#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok ama çok yetenekli bi oyuncu ama bir o kadar da oyun görüşü yok, kendisini geliştirmedikçe fazla fayda sağlayamaz. oynayabileceği bi takıma kiralansa faydalı olur.

yahu şu fizik saçmalığını bi kenara bırakın artık. sene olmuş 2013, ne fiziği amerikan futbolu mu oynayacak bu adam.

bu adamın futbol aklı yok. basit oynamayı bilmiyor. hep bi hamle geride kalıyor çünkü hep bi hareket daha fazla yapma peşinde koşuyor.

fizik falan hikaye. futbol önce akılla oynanan bi oyundur. ne diyor hagi "lazım kafa"

zaten yetenekli ve akıllı bir orta saha futbolcusu maç içinde çok fazla fiziksel mücadeleye girmez.

top ayağına geldiğinde rakiple temasa girmeden yapacağını yapar yada topu arkadaşına aktarır.

ama bizim emre hep ikili üçlü sıkıştırmaların arasında kalıyor. neden? "lazım kafa"

çok uzaklara gitmeye gerek yok. sneijder çok mu fizikli emrenin yanında ama kafası çalışıyor adamın.

bu yüzden fizik fizik deyip durmayın. emrenin ihtiyacı olan şey akıl o da yok maalesef.

emre çolak ı beğeniyorum. emre kadar ayağına hakim çabuk kaç adam var takımda.

colak'i cozdum ben ust uste 5 mac oynarsa cuku carsafa dolaniyo 5 macta 1 oynarsa ii oynuyr, adam tam olarak bu. zayif tobcu ama teknigi var iste agile bi fizyolojisi oldugu icin, beyinsiz de diyemem sadece ne yapacagini bilmedigi zaman ne yapacagini bildigi zamanlardan cok. 78-79 potansiyelli 75'lik bir tobcu bana gore ama kullanissiz bi adam degil yani anadolu maclarinda vb sneijder yahud inan'in yedegi olabilecek kadar is gorur

tek top oynamayı öğrenmiş. öğrenmeye başlamış yani. Yeni hocamız padişahımız sayesinde oyuncularda gelişme var

Gayet iyi millet etrafinda donuyor diye eee top verecek adam yoksa ne yapacak bu cocuk,en azindan topu kaptirmiyor takimin %80ninden daha yetenekli.

ilk yari fena degildi ama ikinci yari cok kötüydü desek yerindedir maalesef. bariz cekilde mac eksigi var ve güclü degil.

kiralik verilmesi gereken ilk oyuncudur 1-2 yil.

illa calim illa calim, yeter defolsun gitsin ya okadar mi zor basit oynamak ya, gören de dicek bu velet den calim bekliyoruz, ne bicim özgüven varsa, her calim sonra top kaybi olunca yine calim denemesi, insan da bi utanma olur ya topa dokunmaz bikere

son 3-4 senedir her sezon başı röpörtajında fizik kondüsyon çalışıyorum diyor...galiba fizik diye fizik dersi falan çalışıyor...günde 1 kilo kaldırsa şimdiye biraz kas yapardı...

son 3-4 senedir her sezon başı röpörtajında fizik kondüsyon çalışıyorum diyor...galiba fizik diye fizik dersi falan çalışıyor...günde 1 kilo kaldırsa şimdiye biraz kas yapardı...

ondan önce kilo almasi gerekir . kemikden ne yapacaksin ki :)

homon ignesi bilmem ne vereceksin buna kilo alsin diye. messiyede verilmisdi zamaninda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt