#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senelerdir aynı kendi kendine çalım atmaya çalışıyor birazcık basit oynamak çok zor olmamalı eminim kendi ekseni etrafından dönmekten daha kolaydır.

Bakış açısına göre değişir. Bana göre de bu özelliği ile Sneijder'den sonra takımda iki yönlü oynayabilen bir Melo var bir de Emre. Bu yeteneğini kullanamıyor o ayrı.

Zayıf rakiplere karşı hep iyi oynar ama gerisinde yine aynı Emre. Ayrıca, hala çok zayıf, kaç senedir oynuyorsun, biraz güçlen arkadaş.

Aferim aslanim

Seni hic iyi bi zamanda koymadi ama kaldırdın bu baskıyı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aferim Cimbom'un çocuğu. Kendine güven ve çalış, gerisi kendiliğinden gelecektir.

bugun fena degildi, ustune koysun Sneijder e iyi yedek olur da... bekleyip gormek lazim..

Hacı bir nefis hareket yapıp adamı geçiyorsun ondan sonra versene pasını.. Birinci hareketten sonra at başkasına ayaklarında düzgün yani bunu yapabilirsin.. Birinci hareket iyi ama gaza gelip 2-3 kişinin içine giriyorsun..

Beyler abartmayın biraz sakin olun.Bugün fena olmamasının sebebi takıma zarar vermemesi bence.Bazen topu ayağında çok fazla tutuyor.Birkaç yerde öyle paslar atmadı ki adamı çıldırtır.Sık sık 2-3 kişinin arasına girdi yine,top kaybı yaptı.Daha hızlı oynaması lazım.

Beyler abartmayın biraz sakin olun.Bugün fena olmamasının sebebi takıma zarar vermemesi bence.Bazen topu ayağında çok fazla tutuyor.Birkaç yerde öyle paslar atmadı ki adamı çıldırtır.Sık sık 2-3 kişinin arasına girdi yine,top kaybı yaptı.Daha hızlı oynaması lazım.

kanatta falan oynasa neyse buna savunmada görev verilmedigi icin biraz top yapar gibi göründü, acemi kayseri'ye de oynasin biraz.

ben olsam asla tercih etmezdim bunu.

topu alışı verışı emre buyuk yetenek bu kesın.ama istikrar yok.bu mac ıyıydı ama diger maç kötu olabılır.

Basit oynamayı öğrenmedikçe olmayacak. Yeteneği var ama kendine biçtiği rolün yeteneği kendinde yok. Basit oynamayı becerirse oyuna kattığı tempo ile işimize çok yarar. Ama bu hali ile daha çok pozisyon yiyoruz topu her dengesiz şekilde kaptırışında.

Bugün fena degildi ama akilsiz bir futbolcu oldugu gercegini degistirmez.

Örnek mi? Mesela sol cizgide adam geciyor, sonra cizginin 10 cm yaninda bekleyen diger rakibi o 10 cm´lik boslukta bi daha calimlamaya calisiyor :) Olacak sey degil. 3-4 adamin arasina dalmalar, bosuna dönmeler vs. Zeki bir futbolcu degil Emre ki o mevkideki oyuncunun zeki olmasi gerekir.

ilk defa forvet arkasında,yani asıl yerinde oynadı.

Fiziğini geliştirirse beyinsizliğine rağmen esaslı bir topçu olur.

Emre ile fizik kelimesi aynı cümle içinde kaç kez kullanılmıştır acep. Güçlen lan biraz.

Yaşın geçiyor.

forvet arkasında amc olarak sneijder'i dinlendirmek için oynatılabilir.Çünkü yarım adım atarak topu ayağında tutabilen ve bileklerine hakim bir oyuncu sadece mental kabiliyetleri zayıf.

Kesinlikle kanatta değil amc olarak oynatılmalı.

Gayet iyiydi,yaratıcılık var en azından aman bana top gelmesin diye adam arkalarında dolaşmıyor,gayette güzel sorumluluk alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt