#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayalimdeki Galatasaray, Türk futbolcuları altyapılardan yetiştiren, geri kalan bütçesiyle de kaliteli yabancılar alan bir takım. Ama altyapıdan çıkan adamlara bakıyorum, gerçekten anlamıyorum neyin eksik olduğunu. Çok zor değil yahu, altı üstü fiziğini güçlendirip, futbol zekanı geliştireceksin. Fizik geliştirmeyi hobi olarak yapıyor insanlar, senin işin bu, sermayen senin vücudun. Başka bir işin yok ki, milyonlar kazanıyorsun, işin gücün futbol tek yapacağın buna odaklanmak. Çok mu zor. Sadece Emre özelinde değil bütün altyapıdaki topçular için geçerli bu yazdıklarım. Mertan Mertan diyorduk, nerde Mertan? Altınordu da. Yahu biz bu adamı yeni Arda yapar mıyız diye düşünüyorduk.

emre türkiye ligin en kaliteli oyuncularindan birisi türk olarak. cocugu harciyoruz resmen hem taraftar baskisi olarak hemde hocalar . makine degil ki buda. 10 mac oynatma sonra gel oyna söyle cocuga ve perfomans bekle hemen. 4-5 mac devamli oynamazi gerekir emre sonra iyi veya kötü oynarsa elestirisini yapma hakina sahip oluruz taraftar olarak. oynatmiyorsan git ver kiraya yazik olmasin cocuga vallahi.

berbat bir adam, kadroda ceyhun'un olmasini bile anlayabilirim ama bu adam asla.. bugün kovsak ptt 1.ligine transfer olur sercan gibi

az biraz duzelme var, manciniden once cok sey bekledim ama son bi kac ayda umudi tamamen kesmistim. yinede cok sey beklemiyorum fakat eskisi gibi saftirik saftirik oynamiyor

Galatasarayimizin 2011-12 yilindaki maclarimizi izleyin. emre bir cok macda forma giymisdi. cöp mü bu cocuk degilmi bakin. o sene Sampion olduysak emreninde katkisi vardi hemde baya baya. türkiye liginde mesela bir alexin ayagindan tereyagdan kil cekermis gibi top kapan tek oyuncudur belkide.

az biraz duzelme var, manciniden once cok sey bekledim ama son bi kac ayda umudi tamamen kesmistim. yinede cok sey beklemiyorum fakat eskisi gibi saftirik saftirik oynamiyor

Wesley'in gelişinden sonra değişim var gözle görülür. Ama yeterince çalışmıyor halen. Genç futbolcu gibi değil hiç, enerjisini sahaya vermiyor.

Wesley'in gelişinden sonra değişim var gözle görülür. Ama yeterince çalışmıyor halen. Genç futbolcu gibi değil hiç, enerjisini sahaya vermiyor.

bunun yerinde hevesli biri olsa allaha sukrederdi wes geldi diye. Kendi mevkisinde dunyanin top5 oyuncusundan birisi. Ben olsam kicindan ayrilmam surekli biseyler ogrenirim. Emre'ye gelen sanslar hic kimseye gelmedi suan icin. Semih bu yonden Ujfa nedeniyle sanssizlik yasadi.

Muhtemelen Sneijder uyarmistir hizli ve tek top oynamaya calis, ayaginda bekletme diye. tabi surekli uygulamasi lazim bunlari. biranda sihir yapilmis gibi degisim olamaz. Zamanla...

bu adamdaki yetenek kuytta olsa şimdi messimi kuyt mı diyorduk. avrupalıyla türk futbolcu arasındaki mental uçurumun en büyük kanıtı bu hırtodur

Eleman bu çocuktan ne istiyor. Geldiği ilk yıl sol açıkta futbolunu köreltti. İkinci yıl koca sezon Amrabat' ı oynatıp, Emre' yi yedekte paslandırdı. Şimdi milli takıma alıp oynatmıyor bile. Şaşkın ördek gibi milli maçta top şisiren, her zaman değişik isimleri alıp oynatıyorsun. Milli maçın her kademesinde başarıyla oynamış Emre Çolak' ı neden oynatmıyorsun?

Andres+Iniesta++2013-05.jpg

---

Ben böyle bir puanlama olduğunu bilmiyordum doğrusu.. :rolleyes:

Profesyone futbolcularımızda Emre Çolak'la sözleşmemiz aşağıdaki şartlarda revize edilmiştir:

2012-2013 sezonu için sabit transfer ücreti 1.300.000 TL ve maç başı ücreti 20.000 TL (10 puan topladığı taktirde 250.000 TL, 20 puan topladığı taktirde 300.000 TL, 30 puan topladığı taktirde 150.000 TL)

2013-2014 sezonu için sabit transfer ücreti 1.400.000 TL ve maç başı ücreti 20.000 TL (10 puan topladığı taktirde 50.000 TL, 20 puan topladığı taktirde 300.000 TL, 30 puan topladığı taktirde 150.000 TL)

2014-2015 sezonu için sabit transfer ücreti 1.500.000 TL ve maç başı ücreti 20.000 TL (10 puan topladığı taktirde 50.000 TL, 20 puan topladığı taktirde 300.000 TL, 30 puan topladığı taktirde 150.000 TL)

Puan hesabı şu şekilde yapılır: ilk 11'de yer alam 1 tam puan, sonradan oyuna dahil olma 0.5 puan, 18 kişilik kadroda yer alma 0.25 puan.

ALLAH sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın şu sözleşme uzatma ve maaş arttırma nasıl bir zihniyetin yönettiğinin kanıtıdır ben umudu kestim gelecek sezonlarda gitti

Serbest bıraksan 2. lig takımlarının ancak ilgileneceği adama 3 yılda 4.2 milyon ero verip takımda kalmasında emeği geçenlerin taaaa....

helal-i hoş olsun evladımıza, puanları toplamak için çalışmalara başla

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt