#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 adamin arasina dalmayi birakirsa acayip büyük bir gelisme gösterir. Su anki halinin en az bir seviye üstüne cikar sadece bu huyunu degistirerek.

yeterki forvet arkasında oynasın..etkili olur ama saç baş da yoldurur yine...tabi akıllı oynarsa övdürür.laf ettirmez.

Ilk kez oynamasi gereken yerde oynadi.

Ilk dakikalarda iyi degildi, sonra kenarddn uyari geldi ve sorumluluk almaya basladi.

Sneijder'a iyi bir yedek olabilir.

helal çocuk paniksiz hücum eden takımda biraz olsun kaliteni gösterdin doğru mevkide.

Snijeder gibi tek pas oynasan turkiyenin en iyi 10 numarasi olur. Ama su halinle turkiyede oynar ama avrupada ilk 23 bile almazlar. Ayaginda cok top tutuyor ve ondan dolayi kaybediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gayet iyiydi. Ama top ayağına geldiğinde çok baskı görmedi diğer oynadığı maçlarda ki gibi. O zamanlar direk kaybediyordu. Bu seferde baskı vardı bi miktar ama Kayseri'nin durumu da malum. Üstesinden gelebildi bugün.

Son dakika da kaleciyi de geçtikten sonra o golü atacaksın artık. Ama yine de iyiydin bugün.

yetenekleri ile sneijderden sonra o pozisyonda oynayabilecek bir adam .

Sneijderin yerine engin yekta değilde onu oyuna sokması mancininin ona güvendiğini gösterir.

Ama 2 büyük sorunu var.

1.si çok zayıf vucudunu güçlendirmesi lazım ama nerdeeee hiç ek çalışmah yaptıgını sanmıyorum.

2.si Ancelotti nin bir lafı vardı annesi inzaghiyi ofsayt çizgisinde doğurmuş sanırım diyordu

Emre çolakıda soğar doğmaz ayagına top vermişler herhalde.

Kardeşim bi sal su topu daha.

Beyfendi sanırısın assolist. Her topu buna atışlarında önce bir stop edicek sonra etrafında dönücek sonra atar gibi yapıp atmayacak ohooooo atağa çıkıyoruz herif atagı öldürüyor.

Yav 2 senedir sneijder gibi bir adamla yanyana top oynuyorsun hiç mi sewyretmiosun hiç mi birşeyler görmedin adam ayagına gelen topun % 80 inde tek oynuyor .

Hiç bekletmiyor hop ters tarafa atıyor oyunu açıyor.

Bir bakıosun daha top ayagına gelir gelmez açmış birinin önüne 2-3 hamle sonrasını düşünüyor

Az bak gör öğren daha bişiler.

Halı sahada mahalle maçı yaparmış gibi relax adam.

Bu adamı sorunu fizik değil BEYİN.Sneijder'de 3 kişi arasına girerse çıkamaz.Ama girmiyor zamanında ayağından çıkartıyor işte.Bu kadar akıl mantıktan uzak futbolcu bizim kalemizden ne kadar uzak o kadar iyi.Kendi mevkisi oos'den başka bir yerde oynatılmamalı.

Sneijder zaten 5 maç ark arkaya oynaması zor her ay 1 maç şans bulur.

Dönüşlerdeki hızı Sneijderi anımsatıyor..Vekhasıl futbol beyinle oynanan bir oyun Çolak'ın faul aldırmak dışında bir esprisini göremedim..Asist yaptı falan demeyin karambol pozisyonda uzattı ayağını asist oldu..

Hızlı düşün,hızlı oyna.Sneiijder neler yapıyor az izle

emre kanat degil sneijder gibi 10 nummara oyuncusu. fizik konusunda daha güclü olup ve mac tercübesi kazanirsa cok daha iyi olur. kiralik verilmesinden yanayim acikcasi emranin 1-2 sene. yaninada özel antrenman programmi vereceksin.

Sneijderin in bas parmagi bile olamaz. Kafada hasta iste, hala ögrenememis, tek kisa pas oynamayi, adam gecmese, topu vermesi imkansiz. Mancini yi deli etti bir pozisyonda, ve adam haklli. Emre girene kadar, Engin, Yekta yi filan koyarim.

Demiyorum adamda ayagi aslinda hic te fena degil, ama futbol bilgisi ve kendi oynamak istedigi futbol imkansiz bir is. Begenmedim, ben olsam kira bile coktan vermistim. Yilmaz in elline verirdim

Bu çocuğun futbol zekası forumun yarısınınkinden yüksek.

Sorun futbol zekası filan değil fizik ve tecrübesizlik dar alanda pasları selçuktan bile etkiliydi teknik fakat kolay yıkılmayıp daha basit ve etkili oynayabilse en büyük kozlarımızdan olur mancini ilerki haftalarda kullanır.

sneijderden birşeyler kapması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt