#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuğu bitirmek için bir kampanya varda benmi bilmiyorum. Herkes 2.yarıda yaptığı hatalardan bahsediyor adam ilk yarı sahanın en iyisiydi bunu söyleyen kimse yok. Varsa yoksa hataları. Genç futbolcu ve nadiren oynuyor illaki hata yapıcak. Hay Emre kadar başınıza .....

Bir futbolcu önce mental olarak iyi olmalı.Bu cocuk resmen futbolu yeni ögrenmiş gibi oynuyor.Pas atacagı yerde şut,tam kale önunce sut atacagı yerde dönüp bir daha çalım atıyor.Tamam yetenek var ama hersey yetenek değil.Buna en iyi örnek Kuyt.Kendisinden ve oynadıgı futboldan nefret ederim bana göre tam bir kazma.Top ayağına gram yakısmayan biri.Ama adam her zaman nerde duracagını ve nasıl gol noktalarına sızacagını çok iyi biliyor.

tek care süper lig takimlarin birine kiralik gönderilsin eger sezon sonuna kadar devamli oynarsa ozaman belki birseyler olur kendisinden yok ordada hic oyniyamasa ozaman gönderin gitsin

Sahamızda Son 3 yılın en berbat futbolunu oynadığımızı düşünürsek,Emre Colak sahanın en iyilerinden biriydi.

Yeterli değildi ama Burak ve Aydın ile birlikte birseyler yapmaya calısan tek adamdı.

ya beyler şu adamı para toplayıp en iyisinden bir spor salonuna yazdıralım

Dün ara sıra güzel işler yaptı aslında ama ayağında top tutunca homurdanmalar filan çıktı iyice kötüye gitti oyunu taraftar tamamen skora bağlı maçta 1-0 ve 1-1 iken homurdanılıyor her hatada 2-1 öne geçince hatalara da destek olunmaya başlanıyor. Emre Çolak ve Aydın'dan fazla bir şey beklememek lazım. Taraftarın da vasat oynayan bir oyuncuyu daha kötü bir seviyeye düşürmemesi lazım zararı yine takıma oluyor. Dünle ilgili olarak da eğer Sneijder oyundan çıkıyorsa yerine girecek ilk kişi Engin olmalı artık.

Çöp birşey olmaz bundan. Beyin yok. Ne yapacağını bilmiyor sahada. Pas vermesi gereken yerlerde sürekli kalabalık içine girip çalım atmayı deniyor sonrada cılız vücudu ile hemen yere düşüp topu kaybediyor. Bunları oynadığı her maç yapıyor.

Fenerın kongresıne baslık var mı?

tek pas ve çabuk pas oynadığında faydalıydı... ancak şunu gördük ki türk futbolcusu olmasının verdiği dezavantajları yaşıyor... alt yapısı bu... sneijder ile kıyaslamıyorum ancak futbol mantalitesini kıyaslayabiliriz... sneijder alt yapısı gereği top gelmeden çabuk düşünme ve hızlı oynama üzerine bir mantalite ile yetiştirilmiş... haliyle hızlı, basit ve çabuk oynuyor... emre ise her gelen topu bir kere stop etme, kendi etrafında bir kez dönme, rakibe vücut çalımı atma ve sonra kafasını kaldırıp pas verecek arkadaş arama üzerine bir altyapı eğitimi almış... bununla geçen 3 saniye 3 rakibinin defansta yerini almasını sağlıyor... emre çocukluğunu almanya veya hollanda'da yaşasa ve alt yapı eğitimini orada alsa belki sneijder'den büyük bir futbolcu olacaktı... ama kaderin cilvesi işte...

yaptigi tek sey bu

norton-360-beta-03-535x535.png

Futbol basit bir oyundur.Zor olan ise basit futbol oynamaktır.

Şu sözü şöyle derin derin bir düşün Emre.

Bu cocugun sorunu tamamen mental,az biraz fizik.Fatih Terim oyuncu cikartiyor genc ama hicbir gelisim saglamiyor Semih'te aynen boyle Emre Semih'e gore geri bile gitti cunku formsuz donemlerinde oynayamacagi yerlerde denedi Hoca,taraftarin nefretini cekti.Bu cocuk daha 18 yasindayken frikikten ,uzaktan goller atardi koreldi resmen kendi hatasi da vardir elbet sonucta Turk futbolcusu..Yurtdisinda olsa bi Wilshere,Cazorla,Silva,Pjanic olurdu bu yetenek var ama gerisi yok kronik Turk futbolu sorunlari.

En azindan yerinde oynatiyor...

Gosterirse gelisme anca bu sekilde gosterir

Snejderin ne isi vwr kanatta derken bu cocuga sovuluyordu

He hala yetersiz ...ama mancini zorlar bunu

artık kanatta oynatılmamalı sneijder yedeği olabilir. yetenek olarak fena değil sorunu fiziksel eksiklik ve basit oynamayı becerememesi senijder'den özel bir eğitim almalı. topu ayağında tutmamalı dün yer yer bunu yaptı ilkkez beğendim.

bence iyi bir şans buldu ve mancini'nin gözüne girdi, eksiklikleri ve hataları var ama iyi top kontrolü , tekniği ve çabukluğunu tek top oynayıp sneijder gibi beklemeden atağın olgunlaşmasını sağlayabilirse çok iyi bir amc oyun kurucumuz olacak.Ama işte bazı ezberleri bozması lazım ..

Bence bu maçta son kopenhag maçının aynı kadrosuyla çıkıp Muslera yerine Eray, Sneijder yerine de Emre veya Engin oynamalıydı..

Not:Bu maçta Emre ile başlamadı Kadıköyde oynatırsa pis küfrederim..

Sneijder' in yerine oynasaydı, Aydın ve Ceyhun kadroya alınmasaydı, sağda Sabri, Eboue, solda Dany Bruma oynasaydı Kopenhagı farklı yenerdik. Mancini' yi anlamıyorum. Acaba fener maçı için takımı mı sakladı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt