#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk oyuncuların klasik hali 24-25 yaşından sonra kendilerini gösteriyorlar arda turan gibileri çok nadir çıkar ülkemizde ben emrenin bir anadolu kulübüne 1 yıl kiralanması gerektiğini düşünüyorum potansiyeli olan bir oyuncu gelişime açık

Galatasaray kapasitesinde degil suan malesef 2 yıldır da kendini gelistiremedi

Alternatif olarak Sneijder ve Bruma ile yanyana oynar rakibe top göstermezler. Ceyhun gibilerle Akhisar'a karşı bir kişi eksik oynuyoruz. Rakibi kalite ile orta sahada boğmalıyız.

kalite emre mi? :)

ceyhun ile bir kişi eksik oynuyorsak, emre ile rakip 13 kişi oynuyor.. :D

emre gibi bir hırboyu oynatacağımıza her maça 10 kişi çıkmayı tercih ederim.. 10 kişi bile olsak her topu rakibe atacak ve fırıldak gibi dönüp duracak bir malın olmaması başlı başına takımı rahatlatıcı bir sebep..

emre'nin aile bireyleri de forumda yaziyor.. :) yok artik daha neler.. adam oyle bi yazmiski, emre degil, zidane'dan bahsediyor sandim..

bu çocukta gelecek var ben güveniyorum emreye o potansiyelinin mancini ile ileride ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk 2

1375907_346102378869783_857938167_n.jpg

bu çocukta gelecek var ben güveniyorum emreye o potansiyelinin mancini ile ileride ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk 2

Ben de biraz öyle düşünüyorum.Bu çocuk ilk çıktığından beri çelimsiz.Klasik olarak türk topçu profesyonel değil,ek çalışma yapmıyor deriz ama Semih de 2 senedir fizik olarak gelişemedi.

Carminati ile beraber Aydın,Emre,Semih gibi oyuncularımız fiziken gelişecektir.

Mancini ne kadar berbat oyuncu olduğunu farketti galiba inşallah yolcudur abbas.:msg:

3 yıllık bir sözleşme yapılıp, İspanya'ya kiralık gönderilmeli.

Şikebahçeyi şampiyonluk yarışından ekarte etmet mi istiyoruz, devre arasında verin onlara Emre' yi beleşe keyfinize bakın. Saatli bomba gibi her an rakibe penaltı, serbest vuruşu hediye edecek gibi oynuyor. Hala takımda olması akıl alacak gibi değil.

Bu adam neden bir takıma kiralanmaz çok merak ediyorum. Madem ümitlisin, ama senin takımında oynayacak durumda da değil şu anda. Kirala işte.

Kayserispor gibi takimlara kiralanmali .. Yada yurt disina cikmali yoksa Sanliurfaspor bekliyor

Bizde EmreÇ diye biri vardı di mi ? Unutmuşum valla. Hayret niye oynamıyor acaba :happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt