#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseride oynasaydi 5 milyona taliptik

Discovery cihazımdan gönderildi

BdZYz8RCQAAyB5o.jpg

Süper adam süper. Teknik ön numero, fizik desen CR7, akıl,zeka hepsi var hepsi.

i$ik görmüyorum, sirf topla dönmek var, kisa pas bile beceremiyor, bu saaten sonra yeni birseyler de ögrenmez, onun hevesi ba$ka yerlerde...eeee ne güzel nasil olsa yabanci siniri var.

herzamanki emre iste, yeni aydin'imiz hayirli olsun. senede 3 mac oynar gerisi yok

gitse iyi olacak bu saaten sonra pek bir faydasi olmaz bize

bu adaman bi yol olmaz...hazırlık maçında bie kendine küfür ettirdi ya ne diyeyim...

Dany, Amrabat ile birlikte gönderilmeli.

yorum yazmaya bile üşeniyorum bu çocuk için. gönderin gitsin hakkında konuşmaya bile değmez

Anca halı sahada oynayabilecek,galtasaray formasinin cok cok buyuk geldigi top cevirme ustası..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

berbat bide bu arkadaşla 4 sene sözleşme yaptılar floryada paspas yapsın yada çay dağıtsın bari bi işe yarasın

Hayat buna güzel valla. Anca gitsin otel fotolarını paylaşsın, çapsız. Neyse Tokat maçında yıldız olursun yine.

Tam diyorum hadi lan Emre bu sefer galiba iyi bir iş yapıcak diyorum ama beni yine şaşırtmayıp idiot olduğunu tekrar hatırlatıyor. Artık üstüne sifonu çekmek istiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray taraftarına resmen küfür ediyor bu adam. Sabri Aydın gibi ömürlük olur

Sahada ne yaptığını anlamadım.Adamda zaten fizik yok üstüne futbol zekası da yok.Rijkard döneminde altyapıdan çıktığında kendisinden umutluydum ama sonu Sabri veya Aydın gibi olacak bu gidişle.Sneijder,Drogba gibi adamlarla antrenman yapıyosun bari onlardan birşeyler kap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt