBB maçıydi içerde bugüna kadar asla unutmayacağım bir performanslı iki gölde atmıştı sanirim

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

sahay abaktığımda kendini futbola vermiş bir emre görmüyorum. 35 yaşında drogbaya bakıyorsun 33 yaşındaki ujfalusiye bakıyorsun adamlar hala azimli istekli en ufak pozisyon için bile hırs küpüler. ama emre sanki futbola doymuşda emekliliğine günler kalmış gibi.

4 senedir insan bari fizik gücünün üstüne birşeyler katar diğer tüm herşeyden vazgeçtim yani.

Emre'nin, Aydin'in guc problemleri Scott Piri ile calisip cozulecek seyler degil sanki. Bu Ispanyollarin doktoru Fuentes gibi birinin bir ayar cekmesi lazim bizim Turk futbolculara da.

bu cocuk ne zaman fitness yapip kaslarini sisirecek ve 3-4 kilo alacak merak ediyorum, herhalde 30 yasina geldiginde fizik olarak bi gram degismemiz olur

Kaslari sisince hizini kaybedecek, bir sakatlik gecirir 1-2 ayda sakat falan kalirsa balon gibi siser.Bacaklarini kuvvetlendirmesi lazim yere saglam basmasi, ikili mucadelede baldir avantajini kullanmasi icin. Boyu kisa eger birde vucut calisirsa topac gibi olur kagni gibi oynar ya da debelenir durur sahada.

Bu adam daha ne yapmali anlamadim herkes oldurmus yine.Ingiliz spikerler bile ovdu paslari,hizi,sogukkanliligi gayet iyiydi.Hala 4,5 kilo kas yapsin diyenler var tum fitness ekibi,scoot piri bilmiyor bizim forum ahalisi biliyor bu isleri body'e gitsin kas yapsin bu kadar kolaydi hersey..

Belkide aylar sonra ilk kez begendiğim macı oldu.Yinede bu cocuk hakkında olumlu düşünemiyorum.Gecen sene bunun oyuna girip macın içine ettiği anlar delirtmişti beni.

Selçuk-Melo-Emre

Sneijder

ortasahasını izlemek isterim açıkcası.. Eğer beklediğim performansı ve pas isabetini sağlarsa çok seri bir ortasahamız olur.. Emre güçsüz falan ama genelde dikine ve hızlı oynar al-verleri iyidir.. Ters topları da hamite göre iyi atar.. Hamit ağır kalıyor aşırı alıyor dönüyor, sonra rakiple boğuşuyor falan..

FM 13'de Emre'ye bireysel antreman verdim güç Antremanı gücü 4'den 7'ye çıktı 10'a falan çıkarırsam dehşet topçu olacak diğer özellikleri de acayip gelişti.. :D

Şuan önemli özellikleri

Teknik:18

Çeviklik:18

Pas:17

Orta Yapma:16

Penaltı:16

İlk Kontrol:16

Kararlılık 16

Frikik:15

Korner:15

Yaratıcılık:15

Hızlanma:15

Hız:14

Top Sürme:14

Dayanıklılık:14

U.Şut:13

Dinamik adam, pas trafiğine iyi etkileri vardı, şutlarını geliştirse daha da iyi olur, ben beğendim.

Bu forumda emre takıma zarar veriyor başlıkları bile açıldı.

İyi bir türk yedek, daha ne istiyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt