#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli eleştirilen Sabri bile bundan daha faydalı oynuyor. Bir futbolcu her maç bir öncesinden daha kötü olur mu yahu?

Acilen 3 yilligina kiralanmali :))

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi standart bir ortasaha olsa ben yine fitim. Al sağa ver, sola ver, geri oyna. Hırs yap birkaç top kap sonra al onu hemen tek oyna. En azından rotasyonda ciddi katkı verirsin. Ama yok o dönüş hareketini yapacaksın. Kaç senedir aynı hareketi deniyor. Daha 2 defa yedirdi rakibe. Diğerleri faso fiso..

Abi al ver yap başka birşey yapma Emre. Cidden bak. Kaç senedir takımdasın 2012 şampiyonluğundaki verdiğin katkı harici katkı vermedin.

Burak Yılmaz kendisini anlatırken ufacık, minnacık bir abartı kullanmış gibi geldi sanki bana, bilmiyorum;

"Çok yetenekli, çok klas, saha içinde tam Galatasaray'a yakışan bir oyuncu"

Burak Yılmaz kendisini anlatırken ufacık, minnacık bir abartı kullanmış gibi geldi sanki bana, bilmiyorum;

"Çok yetenekli, çok klas, saha içinde tam Galatasaray'a yakışan bir oyuncu"

Ne desin. Emre de hic isik yok. Yillardir yerinde sayiyor,hic bir gelisme göstermiyor. Kafasi bulutlarda, indirebilene ask olsun mu desin kardesim? :):D

Kendisini harbiden önemli oyuncu zannediyor Twitter.

Defol gitsin 3ncü ligde, kiz bacakli oyuncu.

Adam genç delikanlı. Olacak o kadar..

Kırmızı kartı haketmişti. Chelsea maçında bunu yaptığını düşünsenize !

Asabi asabi davranıyor. Sokak serserisi gibi adama dayılanıyor cınnacık boyuyla.

Tapatalk

Savunma arkasina falan gayet etkili toplar atsa bile yeni Sabri olmaya aday.. Gerginlik varsa Emre orada.

Bide dayılandığı çocuk kendisinin iki katı nerdeyse 2 metre.Tam liseli bücür veletler gibi saldırdı.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt