#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok yetenekli tekniği çok iyi.

Şut çalım pas özellikleri var.

Ama 2 büyük handikapı var.

1.si çok zayıf fizik gücü yetersiz.

2.si Futbol oynamayı bilmiyor.Yani nerde ne yapması gerektiğini bilmiyor.Halısaha topçusu gibi.

Ama ona suç bulmuyorum öğreten yokki.

Mancini idmanlarda emreyi daha iyi tanıdıkça şans verecekdir.

Ona Futbol oynamayı öğretecekdir.

Onun futbol oynamayı bilmemesi öğretilmediğinden değil, zeka yoksunluğundan..

40 kere anlattığın halde bir mevzuyu bir türlü anlamayan geri zekalıların varlığını reddetmiyorsan emreç'in varlığını da reddetmezsin..

EmreÇ düşünemiyor, o halde var.. :)

daha genç ve potansıyelı oldugunu kımse ınkar edemez bonservıs ödemedık yıllık ucretı az neden bu çocugun uzerınde baskı oluşturup kaybetmeye calışıyoruz hıç anlamıyorum.

Ya sen Fatih Terim dönem maclarini izledin mi ? Ilk sene ? ikinci sene ? hala Emre Colak diyorsun ya rezalet ötesi

ilk şampiyon olduğumuz yıl sol açık oynamıştı terim dönemimde çoğu maçtada gayet iyiydi fener maçlarında maçın adamı seçilmişti hatta.ama benim demek istediğim başka şuan snejderin oynattığı mevkiye koy ondan daha iyi oynar diyorum.

ilk şampiyon olduğumuz yıl sol açık oynamıştı terim dönemimde çoğu maçtada gayet iyiydi fener maçlarında maçın adamı seçilmişti hatta.ama benim demek istediğim başka şuan snejderin oynattığı mevkiye koy ondan daha iyi oynar diyorum.

haklısın sneıjder kadar rahat oynar cunku sneıjder de bır sey oynamıyor.barı emre 25 mılyon euromuzu almaz.ayrıca bende katılıyorum 3 mac ustuste oynasın bu çocugu kazanırız.

ee bende diyorum sen futbol dan anlamiyorsun

genç falan degil, aydinY 2, 23 yasina girecek belkide girdi, bu yastaki oyuncular gelisimlerini coktan tamamlamis oluyor. En azindan Bruma gibi etki yaratmasada oyunda bazi olumlu seyler yapmasi lazim. Onuda yapamadigina gore bu oyuncuya karsi hala umut beslemeyin derim

Alternatif olarak Sneijder ve Bruma ile yanyana oynar rakibe top göstermezler. Ceyhun gibilerle Akhisar'a karşı bir kişi eksik oynuyoruz. Rakibi kalite ile orta sahada boğmalıyız.

Çalım atıyor ama bence kanattan ziyade merkez orta saha oynamalı.Ama önce mutlaka fiziğini geliştirmesi lazım.Tabii oyun zekası da gerekecek.

Mesela 4-2-3-1 in 2'li merkezinde Melo ile beraber denemek lazım.Merak ediyorum performansını...

Çalım atıyor ama bence kanattan ziyade merkez orta saha oynamalı.Ama önce mutlaka fiziğini geliştirmesi lazım.Tabii oyun zekası da gerekecek.

Mesela 4-2-3-1 in 2'li merkezinde Melo ile beraber denemek lazım.Merak ediyorum performansını...

İlk faulu yayın önünde olur gol yeriz uff puff yapar. Hızlı çıkarken topu fazla uzağa ya da yanlış yere atar. Orta sahadan cılız şut çeker. Çok eksiği var. Mental tamamen. Mental çünkü fiziğini geliştirmek adına birşey yaptığına inanmıyorum ben.

Yetenekli ama topu ayağında çok geveliyor. Yarım saat kendi etrafında döneceğine veya 500-600 kişiye çalım atmaya çalışacağına topu hızlı oynasa inanılmaz katkı sağlar ve takımın vazgeçilmezleri arasına girer ama kafayı kullannamıyor işte ne yaparsın..

Yetenekli ama topu ayağında çok geveliyor. Yarım saat kendi etrafında döneceğine veya 500-600 kişiye çalım atmaya çalışacağına topu hızlı oynasa inanılmaz katkı sağlar ve takımın vazgeçilmezleri arasına girer ama kafayı kullannamıyor işte ne yaparsın..

bence de hızlı oynmalı ama onun içinde oyun zekası yetersiz. kaliteli pas yapacak ayağıda yok. bundan ne köy olur ne kasaba.

bence de hızlı oynmalı ama onun içinde oyun zekası yetersiz. kaliteli pas yapacak ayağıda yok. bundan ne köy olur ne kasaba.

Aslında ayağı iyi ama kanatta oynadığı için seçenekleri kısıtlı artı çoğu zaman yanlış tercih kurbanı oluyor. Ee bu da kafasının çalışmadığını gösteriyor. Yoksa çok şık paslar attığını birçok kere gördük.

Aslında ayağı iyi ama kanatta oynadığı için seçenekleri kısıtlı artı çoğu zaman yanlış tercih kurbanı oluyor. Ee bu da kafasının çalışmadığını gösteriyor. Yoksa çok şık paslar attığını birçok kere gördük.

ortada oynayacak adamın oyun zekası iyi olmalı. hızlı düşünmeli ve en iyi yere en iyi zamanda pas atmalı. maalesef bunları hiç yapamadı. yetenekli çocuk . bence avrupada 1-2 sezon geçirse baya bişey öğrenir.

Yerli Sneijder :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Beşiktaş buna 5 milyon euro verse pişman olmaz. Şu anda süper ligde en yetenekli yerli 10 numara. Takıma girmek için kendini göstermeye çalışması onu bocalatıyor. Aslında oyun kurucu olarak değilde, orta sahaha basit oynamalı, top kapmalı, rakibi bozmalı, orta sahayı ele geçirmemiz için çabalamalı. Bu şekilde taraftara kendini kabul ettirecektir, çünkü taraftar asmank için fırsat arıyor. Yoksa şut atarak, estetik paslar atarak bu olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt