#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün kendini sakinmadi mücadeleden umarim üstüne koyarak devam eder

İstikrarlı olacak ise kalsın. Ben artık 2 maç iyi 15 maç kötü oyuncuları izlemekten çok sıkıldım. Birçok taraftarda sıkılmıştır tahminimce. Futbolcuda istikrar olmayınca olmuyor. Emre bugün iyiydi arada bir hep böyle çıkışlar yapıyor ama devamlılık yok.

emre maçin sonunda biter diyordum ama bitmedi. devamliligi olsa 11 oynar ama olmuyor. birde bu herif işin hücum tarafinda oynar. defansin önünde degil. antep maçinda defansif oynadi bu maç ofansif.

İstikrarlı olacak ise kalsın. Ben artık 2 maç iyi 15 maç kötü oyuncuları izlemekten çok sıkıldım. Birçok taraftarda sıkılmıştır tahminimce. Futbolcuda istikrar olmayınca olmuyor. Emre bugün iyiydi arada bir hep böyle çıkışlar yapıyor ama devamlılık yok.

futbolu size kim öğrettiyse iyi öğretmiş

Elazigspora karsi iyi maç oynadi diye abartmayalim, iyi bir rakip hücuma çikarsa o neyle durduracak onlari? Kiz vücutla'mi?

Koşarsa bile düşer o.

Böyle devam etmesini isterim fakat nasil bir oyuncu oldugunu unutmayalim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=14RIKhYmZjA[/media]

Emreyi ben baya güçlenmiş gördüm fizik olarakta.

Arkadaş zaten bizim şu türk futbolcuları anlamıyorum. İdmandan sonra 1 saat vücut calısıp kendini güçlendirmek çok mu zor.

İnsan zevk alır yahu.

Terim adam eder vardı bi ara ama Mancini Emreyi adam etmişe benziyor..Emreden umutlu olduğu kesin formunun artarak devam etmesi dileğiyle daha yaşı genç

Yahu benim anlamadigim.

Wesley Sneijder´in lobbisi o kadar güclü mü ?

Emre Colak iyi oynar, yok kücük takimlara karsi oynarmis ancak.

Wesley Sneijder gecen hafta ne yapti Elazigspor´a karsi ? Ha dogru onu anlayabilen oyuncu yok. Emre Colak´i cok iyi anlayan oyuncular varya. Zaaten ikisi ayri takimda oynarlar.

Selcuk Inan kötü oynar ( inkar edilmez ) hemen siliniyor. Adamin 4 senedir yaklasik her maci oynadigini unutanlar var. Bi dinlensin, kendini toparlasin. Yani duyanda sanacak adam kariyerinde hic iyi oynamadi 2011/2012 haric. Adamin bu sene haric kötü sezonu yok.

Ama yinede Wesley Sneijder´den az katki vermiyor. En azindan defansif anlamda az biraz olsada katkisi var.

Didier Drogba hakli yere elesitiriliyor, su an yerlerde ve cok abartiyor.

Burak Yilmaz zaaten elestirinin ilk hedefi her zaman.

Ama cok degerli Wesley Abi´nize toz kondurmayin. Her 3´cü mac sakat, deplasmanlarda Lincoln ve Zvezdan Misimovic´den daha beter. Olsa olsa Arena´da sert sutlarla is yapiyor. Ha bide o efsane golü. Eyvallah cok önemli bi gol atti, ama dogru dürüst oynayip katki veriyor denilmez bence.

Kötü oynarsa takim sorumlu, iyi oynarsa kendi basarisi gibi gösteriliyor.

Emre Colak konusuna tam olmadi bu ama " Elazigspor kötüydü " yazanlari gördügümde aklima bu geldi.

Fizik olarak daha diri

Saha içinde yaptıklarını da beğendim.Sneijderi örnek almaya devam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim hala umudum var,Barca altyapisinda olsaydi degeri bugun 50 milyon civarindaydi.Yetenek tamam bu cocugun asil sorunu da fizik filan degil bodyci degil futbolcu bunlar asil sorunu kafada bunun,duzeltirse hayal edemeyecegi yerlere gelir halledemezse amatore kadar yolu var.Mancininin olmasi avantaj, emperatorun genc oyuncu yetistirme sekli hadi aslanim,kaplanim ondan bu cocuk coktu..

Wesley in hic bir lobbisi yok, adam Sampionlar Ligi kazanmis, Fatih Terim gittikten sonra her mac yaklasik bir gol atmis, ve sen hala adami begenmiyorsun, ozaman biz napak ? Son mac adam zaten cildirdi kimse pas vermiyor diye, Selcuk efendi forvetlere bile pas atmadi, cünkü kanki burak yoktu diye, o yüzden paslar hemen hemen geriye gitti.

devre arası ilk izlediğim hazırlık maçında yazmısdım emrede birşeyler değişmiş belli. Artık tek top oynuyor sahanın her yerine basıyor çalım atma dribling gibi özellikleri oldugundan oyunu çok iyi taşıyor. Ama millet o maçda bile emreye saydırıyordu. Şu son 2 maçda gördükki bu değişim geçici değil. Mancini ile beraber üzerine koyarak gidicekdir.Tabi mancini Antep maçındaki gibi sağ tarafta oynatmazsa emreyi...

Umut gündüğonadada kumaş var belli ama henüz 11 oynyacak fiziki gücü yok.

GS ın sorunu yedekden girip skora etki edicek oyuncusu yok. Umut olsun yekta olsun bunlar skoru değiştirebilecek adamlar değil. GS ın daha fazla yaratıcı adama ihtiyacı var

Emre'yi çok beğendim...Takımın beyniydi dün...Antep maçındaki gibi ön libero değilde Sno'ya yakın oynamalı.. Zaten elimizde doğru düzgün bir kanat oyuncusu var Hajrovic onun da ne yapacağı belli değil..Melo-Çolak-Umut G.-Sneijder orta sahasının yaratıcı olacağını düşünüyorum..

açıkçası dün oldukça iyi oynadı zaten terim zamanında belli bir dönem harika oynuyordu sonra büyük bir performans düşüklüğü dönemine girdi uzun zamandır bukadar iyi oynadığını görmemiştim gereksiz çalım atmaktan vazgeçer hızlı oyunu benimserse zaten tekniğide iyi çok faydalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt