#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suc onda degil :) Genclere yeterince egitim ve altyapi ya sahip olmadigimizin gostergesidir ..

almanyadan gelen her bebe Kral oluyor bizimkiler daha fizik yapmaya calisiyor 23 yasindan sonra

IQ testi de lazım.. hatta EQ. Bunları geçemeyen topçu ile 14-15 yaşından sonra vakit kaybetmeyeceksin. :)

Öyle bi şey yapsaydık şimdi emre ve sabri yoktu...

IQ testi de lazım.. hatta EQ. Bunları geçemeyen topçu ile 14-15 yaşından sonra vakit kaybetmeyeceksin. :)

aga Eray bile 15 yasinda furbola baslamis hatta defans olarak .. Adam yas 19 Galatasaray kalecisi oluyor .. la 4 senede neyaptin da oldun araya kac torpil girdi acaaap

Onlarca beyinsiz adam yüksek seviye futbol oynuyor. Egitimle alakali bu, istersen gerizekalinin teki ol. Benim icin her zaman en büyük örnek alman milli takimindaki ve su an Arsenal daki LUKAS PODOLSKI'dir. Adam beyinsizin teki, gercekten zeka diye birsey yok. Ama futbol egitimi yeterince iyi oldugu icin, nerelere geldi. Sahada mesela bizim futbolcularin beyinsizligini onda görmüyorsun cünkü nerede duracagini, nerede ne yapacagini biliyor, inisyatif almayi da biliyor yeri geldiginde. Neden ? Egitimini aldi ondan.

Almanyadan herhangi bir standard futbolcu getir Türkiyeye takimin degismezlerinden olur. Mesela Besiktas'ta Fabian Ernst. Burada gördügü ilgiyi hayatta Almanyada göremedi kendisi. Orada siradan topculardan biriydi.

Emre>sneijder ben böyle bir futbolcu görmedim. Maaşını 11 milyon €'ya çıkarmak lazım. Real Madrid felan kapabilir elimizden. Arsenal bunu isteyip mesutu bize kakalarsa bittik biz.

Bb4TfrbIgAAPco1.jpg:large

Fizik hala aynı.

Yetenekli ama yeteneklerini düşündüklerini sahaya yansıtacak oyun zekası yok.

Fizikle de çok alakalı değil bence tabi biraz daha güçlense iyi olur ama hızlı düşünerek fizik dezavantajını rahatlıkla kapayabilir ama bunu yapmıyor pas atması gereken yerde ekstra çalıma girişiyor pas atılmayacak yerlere pas deniyor ayrıca çalışkan futbolcu izlenimi kesinlikle vermiyor kaç yıldır takımda şansta buldu hala buluyor ama forma benim demedi demekte istemiyor gibi gözüküyor.

Fizigini düzeltse takimin degisilmezlerinden olabilir aslinda. Ama 3 senede kendini gelistiremeyen bir adamdan burdan sonra bunu beklemek pek mantikli degil.

Gece hayatı gırla giden oyunculardan hatta başında geliyo.Fatih Terim en son zenci hatunla pozlarından sonra çok kızmıştı.Ama şimdi müzmin Y

yedek olduğu için kimse umursamıyoda önemsemiyoda.O yüzden zor düzelir. Yaşı ilerleyecek aklı başına gelecek sonra akhisarlı Bilal olacak ama nafile

Fizigini düzeltse takimin degisilmezlerinden olabilir aslinda. Ama 3 senede kendini gelistiremeyen bir adamdan burdan sonra bunu beklemek pek mantikli degil.

şu adamı 3 sene önce oynayabileceği herhangi bi takıma kiralamış olsak bugün çok daha üst düzeyde olurdu, genç oyuncuları geliştiremiyoruz malesef. emre de bu çöplüğe gideceklerden biri olacak. öyle son 20 dk veya kupada şans vermek oynatmak değil, gidecek gerekirse 1. ligde oynayacak ama 90 dakika oynayacak, böyle gelişir.

Hersey fizik le alakali degil, buna kesin daha iyi fizik lazim yinede, ama sorun o degil, sorun kafada bitiyor.

bunda calisma, daha iyi olma, ekstra idman yapma istegi/zevki yok, yani is gibi bakiyor olaya, is saati biter bu da gider, yani sen calissan, daha iyi olmak icin gayret gostersen, kadroya girersin, hoca da sana sans versin demi. Ama problem iste antremandan sonra Turk oyuncular hemen Ferrari ye binip Istanbulda hava atma derdinde, o yuzden bu gidisle bi cacik olmaz bunun gibilerinden.. (aynisi cakma Jesus Navas imiz icin de gecerli)

kisaca yetenek yok degil, bunlarda beyin yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt