#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine 365 derece döndü ve kapasitesini belli etti. Bu adami bugün göndersek yarin bosta kalir.

Yetenekli ama pek oyun zekası olduğunu düşünmüyorum.Hiç bir zaman o istenen patlamayı yapamayacak gibi görünüyor.

sürpriz bir sekiled süper oynadi. biraz dikine giden her oyuncu bizde kral olur.

beğendiğim tek oyuncu bugün. özellikle pasları çok iyidi.

Böyle kısır takımda her deplasmanda oynaması lazım efenim,sezon başından beri diyorum demeye de devam edicem,Sneijder dönüyor diye büyük ihtimal yine kesiği yer,Dannyi Sabriyi izleyip oynatmaya devam edilip şu performansla oynatılmıyorsa...

takimda oyuncu olmadigi icin daha cok sure almasi gerekir

Tipik Emre iste. Bir mac iyi oynar girip sonraki maclarda göremezsin sonra bi kac hafta sonra yine girer iyi gözükür. Emre olayi bu kadardir.

Değerlenecek. Yaratıcı futbolcu. En azından top ayağındayken sağlam ara pasları atabiliyor, pozisyona direk etkisi olabiliyor. Her zaman gideri var, bir dikiş tutturabilse.

Bugün iyi oynayan tek futbolcuydu, ezbere eleştiren olmamış hayret

İyi oynadı diyen arkadaşlar iki pasa ve bir şuta fit olmasınlar , yaptığı saçma sapan pas hataları ile bir sürü tehlike yaşadık .

Bir kaç pas hatası yapmasına rağmen(uzun süredir oynamadığına bağlıyorum) iyi oynadı. Ara pas atabilecek ender oyunculardan.Üst üste 2-3 maç oynatılmalı.Kesinlikle verim alırız.

Mancini haftaya ilk 11 oynatır sonra 18e almaz.Sonra da biz deriz neden oynayamıyor bizim oyuncular diye.SÜREKLİLİK yok.

Bir hafta 11de olan öbür hafta tribunde oluyor. Mancini arayış içinde ,yönetimin ve taraftarın sabır gösteremeyeceğini bildiği için her 90 dk başka oyuncuları deniyor.Bu şekilde kazanamaz ama.Risk almalı.

Sürekli kendini yere atan Eboue nin yerine 2-3 maç denenmeli veya sarbinin yerine

Açık ara en iyi top dağıtan adamdı maçta emreyi öveceğim aklıma gelmezdi ama diğer futbolcular sayesinde

Takım o kadar rezil ki, art arda 2-3 pas yapabilen adam bir anda övülmeye başlıyor. Haftaya ilk 11 başlar ve rezil rüsva oynar, bizim bu sene hikayemiz bu şekilde devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt