Kaan Cihan
Sarı Üye
- 8 Kasım 2010
- 568
- 0
- 976
şu snejderin yerine emreye şans verseler çok daha faydalı olur takıma en azından ruh gibi dolanmaz sahada
Merhaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu snejderin yerine emreye şans verseler çok daha faydalı olur takıma en azından ruh gibi dolanmaz sahada
Merhaba
snejder 2 maç kıpırdanınca türemeye başladınız
snejder 2 maç kıpırdanınca türemeye başladınız
hayır ben sneijderin kalitesine hiç bir zaman güvensizlik duymadım. iyi oynamadığı zaman teknik ekipte ve organizasyonda sıkıntı olduğunu savundum.
hayatta çok yanlışa düşerim birçok hatalarım olur. Ama Emre Çolak'ı sneijdere tercih etme hatasına düşmek için çaba göstermem, azimli ve ısrarcı olmam gerekir.
sneijderi oynatacak organizasyonu istemek yerine sevdiğim ama kapasitesi belli olan Emre Çolak'ı tavsiye etmek düşülmemesi gereken bir hata.
Emre Çolak'da malesef Semih gibi vücudunu kuvvetlendiremedi.
Takıma hiç katkı sağlamıyor. Hiç üzerine koyamadı.
ulan biraz etrafına bakta utan arkadas cevrendeki futbolculardan bişey kapmaya çalıs ama futbol anlamında gece hayatı degil
Şimdi Sneijder ile Emre' yi tokuşturma çabaları. Amrabat ve Ceyhun gibi futbol fakirlerini ilk 11 lere yazın durun. Hayır efendim Sneijder ve Emre yanyana bile oynar Bruma ile birlikte. Top kontrolü bile olmayan Amrabat ve Ceyhun' dan kat kat faydalı olurlar hep beraber. Yol geçen hanı olan orta sahamız kuş uçurtmaz