#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u9e9ysy5.jpg

* LG G2 Tapatalk *

yetenek fazlasıyla var biraz uğraşsa çok büyük topçu olabilir aslında ama hiç uğraştığını sanmıyorum

Bazen düsünüyorum bunun kendine gelmesi icin aslinda iyi bi dayak yemesi lazim. Burnu havalarda dolasiyor.

Tapatalk

Semih'in destege ihtiyaci varmis gibi bücür hemen olay mahalinde türeyip, kendinin 2 misli adama 2 kere tokat atip olay cikarmaya calisiyor :) Hakem ceza kesmediyse bile, kulup para cezasi vermeli. Zaten bi faydasi yok, bari zarari olmasin.

Burak yilmaz'in kanalturkte dilara endican'da yaptigi emre taklitini izleyin. Yarildim :D

Sen hala burda mısın lan :)

Dün bi de küçük enişteye bağladı bi ara.. o İskoç'un yerinde olsam hazırlık maçı olmasından istifade oturturdum bi tane..

FM oynuyorum yıl 2016 gelen antreman raporu..

"Emre Çolak, antrenmanlarda çok çalışmasına rağmen topu aldığında, topun üstüne basıp oyunu soğutmaya devam ediyor"

Ne demişler can çıkar huy çıkmaz FM bile fark etti Emre Çolak'ın bu huyunu :D

Mesajını yeni gördüm.

Hata sende 2016 ya kadar takımında tutmussun :)

dün olayla alakası yokken rakibe yaptığı saygısızlık sonrası acilen gönderilmeli. yeter artık futbol anlamında hiçbir katkı sunmayıp, altyapı etiketini kullanaraK tribüne oynayan adam istemiyoruz..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ie9lnuRwOO8[/media]

Mesajını yeni gördüm.

Hata sende 2016 ya kadar takımında tutmussun :)

Yok ya iyi oynuyor öyle deme :) Sürekli oynatıyorum Hakan Çalhanoğlu'nu değişimli.. Bu sene yedeğe çektim Hakan'ı as yaptım..

İlk geldiğim sezon 2 gol 14 asist yaptı

Sonra sırasıyla 7 gol 10 asist

16 gol 25 asist

12 gol 20 asist..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt