#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapidan çıkan topcunun kredisi yüksek olmali bende oyle en azindan bugünde iyi oynadı çocuk.

Reykart zamanındaki Emre ile bugün ki Emre arasında fizik olarak bir fark yok.

İnsan biraz çalışır be arkadaş. :rolleyes:

2 yıl önceki gibi sol kanada monte edilmesini isterim açıkçası. Geçtiğimiz yıl çok kötüydü ama silmemek gerek,arayış içinde bi durumumuz var denenmeli sol kanatta, ve ya Selçuğa alternatif olarak.

Valla Selcuk'a gore artisi buyuk en azindan ileri dogru biseyler yapmaya calisiyor.Yapiyor veya yapamiyor o ayri..

Bu adam da Caner gibi 24-25 yaşına geldiğinde istikrarlı oynamaya başlayacak. İyi oyun ömrü ise maksimum 3 yıl olur. 28-29'da her Türk futbolcu gibi biter.

Türk oyuncuların kariyer özeti.

20-23 daha çok gencim zaa

23-24 çalışmak lazım imkan elden gidiyor

24-27(28)- performans dönemi

28-30 hasat zamanı-maksimum paramı kapayım

30 sonrası -serbest düşüş

32 sonrası-vefa görmedim, vefasız X,Y,Z

Emre de bu tip bir adam işte. Şimdi geliştirmeye yeltenmediği fiziğini, ve oyun içi kararlılığını biraz geliştirmek zorunda hissettiği 1-2 yıl sonrası performansını biraz yükseltip para cukkalayım biraz diyecek.O arada da burada methiyeler, şişen bir ego olacak.

Topu topu ömrü 3-4 sene olan topçulara tonla para veriyoruz. Bu adamların bu mantalitesi değişmedikçe ülke futbolu 1 gram ileri gitmez. Baştakiler de hala yabancı sınırı ile uğraşsın. Ee tabi IQ işi, futbolu yönetende IQ ne arar. Paran olsun yeter.

suc bunda degil, bunu yetenek diye yetistiren hocasinda.. her kimse omur boyu alt yapi hocaligindan men edilmesi gerekiyor..

Emre'nin oynadigi maçlarda (dakikalarda) hücumda daha iyi cogaliyoruz gibi.

Bu adam da Caner gibi 24-25 yaşına geldiğinde istikrarlı oynamaya başlayacak. İyi oyun ömrü ise maksimum 3 yıl olur. 28-29'da her Türk futbolcu gibi biter.

Türk oyuncuların kariyer özeti.

20-23 daha çok gencim zaa

23-24 çalışmak lazım imkan elden gidiyor

24-27(28)- performans dönemi

28-30 hasat zamanı-maksimum paramı kapayım

30 sonrası -serbest düşüş

32 sonrası-vefa görmedim, vefasız X,Y,Z

Emre de bu tip bir adam işte. Şimdi geliştirmeye yeltenmediği fiziğini, ve oyun içi kararlılığını biraz geliştirmek zorunda hissettiği 1-2 yıl sonrası performansını biraz yükseltip para cukkalayım biraz diyecek.O arada da burada methiyeler, şişen bir ego olacak.

Topu topu ömrü 3-4 sene olan topçulara tonla para veriyoruz. Bu adamların bu mantalitesi değişmedikçe ülke futbolu 1 gram ileri gitmez. Baştakiler de hala yabancı sınırı ile uğraşsın. Ee tabi IQ işi, futbolu yönetende IQ ne arar. Paran olsun yeter.

+ Burak Yılmaz da bu veriye cuk oturuyor..

Emre'Nin temel futbol yetenekleri aslında üst düzey..Tek pas oynamayı biliyor,oyunu iyi okuyor,havadan yerden ara pasları iyi.. Velhasıl oyununda tıpkı Selçukta olan durağanlık var.. Çabuk düşünüp çabuk oynamayı becerebilse çok daha iyi olacak..Bence Sneijderin peşinden ayrılmasın Selçuktan ziyade kendine onu örnek alsın hayrına olur.. Tabi o cılız 17lik ergen fiziğini de acilen düzeltmeli..

suc bunda degil, bunu yetenek diye yetistiren hocasinda.. her kimse omur boyu alt yapi hocaligindan men edilmesi gerekiyor..

Suc onda degil :) Genclere yeterince egitim ve altyapi ya sahip olmadigimizin gostergesidir ..

almanyadan gelen her bebe Kral oluyor bizimkiler daha fizik yapmaya calisiyor 23 yasindan sonra

Tek sıkıntısı kuvvetli olmaması, olacak gibi de durmuyor. Yapamadığı ne varsa kuvvet eksikliğinden. Biraz güçlü fiziği olsa müthiş bir box to box oyuncusu olur.

Bence Emre hakkinda yapilan yorumlar cok abartili. Söyle takimda akli basinda futbol zekasi fena olmayan oyunculardan. Düsündüklerinin hepsini sahada gerceklestiremiyor, dogru. Bu ama daha cok fizik yapisindan kaynaklaniyor.

Alternatif olarak bulunsun takimda.

Bi dalga olmaz bu Emre'den kaç senedir hep bekledik hala bekliyoruz Avrupada 19'unda adam komple futbolcu oluyo bu elemen 23'ünü geçti hala aynı bide sözleşme yaptık bunla alt yapıda ki haliyle aynı hiç bir fark yok insan biraz fiziki olarak oyun görüşü olarak geliştirir olduğu yerde sayıyor şans bulamadı fikrine katılmıyorum formayı almak isteyen adam alır kardeşim 6+0+4 kuralıda önünde bir avantaj saman alevi gibi bazen parlıyor sonra aynı terane...

Türk futbolcusunun menfalitesi bozuk abi hala Emre'den gelişim bekleyenler var adam Galatasaray'a geldim tamam ben oldum diyor daha iyisine ne gerek var diyor parasıda sağlam enayi var çünkü koca sezon oynamayan topculara hemen sözleşme yapan bir yönetim Ünal Aysal'ın tek kızdığım yönü bu Aydın'a sözleşme yenile,Emre'ye yenile,Sercan Yıldırım'a yenile yazık Galatasarayımın paralarına...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt