#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu adamın yetenekli olduğunu hepimiz biliyoruz ama maalesef Çolak beyninden kaybediyor.

Mental anlamda gelişirse ( umudum %2 ) çok iyi futbolcu olur ama :S...

Ya bu adamın yetenekli olduğunu hepimiz biliyoruz ama maalesef Çolak beyninden kaybediyor.

Mental anlamda gelişirse ( umudum %2 ) çok iyi futbolcu olur ama :S...

Mental anlamda kaç senedir oynamasına rağmen gelişememiş,Fiziksel anlamda üf desen düşecek bir adam için halen nasıl umut besleyip sabır ediyorsunuz anlayamıyorum..

3 sene önceki fiziğini olduğu gibi koruyor elin oyuncuları 19 20 yaşına geldimi hayvan gibi oluyor bizmkiler geldi 25 yaşına futbolu bırakacaklar nerdeyse hala fiziklerini gördüğümüzde genç sanıyoruz bu kafayla bunlardan bir halt olmaz

inşallah maaş arttırımı performansına yansır.

Emre-Sabri 3 sene daha bizde.Sırada Engin-Yekta-Ceyhun-Aykut-Burak ile 5 sene daha mukavele imzalamak var sanırım..

Sözleşmesi uzatıldığına göre futbolu öğrenmesi için yabancı bir takıma kiralama vakti gelmiş demektir.

ne alakası var ya yabancı sınırı varken elimizdeki en iyi yerlilerden birini niye göndrlim ben onu anlamadım. sneijder müzmin sakat ztn emre durmalı bnce

Madem o kadar iyi niye oynadığı her maçtan sonra bütün forum saydırıyor???

Çünkü potansiyeli çok yüksek ama kendisini geliştiremediği için olabileceği kadar iyi bir oyuncu değil.

Çünkü yurt dışında oyunun akıl kısmını öğrenip mevcut halinden çok daha iyi bir oyuncu olma şansı var.

Çünkü bu haliyle oynatmaya devam edersek ya sürekli yedek oturmaya devam edecek ya da bir Anadolu takımına takas göndereceğiz kaybolup gidecek.

Çünkü 12M€'a gönderdiğin oyuncu 2 yılda 30M€ olabiliyor. Ben de bu sezon 22 yaşında 5M€'luk oyuncu yerine iki sene sonra 24 yaşında 15M€'luk oyuncuyu tercih ediyorum.

Fatih Terim bu yerlilerin mas´larina devamli zam yaptirip bizim paramizi yediriyordu degilmi ? Emre´nin parasini aceba hangi performansa dayanarak artirdilar ? Birileri cebine komisyonu indiriyor havasi estirmeye basladi bu yeni sözlesmeler yavas yavas.

Fatih Terim bu yerlilerin mas´larina devamli zam yaptirip bizim paramizi yediriyordu degilmi ? Emre´nin parasini aceba hangi performansa dayanarak artirdilar ? Birileri cebine komisyonu indiriyor havasi estirmeye basladi bu yeni sözlesmeler yavas yavas.

?

Daha sezon basinda Engin, Hakan ve Sabri´nin sözlesmeleri migde bulandiriyorlardi. Bir sene boyuncu nerdeyse oyun oynamamis adamlar, nasil böyle zamlar alabiliyor diye, yeni sözlesmelerine. Güya Fatih Terim yaptiriyordu bunlari, oysaki simdi bakiyorum Hoca gittigi gibi Emre´de katildi bu kervana.

Hoca´nin torpili ile olmuyorsa bunlar, ozaman birileri komisyon ucuruyordur bu takimdan. Sinan Kalpakcioglu olayinda gibi.

Daha sezon basinda Engin, Hakan ve Sabri´nin sözlesmeleri migde bulandiriyorlardi. Bir sene boyuncu nerdeyse oyun oynamamis adamlar, nasil böyle zamlar alabiliyor diye, yeni sözlesmelerine. Güya Fatih Terim yaptiriyordu bunlari, oysaki simdi bakiyorum Hoca gittigi gibi Emre´de katildi bu kervana.

Hoca´nin torpili ile olmuyorsa bunlar, ozaman birileri komisyon ucuruyordur bu takimdan. Sinan Kalpakcioglu olayinda gibi.

Yönetim Emre gibi büyük yeteneğin sözleşmesini uzatarak iyi iş yapmış. Boşta kalsa bazı klüpler havada kapardı. Paratör ise Aydın gibi futbol fakirlerinin sözleşmesini uzatır. Zaten yaptığı onlarca transferin mantıksızlığına bakınca, rasgele yapılan komisyon transferi oldukları belli oluyor.

Yönetim Emre gibi büyük yeteneğin sözleşmesini uzatarak iyi iş yapmış. Boşta kalsa bazı klüpler havada kapardı. Paratör ise Aydın gibi futbol fakirlerinin sözleşmesini uzatır. Zaten yaptığı onlarca transferin mantıksızlığına bakınca, rasgele yapılan komisyon transferi oldukları belli oluyor.

Emre nerde büyük yetenek ? Ve cocugun zaten 2017´e kadar sözlesmesi vardi. "Paratör" ? Antudamiyiz kardesim ? Sinan Kalpakci olayi geceli daha kac ay oldu ?

Bugün Emre Çolak'ı neden olmayacağının özetini gördük. Gücünün yetmeyip kaleye yetiştiremediği şutta değil sorun.

Ortadan boş geldi. Drogba bir alan bulmuştu ve saniyelerce önüme at dercesine ellerini uzattı bekledi. Çolak da ona baktı. Bakıştılar uzun uzun. Drogba elini kolunu sallayıp atsana demeye başladı. Bunun üzerinde yanında rakip bile olmamasına rağmen kendi ekseni etrafında dönme hareketini yapıp alakasız bir yere attı topu. Drogba da çıldırdı.

Hani anlık bir şey olur hata yaparsın da saniyelerce boş boş bakıp sonra da kendi etrafında dönmek nedir yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt